Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienie:

31 Cleric [kradia.eMS]

38 Fighter [kradia.eMS]

45 Wizard F/P [kradia.eMS]

Potem dozuce cos jeszcze.

Za:

Postac na jakim kolwiek serwie [najlepiej kradia.ems albo bellacon.gms]

Profesja najlepiej sin/dit albo cUs.

PS>A co ja moge za to dostac wogole? ;P

PS2>Maja byc srednie oczka.Nie moga byc te wielkie!!!.Ogolnie male.

PS3> (hmm juz 3 xD)Najlepiej Cleric jakis 40 albo cUS

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam 71 Ice LIghting [ 3 job wykonany ] i chciałbym sie zamienić za inna postać. Mag jest na Europe (KRADIA) ma całe eq na 70 lvl kasy mało 1 milion wszelkie propozycje tu lub na gg 7259458

Opublikowano

Witam mam sprzedania zeczy i kase na GMS serv BERA moge tez postac ale nie znam tych wszystkich odpowiedzi postac ma 67 Fighter jak cos to pisac na pw moge sie zamienic za kase,itemy,postac w silkroad serv Mars

Opublikowano

Sprzedam CB 80 lvl + na Gms !

chce za niego mesos lub itemki na Bera albo Jakiegos Hermita 70 + lub sinka z nice eQ 60 + ! na obojetnie jakim serwie :}

offerty pisac na gg:8076274 i pw

PS:moga tez byc inne chary...50 + sin z super eQ:] lub 60 + dit z super eQ..:P bla bla bla..:P oferowac :D ! :D kazda offerte rozpatrze :D

moze tez byc Sin albo Hermit,CB na OMS ALBO LMS:]

Opublikowano

Zamienie 73 WK na oMS ( postac ma full eq scrollowany doombrineger itd. perf staty/skille ) za inna postac na oMS 6x lub 7x, musi posiadac eq. Oferty pisac na gg: 7563399 (niewidoczny)

Opublikowano

Witam kupie jakiegos Priesta 8xlv + za moja inne postacie lub kase na BROA.

Pisac PM

I mam na sell konta na lockalu z postaciami sprzedam za Real kase lub za Jakies konto na GMS pisac PM.

Opublikowano

Na początku chciałbym was wszystkich przywitać.

Mam dziś do zamiany 80 Sniper'a oraz 86 Crusader'a na świecie Kradia (EMS).o zarzutów.

Sniper :

-Idealne statystyki,

-Wyposażenie, (12 dex rękawiczki dla 80Bow'a , 100 att Raven , 13 dex overall for 80 level.

-Trochę kasy (nie dużo),

-Postać oceniam na Celującą.

ssbohaterno7.jpg

Crusader :

-Punkty Abilty Points są rozłożone idealnie lecz punkty Skills Points są rozłożone średnio ponieważ posiada 15 punktów w "Combo" , 15 punktów w "Tiger Roar" (wiecie chyba o co chodzi) , oraz 15 punktów w "Coma",

-Brak wyposażenia,

-Trochę kasy (nie dużo),

-Postać oceniam na Dobrą +.

Zdjęcia Crusader'a nie robiłem!

Obie postacie posiadają wyjebane nicki więc nie ma obawy , postacie świetnie spisują się w boju! , szczególnie sniperek!

Kontakt :

Gadu-Gadu - 9254905.

PW.

Całe konto posiada Full Info - czyli e-mail i wszystkie dane potrzebne do zmiany hasła itp

Postacie z konta nie są w rankingu (z oczywistego powodu) , od razu piszę to tutaj żeby później nie było.

Chcę wymienić konto za kasę na OMS (Odin MapleStory) , cena nie będzie niska! , więc ostrzegam!

Opublikowano

@ up dziwne zeby nie byla aktualna jak wystawiles ja wczoraj..lol

Topic:

Sprzedam konto 54 lvl + Sin z Itemkami i z itemkami z Cash Shopu za 23k nx ! @ :D pisac ! :] offerty skladac na pw , gg:8076274

interesuja mnie itemki,kaska na local MS :D najlepiej cos dla CB :] p0zdr0 :D

f@st pls :D

Rekrut
Opublikowano

Witam!

Zamienie konto z 40 banditem,43 spearmanem na windi(GMS) za meso rowniez na windi cena do uzgodnienia.Na koncie sa rowniez postacie na innych swiatach-17 archer,20 spear man,11rogue i kilka innych low lvlowych postaci.

GG:13781053

Opublikowano

Mam dziś do zamiany 80 Sniper'a oraz 86 Crusader'a na świecie Kradia (EMS).o zarzutów.

Sniper :

-Idealne statystyki,

-Wyposażenie, (12 dex rękawiczki dla 80Bow'a , 100 att Raven , 13 dex overall for 80 level.

-Trochę kasy (nie dużo),

ssbohaterno7.jpg

Crusader :

-Punkty Abilty Points są rozłożone idealnie lecz punkty Skills Points są rozłożone średnio ponieważ posiada 15 punktów w "Combo" , 15 punktów w "Tiger Roar" (wiecie chyba o co chodzi) , oraz 15 punktów w "Coma",

-Brak wyposażenia,

-Trochę kasy (nie dużo),

Obie postacie posiadają wyjebane nicki więc nie ma obawy , postacie świetnie spisują się w boju! , szczególnie sniperek!

Kontakt :

Gadu-Gadu - 9254905.

PW.

Całe konto posiada Full Info - czyli e-mail i wszystkie dane potrzebne do zmiany hasła itp

Postacie z konta nie są w rankingu (z oczywistego powodu) , od razu piszę to tutaj żeby później nie było.

Chcę wymienić konto za kasę na OMS (Odin MapleStory) , cena nie będzie niska! , więc ostrzegam!

Opublikowano

Sprzedam konto 54 lvl + Sin z Itemkami i z itemkami z Cash Shopu za 23k nx ! @ :D pisac ! :] offerty skladac na pw , gg:8076274

interesuja mnie itemki,kaska na local MS :D najlepiej cos dla CB :] p0zdr0 :D

f@st pls :D

Opublikowano

Zamienie Assasina na EMS za Clerica na GMS najlepiej mało zawalony server Bellocan Kradia itp ;]

Zdjęcie:

assasinlv4.jpg

Zamienie za Clerica na tym samym poziomie z podobnym stanem finansowym, lub na wyższym lvlu z mniejszą ilością pieniążków.

Chciał bym żeby skile były dobze rozdane, staty także.

Kontakt i inne dokładniejsze info na gg: 8062519 lub mail: [email protected]

Pozdro :)

EDIT: Postać oczywiście jest w rankingu :) Nie hakowałem nią jeszce :P A kaske ma z wariora którym troszke pohaczyłem...

Opublikowano

ma ktos moze konto na globalu na wydanie oczywiscie ze wszystkim potrzebnym co zmiany hasla pinu itp. moze byc czyste konto w zamian moge zaplacic na ems kaske ilosc do uzgodnienia GG: 4743477

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Wymienie konto na OdinMS za konto na globalu.Konto jest puste .Prosze skladac oferty na GG 7766750.

Opublikowano

zamienie konto na Gms za konto na Ems Na koncie na Gms znajduje sie 31 hunter,41cleric, oferty pisac na gg;340350

Opublikowano

Postacie są już w rankingu! :)

Sniper :

-Idealne statystyki,

-Trochę kasy (nie dużo),

ssbohaterno7.jpg

Crusader :

-Brak wyposażenia,

-Trochę kasy (nie dużo),

Kontakt :

Gadu-Gadu - 9254905.

PW.

Chcę wymienić konto za kasę na OMS (Odin MapleStory) , cena nie będzie niska

Opublikowano

Moge się zamienić np. ja daje wam kase w Tibi na swiecie Nerana za jakas postac 45+ lub dam postac 61ed i 47rp na neranie z paccem 40~dni za jakas postac 8x+ plus 500+k...10k na Neranie kosztuje 1.80zl~:)Pisac na gg:1953417

Opublikowano

Nikt nie jest twoimi postaciami zainteresowany i nie powinienes tez spamowac na forum priavte servow ze chcesz postacie sprzedac bo to nie ems...

Opublikowano

Kupie konto czyste na GMS za kase na EMS

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...