Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AirMaxy?

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pojebane cioty które nie potrafią uszanować gustu innej osoby...

Co was to obchodzi że ktoś chodzi w takich butach, są dla niego wygodne to je kupuje, podobają mu się to je kupuje...

Kogo obchodzi jaki ty lubisz rodzaj butów? Dla mnie one są beznadziejne i pedalskie. I co nazwiesz mnie teraz JP czy jak tam chcesz?

O gustach się nie dyskutuje, widać jaki poziom panuje na tym forum, coraz bardziej mnie wkurzają posty niektórych osób...

Nie, nie nazwę, każdy ma swój gust, szkoda tylko, że twoje zdanie zostało pokierowane tylko i wyłącznie moim zdaniem sprzecznym z twoją opinią o "ejrmaksach.

TOPIC

Z tego co słyszałem to mają 2 rzeczy

- wypełnienia sprężonym powietrzem

- reklame każdego pseudorapera

Tak czy siak pic na wodę, komercja zwyczajna...

742611478555387739101.jpeg

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up sory że odebrałeś to jako wyłącznie do siebie, kierowane było do każdego kto nie potrafi docenić tego że ktoś ma inny gust niż wy.

Komercja jest wszędzie obudź się, życie to nie bajka...

Opublikowano

System zapewnia w kurwę wielki komfort - to jest niepodważalny fakt, te buty są po prostu w chuj wygodne.

Co do wyglądu - kwestia gustu, ale jest tyle różnych kolorystyk, że każdy by coś znalazł dla siebie.

No i jedynki > 90tki, jeżeli chodzi o wygląd.

Opublikowano

Mi się nie podobają ;x Duża kupa xD

Wolę zwykłe trampki, dobrze się w nich czuje mimo szybkiego rozwalania się ich.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Też nie rozumiem ludzi którym podobają się te buty ale prawdopodobnie tak jest dlatego, że podążają za aktualnymi trendami

tłumacząc sobie, że są wygodne i w ogóle... tak jak to wyżej koledzy zademonstrowali....

Dodatkowo ta cena... widziałem nawet takie po ponad 4 stówy... dla mnie to wyrzucanie pieniędzy w błoto.... dobra fajnie najeczki są, można sobie kupić takiego typu

jak kejsi zaprezentował do 200zł co i tak jest sporą ceną bo ma nike oczywiście ale nic poza tym....

Też nie rozumiem tej podniety na te nike, chodź sam chodzę w takich najzwyklejszych nikeach ponieważ chcę mieć spokój... mam najacze i się ludzie nie czepiają

koniec kropka :D

Opublikowano

Też nie rozumiem ludzi którym podobają się te buty ale prawdopodobnie tak jest dlatego, że podążają za aktualnymi trendami

tłumacząc sobie, że są wygodne i w ogóle... tak jak to wyżej koledzy zademonstrowali....

Pośmigaj w butach z systemem dłuższy czas - gwarantuję Ci, że powrót do "zwykłych" butów nie będzie niczym przyjemnym, zupełnie inny komfort poruszania się, szczególnie jak się śmiga po mieście po kilka godzin dziennie, serio.

Opublikowano

Nie mój styl, z wyglądu b. fajne buty, wygodne :) Osobiście bym w nich nie chodził, ale gdy mój ojciec przyleciał z Anglii w airmaxach to dopiero miałem małe zdziwko <lol> Zresztą nie każdy może sobie na nie pozwolić, ost. widziałem nowy model za 599zł więc kto jak woli ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Buty jak każde inne a gimbusy w gimnazjach w nich chodzą bo taka "moda".

Ostatnio słyszałem jak typ gadał z dziewczynami ze kupił nowe airmaxy za 400zł a te nie wiedząc nawet jak wygladają powiedziały że zajebiste;)

I interes się kręci na idiotach

Opublikowano

Cześć

To ja sie spytam posiadaczy air maxow o cos innego : >

Czy te buty nadaja sie do chodzenia w lato,bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic noszenie je przy upalach +30,nawet powyzej 25 stopni.

A chcialbym sobie kupic np. takie : http://oryginalnebut...ir-max-90-43283

Dzieki za odpowiedz : )

Chodzę w wiosnę, lato, jesień i zimę i nie mam żadnych problemów, jeżeli myślisz że air maxy to glany to beka, normalnie noga się chłodzi mi bez problemu nie mam spoconej nogi, dodajmy do tego że zajebiście się w nich biega i chodzi dzięki systemowi, zresztą teraz przetestuje Air Maxy 1 bo cos mnie do nich ciągnie, ogólnie dla mnie buty 1 klasa, chodzenia rewelacja i komfort w jednym.

@ up

Idiota jesteś ty, załóż takie buty i zobaczysz różnicę między normalnymi a z systemem, wkurwiają mnie ludzie którzy mówię że Air Maxy są do dupy a nigdy w nich nie chodzili.

Opublikowano
Chodzę w wiosnę, lato, jesień i zimę i nie mam żadnych problemów, jeżeli myślisz że air maxy to glany to beka, normalnie noga się chłodzi mi bez problemu nie mam spoconej nogi, dodajmy do tego że zajebiście się w nich biega i chodzi dzięki systemowi, zresztą teraz przetestuje Air Maxy 1 bo cos mnie do nich ciągnie ;)
Gimnazjalna zajebistość
Opublikowano

Po pierwsze jestem w 3 tech, po dwa mówiłem ci na chuj się wypowiadasz jak nigdy tych butów nie miałeś na noga i nie wiesz jaka jest różnica pomiędzy zwykłymi a z systemem ?

Opublikowano

Po 1 skad wiesz ze w nich nie chodziłem?

Po 2 jaki kurwa system?Taki że wyjebałeś 5 stów i jesteś gimbus w butach z najki?

Opublikowano

To widać bo jak byś pochodził z systemem a w zwykłych widział byś różnicę, tacy ludzie albo są zazdrośni albo nie wiem co, do tego raczej to nie jest twoja sprawa kto ile wyda na buty masz jakiś z tym problem, więc "Don't cry" mogę wydać i 900zł za buty i raczej gówno ci do tego.

I chyba nie masz pojęcia co znaczy gimbus ;)

Opublikowano

Racja Air Maxy 90 sa bardzo wygodne i widać różnicę w chodzeniu z butami z systemem a bez systemu, sam chodze już od 7 mies i jestem zadowolony.

Czitson

Up ma rację to nie twoja sprawa ile ktoś wyda na buty nie powinno cię to obchodzić, inni wydaja na jebane gry drudzy wolą się ubrać dobrze.

Dodajmy do tego że jeżeli chcesz kogś wyzywac od gimbusów bo sam nim jesteś to wyjdź, bo tu nie każdy ma 14 lat tak jak ty.

Opublikowano

Masz bo inaczej nie zrozumiesz, ale i tak pewnie nie zrozumiesz do póki ich nie założysz.

AIR MAX- Poduszka Max znajduje się we wszystkich butach z okienkiem. Okienko nie tylko umożliwia klientowi podgląd systemu AIR, ale również sprawia, że poduszka AIR jest większa, a zmniejszanie objętości pod wpływem siły uderzenia staje się łatwiejsze.

- Maksymalna ochrona układu kostno-stawowego i mięśni przed silnymi uderzeniami

- Maksymalny komfort

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedz : )

I nie rozumiem troche niektorych osob,ktorzy zaraz hejtuja. Jedni wola glany,drudzy air maxy,a inni jeszcze cos innego.Wiec peace ludzie :>

Hmm,a zapytalem dlatego,ze mam teraz buty DC,sa zamszowe,niby nie tak mocno obudowane,a jak chodze po szkole to strasznie w nich goraco ,zeby nie bylo,ze gimbus,to juz zaznaczam,ze 3 LO.

wgl.poza temate,co to za cholerne parcie na te slowo? GIMBUS TU GIMBUS TAM,a polowa nie wie co to oznacza ; o

A i jak CI sie podoba ten model. Kolor w sumie monotoniczny ,ale biore pod uwage,ze nie beda sie duzo brudzic,a to dla mnie wazne,bo na grllach ,imprezach itp.o to bardzo latwo

No i nie uwazasz,ze chodzenie w tych samych butach w lato,jesien,zime,wiosne nie jest dziwne? Przeciez to jest roznica czasami 70 stopni ;o od -30 do 40 :O

dlatego wole sie upewnic : <

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedz : )

I nie rozumiem troche niektorych osob,ktorzy zaraz hejtuja. Jedni wola glany,drudzy air maxy,a inni jeszcze cos innego.Wiec peace ludzie :>

Hmm,a zapytalem dlatego,ze mam teraz buty DC,sa zamszowe,niby nie tak mocno obudowane,a jak chodze po szkole to strasznie w nich goraco ,zeby nie bylo,ze gimbus,to juz zaznaczam,ze 3 LO.

wgl.poza temate,co to za cholerne parcie na te slowo? GIMBUS TU GIMBUS TAM,a polowa nie wie co to oznacza ; o

A i jak CI sie podoba ten model. Kolor w sumie monotoniczny ,ale biore pod uwage,ze nie beda sie duzo brudzic,a to dla mnie wazne,bo na grllach ,imprezach itp.o to bardzo latwo

No i nie uwazasz,ze chodzenie w tych samych butach w lato,jesien,zime,wiosne nie jest dziwne? Przeciez to jest roznica czasami 70 stopni ;o od -30 do 40 :O

dlatego wole sie upewnic : <

Właśnie czarne, szare lub białe są najlepsze z 90, sam chodzę w kolorze biało/granatowo/czerownym mimo że już mam je z 5 miesięcy to nadal są czyste, zero prania bo takich butów sie nie pierze.

Co do temperatury dla mnie nie ma problemu w Lato noga mi się nie poci, a w zimę mam odwrotnie nawet ciepłe są. Zresztą nie da się ich opisać aż sam ich nie założysz

:)

Dodajmy że masz 2 lata gwarancji, więc jak coś nie tak z butem to wymieniasz na nowe

:)

Opublikowano

Up ma rację to nie twoja sprawa ile ktoś wyda na buty nie powinno cię to obchodzić, inni wydaja na jebane gry drudzy wolą się ubrać dobrze.

Dodajmy do tego że jeżeli chcesz kogś wyzywac od gimbusów bo sam nim jesteś to wyjdź, bo tu nie każdy ma 14 lat tak jak ty.

Wypierdalaj bo zadzwonie do mamy i dostaniesz szlaban na komputerek;)

Ubierać się drogo to nie znaczy dobrze jebane zepsute dzieci z gimbazy, nie mam 14lat .

P.S nie pisałem o wszystkich którzy noszą airmaxy.Chodzi mi o tych szpanerów którzy myślą że jak wydadzą 5 stów na buty to sa lepsi i fajniejsi od innych, jeśli jesteś w ich grupie gardzę tobą, jeśli nie to nie jest to kierowane do ciebie;)

Opublikowano

P.S nie pisałem o wszystkich którzy noszą airmaxy.Chodzi mi o tych szpanerów którzy myślą że jak wydadzą 5 stów na buty to sa lepsi i fajniejsi od innych, jeśli jesteś w ich grupie gardzę tobą, jeśli nie to nie jest to kierowane do ciebie;)

Rozumiem że to do mnie ?, to ci odpowiem tak. Nigdy nie uważałem się za szpanera i że jestem lepszy dzięki butą, każdego człowieka oceniam tak samo, nie wiem jak u ciebie w szkole jest ale u mnie jest normalnie, wszyscy trzymają się razem i nie ważne jak się ubiera, ja chodzę w Air Maxach bo są dla mnie wygodne i tyle.

Opublikowano

Czitos

Nie rozumiem czemu sie tak denerwujesz? Nigdy jakos nie szastalem kasa na ubrania,mam jakies tam wyznaczone pulapy,jednak w buty zawsze inwestowalem troche wiecej,no,ale to sie zwraca,dobra marka,wygodne to i cena spora,jednak raczej nie przekraczalem 300zl. Teraz zaoszczedzilem troche wiecej kasy i chce sprobowac czegos innego : ) Chyba nie ma w tym nic zlego?: >

Po drugie nie mozesz ugolniac i wrzucac do jednego worka wzsystkich osob. : )

KochamBlondynki

dzieki za pomoc,chyba sie na nie zdecyduje : )

Opublikowano

"Dobra marka" beka. Za 500zł mogę mieć naturalne skórzane buty , a nie jakieś ajirmaksy z poduszkami co jest innowacją dla gimbazy . Ajirmaksy są okropne wolę "Tommy Hilfiger" , "Lacoste" lub nawet te buty z deichmana za 80zł "Vty" podajże .

1358177528-U70874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...