Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamienie się kontami na eMS (poniższe konta znajdują się na Kradia eMS, i są one moją własnością, nikt oprócz mnie nie miał z nimi nic do czynienia, do czasu kiedy staną się Twoimi kontami ;)

103 Sniper (full info, pierwszy właściciel, full eq wart ponad 500m (w tym jedna z najlepszych kusz [o ile nie najlepsza] na eMS), pet i włosy + kolor włosów z NX). Znany i szanowany w gildii Solaris, nie znany wśród polaków, nigdy nie używano na nim wspomagaczy, idealnie poprowadzona postać. (70m w meso na postaci)

85 I/L Mage (full info, pierwszy właściciel, full eq wart ponad 100m (avg+ DR i eq na jego lvl). Nie znany praktycznie nikomu, ani polakom ani zagranicznym graczom. Postać oceniam na idealną ze względu na idealnie rozdane statystyki i skille, ułatwiające szybki trening. Postać posiada zmieniony kolor włosów i kolor oczu.

74 Hermit (full info, pierwszy właściciel, full eq wart ok. 70m (mocny Dark Gigantic, 8atk WG, 4x steelies, włosy z NX). Postać nie znana ani polakom ani zagranicznym graczom. Postać oceniam na idealną ze względu na idealnie rozdane statystyki i skille, ułatwiające szybki trening. Postać ma aktualnie 95% EXP, co oznacza że wystarczy 5 minut treningu aby 'wbić' 75 poziom.

Wszelkie transakcje będziemy realizować z middle-manem z MapleBM.com, po wcześniejszym zarejestrowaniu transakcji. Jeśli jesteś zainteresowany/a, oferty proszę kierować na PW, jeśli będę zainteresowany Twoją ofertą to odpiszę wiadomością zawierającą mój nr. gg/MSN.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam,

Pytanie do pana wyżej...

Jeżeli był Pan właścicielem tego konta to niech pan powie kto był najlepszym przyjacielem i kolegą w scrollowaniu itemów?

Bo jakoś dziwnie mi się wydaję, że postacie mają te same lvle co moje (103 sniper,85 I/L) i zostały mi niedawno shakowane...

AHA I JESLI CHODZI O MESOSY I ITEMY TO SĄ TO BREDNIE! NIE KUPUJCIE OD SCAMMERÓW!

LISTE ITEMOW NA SNIPERZE/MAGU MOGE WAM PODAC SAM BO DO MNIE NALEZALY TE KONTA!

Opublikowano

@up Uzwayj opcji Edytuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Topic:Moja Oferta Nadal Aktualna

Opublikowano

dam postać 39 fire and poison niestety bez info ale postać działa skile dobrze rozdane a w zamian chciałbym meeso na ems oczywiście postać też jest na ems oferty na gg :8907933

Opublikowano

UWAGA GRACZE EMS

ROBIE KONTA NA GMS MOZEMY SIE DOGADAC CO DO CENY NA GG 8298384

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

Sprzedam: Assasin 35lvl Posiada > Steely, x2Tobi, Set na 35lvl snowboard buty +6, Clawa na 40level, Skilla Critical throw na 10levelu i claw master na 3

Work gloves +7 Mebe +7 Nexon Cash ciuszki + Pig z meso magnetem na 53 dni jeszcze

Swiat: Kradia eMS

Cena: 40++ złoty Licytacja na PW

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

Sprzedam DK (ems ) 71 albo 72 lvl ładnie staty rozdane 70 dexa chyba...albo 80 nie chce mi sie wbijac na te postac wiec... xD :PP pisac na moje gg

aha zamienie sie ten char za mesos najlepiej albo itemy na ems

f967ac5675c8d2f7.jpg

Opublikowano

@up to jest dział TARGOWISKO! nie wymiana postaciam pomysl prostaku zanim cos napiszesz!

@topic Oferta On

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział to jest forum do haxow a nie jakiś CP... Tutaj oferty z postaciami dajesz albo coś podobnego a nie BUY SCROLLS tak to możesz w FM krzyczeć albo pisać w CP. Jeszcze jedno sam jesteś prostakiem cieciu!

@athis z ZALEM jak chce szukac frajerow to do FM albo kerning , ludi pq a nie na forum -.-

Opublikowano

jarcys moze kupowac scrolle skupowac itp jest to dzial targowisko wiec moze zamieniac postaciami kupowac itemki sprzedawac itp itp i w morde jeza itd

wiec przestan sie z nim klocic bo to on ma racje xP

Opublikowano

Sprzedam

400mill GMS (BROa) 10mill-9zł

50mill KRADIA EUROPA MS 10mill-9zł

71 SAder 66low dex sin

77 ice mag

GG:8763106

Opublikowano

Skupuje Wszystkie Gfa 60%- 5,8mil, 10% overall dex 500k- 700k, 10% gloves dex 200-300k Serwer Kradia EMS! CHetnych prosze o privy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...