Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam konto na EMS. Na koncie znajdoje sie 57lvl fighter. Ma troszke kasy eq na swoj lvl dobrze rozdane ap i sp. Chce go zamienic na konto na ktorym znajdoje sie podobny lvl :Wizard f/p lub i/l , Assassin , Bandit. Wrazie potzreby pisac na GG: 9525321.

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sprzedam Postać na świecie Windia (GMS)

Postacią jest 116 White Knight.

Nick: Fajny ma nick nie ma co.

Itemki:

Oj ma od cholery itemów na 100/110 lvl po expieniu na Skelegonach.

ok 8 mil (nie pamietam ile dokladnie bo dawno na niej nie gralem)

Perfekcyjnie rozdane AB/SP.

Postać była w 16 (nie wiem jak teraz z rankiem) gildii na Windii "Fossils".

Została wyrzucona bo na niej nie grałem.

White Knightem Bardzo fajnie się expi.Tylko 4 lvle i moze sie stac Paladinem :)

...

Chcę w zamian jakies konto 60-70 lvl na świecie no-pvp na Tibii.

lub 250 zł...

Możliwość wystawienia aukcji na allegro.

Opublikowano

Sprzedam następujące przedmioty na eMS:

-Khan 91 att 7 slotów wolnych

-Omega Spear 94 att 7 slotów wolnych

-Dark Gigantic 31 att 5 luk 7 slotów wolnych.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to pisać via pm.

ripcurlwavenv8fn9.jpg
WTF HAX?!surfchi21xw7.gif
potrzebuje hacka do maple story przez ktury bęnde mugł (zabijac potworki nieruszajac sie z miejsca, zeby mnie niebiły, i żebym mógl zbierać all itemki z mapki <z>)
Opublikowano

na basil'u ziomek chce kupic omega spear 92 att za 6 mil wiec mozesz z nim pogadac moze da ci wiecej za twojego.... ;]

Ja sie zastanawiam jak wy tak dropice te itemy ja siedze na master chronosach z 2 h i zadnych tobi ;/

Opublikowano

sry ze nie ten dzial ale nie bede dawal nowego tematu zeby z UP pogadac o dropach bo troche nie ma sensu

UP

jestes kleryk??

jesli chcesz fajne dropy to ja siedze w signapoorze tam sa fajne potworki tylko musisz dobrze poszukac dobry exp i dobre dropy (ja mam z dropa tam stroj dla thiefa na 80 lvl na LUK)

a do tematu to kupie equip na 58/ 60 lvl oprocz overall i najlepiej kolor bialy przynajmniej czapke a reszta moze byc czarna/biala

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Gość black_shadow
Opublikowano

Tylko maple story. Załóz sobie temat na pogaduzkach jezeli to nie dotyczy gry . :D

Opublikowano

W ZAMIAN OCZEKUJĘ KONTA NA EMS/GMS (bellocan, all info).

Witam mam dziś do sprzedania lub zamiany 17 Łucznika na świecie Valoria,

Postać posiada :

-Skille - 73/22-23~,

-Uzbrojenie - Crusader Helmet, Blue Robe, Blue Legs, Vampire Shield, Leathers Boots,

-Skrzynia depozytu - Zdjęcie widoczne nizej.

Dodaktowe informacje : Postać nigdy nie była w żadnej gildii, nie miała hunta, niema kumpli, niema red skulla i nigdy nie miała, nie miała nigdy bana!

Zdjęcia :

zdjcienr2jf3.jpg

zdjcienr1ev4.jpg

Oczekuję w zamian realnych pieniędzy lub też postaci w Maple Story - GMS! lub EMS!, lecz wolał bym GMS świat (Bellocan!)

Z wszystkimi danymi i kasą!

Pozdrowienia, Morgrit

Opublikowano

sprzedam Arch Maga 129 lvl w rankingu z full infem. cena 150zl / lub tez nx jesli ktos ma taka mozliwosc. tranzakcja przez allegro =] jak cos to pisac nizej / na pm

Opublikowano

Hey

Mam do sprzedania

1) MEsso na Broa 10mill-15zł Przy większych ilosciach możemy sie potargować co do ceny( mam 550mill na Sprzedaż)

2) MEsso na Europie 10mill-10zł(Mam na Składzie 100mill)

3) Konta na Gms (Broa)

* Crusader 103lvl,50spearman ,40 low dex( postacie posiadają Apq ,all dane ,peta, i jakieś itemy z Cs i

itemy na swój livel + 50mill w kasie , posiada all dane)

* 77lvl mag ice , + jakies nobki od 25-35livela(postacie posiadają equip na swoj lvl , iposiada all dane)

* 71Crusader, 66low dex sin,15lvl bow( postać posiada jeszcze 1.5k nx, jakies tam itemy, peta i apq)

Kontakt

GG:8763106

Opublikowano

Witam!

Wymienię 53 lvl Assasin dexless z Maple Thrones (maple claw) sauną 17 luk butkami 5 dex 5 jump i itemami nx (czapka,Koszulka,Spodenki)

Na EMS!

Wzamian cciałbym konto na podobnym lvlu ale n GMS oczywiście full info!

Opublikowano

Siema

Wymienie 45llvl sina z itemami z cash shopu postac miala ladowane 20k nx cash postac nie posiada rankingu:( ale za to ma dobre hity i szybko sie nia expi kasy jest okolo 4m lotki tobis postac jest na serverze windia ale zostawie moze saune robe (Female) tak jak postac 22luka i 2sloty.

Postac ta ma swoja wlasna polska gildie a i jeszcze Wgs 10att

konto wymienie za kase na Bellocan lub jakies inne drogie itemy , pisac na gg 558877.

Opublikowano

oferta nie aktualna, ojebali mi chara. po tych 2 latach grania zrozumialem cos.. jebac maple :P pora odejsc.

IronClericPL jak cos ;P to ja tak tak ;d tak czy inaczej maple - hwdp :D pora dojrzeć i wam tez tego zycze =] 3majcie sie ludziska i BANUJCIE tych n4pow za te bezsensowne posty :D

Opublikowano

Nieaktualne.

Wszystko Sprzedane.

Zostalo mi pare charkow i mysle nad sprzedaza.

Ale jeszcze nimi potrenuje.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Witam!

Zamienię/Sprzedam Postać na Kradia EMS!

-Full Legit

-świetny nick

-Assasin/Dexless

-Perfect AP jak i SP

-Nx cash!

Postać posiada Maple clawa 25 att (warty koło 10 mil) 4 mil kasy 2x steely 2x tobi itemy z cash shopu i wiecej!

Za postac chciałbym dostać Steam w Counter Strike 1.6 bądz real kesz!Możliwa tranzakcja przez allegro!

Pm Meh! lub gg : 7534835

Opublikowano

Hey

Mam do sprzedania

1) MEsso na Broa 10mill-10zł przy zakupie powyzej 40mill sa bonusy

2) MEsso na Europie 10mill-8zł (Mam na Składzie 100mill)

3) Konta na Gms (Broa)

* 77lvl mag ice , + jakies nobki od 25-35livela(postacie posiadają equip na swoj lvl , iposiada all dane)(70zł)

* 71Crusader, 66low dex sin,15lvl bow( postać posiada jeszcze 1.5k nx, jakies tam itemy, peta i apq)(100zł))

Kontakt

GG:8763106

Gość black_shadow
Opublikowano
Nie kupujcie od Black_ninja żadnego konta... to mój kuzyn ...

On Scamuje i oszukuje ludzi !!

Nie wierzcie mu !! Pamiętacie XxDragonxX ? TO właśnie on !! Zmienił konto bo dostał bana !! Pamiętajcie o tym !! To Scamer !!
Opublikowano

Wcale to ja niejestem zaden kuzyn black_shadow to moje 2 konto i wiecie co mam coale mpc forum w dupie a jak on gada ze ja mu zajbealem jakies konto a wcale ni9ezjabwelm to niech m,i w dupa wlezie bo pomylily mi sie profesje i tyle kurwa.A po 3 ja mam 121 lvl a on ma 120 lvl to jest ruznica om jest scNie kupujcie od Black_ninja żadnego konta... to mój kuzyn ...

On Scamuje i oszukuje ludzi !!amer juz mnie scamowal ile raZy TO JEST NOOB <------------------- to jest lol

Opublikowano

Uff...

To Targowisko a nie miejsce do rozwiazywania wspolnych konfliktow.

Zaluzcie sobie na Pogaduszkach Temat albo na PW piszcie lub GG ...

Report.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@up :

- Ortografia...

- Zwazaj na słowa

- Spamujecie

- Piszesz nierozumiałe zdania typu :Wcale to ja niejestem zaden kuzyn black_shadow to moje 2 konto i wiecie co mam coale mpc forum w dupie a jak on gada ze ja mu zajbealem jakies konto a wcale ni9ezjabwelm to niech m,i w dupa wlezie bo pomylily mi sie profesje i tyle kurwa.A po 3 ja mam 121 lvl a on ma 120 lvl to jest ruznica om jest scNie kupujcie od Black_ninja żadnego konta... to mój kuzyn ...

On Scamuje i oszukuje ludzi !!amer juz mnie scamowal ile raZy TO JEST NOOB <------------------- to jest lol

- pisz po Polsku (czyt. poprawnie aby można było odczytać) albo wogóle nie pisz....

@Topic : Oferta Sina Nadal Aktualna!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...