Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Targowisko.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jarcys jestes poprostu zarąbisty!! dzieki za konto naprawde extra forumowicz thx z salego serca

EDIT ( pierwsza czesc napisana przed proba logowania)

konto nie dziala :( wg mnie normalnie zalozone nowe konto

P.s.

nie jestes zarabisty poszedlem na latwizne

DOWN

sry nie chcialem spamowac ten koles mi kazal cos napisac dlatego napisalem

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

@Up po co spamujesz? takie cos to mozna na Pm ..zal

@Topic:

Sell Sin 55 lvl i Archer 53 lvl ..sin ma itemki i itemki za 23k nx cash :] na Gms:]

sprzedam za inne konto lub za kase na allegro :D albo konto do innej gry :] offerty skladac na pm i gg:8072674

wiecej info takze pod gg :D

Opublikowano

Witam chcialbym sie zamienic mam na gms fighter czy jakos taak 68 lev albo za sama kase mam chyba z 7 mil i jakies tam itemki za kase na emg albo postac albo itemki do postaci nie posiadam tych wszelkich informacji do zmiany hasla :(:( jak cos to na pw albo na gg 5668125

Opublikowano

Sprzedam: 71lvl DK

Swiat: Ems Kradia ^^

Cena: zamienie sie za kase na ems oferty (moge byc tez itemy/scrolle itp) na gg: 3531361

Info:

AP 4/4 hybryda ma tam cos nx ale mało mam full info do konta.

Itemow on nie ma bo wziełem na innego chara ,ogólnie char ma wielu znajomych nie ma z tego co wiem wrogów^^

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedam bardzo tanio!

70 DK, posiada 10k NX, zostal zrobiony za 20k nx, posiada niebieska skore, wlosy: kolce w przod (niepamietam nazwy) koloru niebieskiego.

Posiada takze wyscrollowanego evil tailora (warty ok. 10mil).

Jesli jestes zainteresowany kupnem to pisz na gg:6198545 cena to ok. 20$ wiec wychodzisz na + :)

Opublikowano

Kumpel z RL mnie poprosił, a więc :

Kupię/Wymienie się za postać na GMS lv. 51+ (może być bez rzeczy).

Klasa obojętnie, a nick nie może zawierać cyferek np. Abdul697 ... Chętnych prosze pisać na PW. Kolega ma też do zamiany za konto na EMS postać - iKissYou (100% legal lukless i/l) 71lv. bodajże. Konto które macie może być bez dokładnych danych (np. zapomnieliście czegoś tam i hasła zmienić się nie da wszystko do obgadania) licze na uczciwość i nie może to być sharowane konto czyli np. Wziąłeś koledze a po tygodniu dowiaduje się, że kolega chce grać i robi PIN RESET... Tranzakcja przez Allegro. Mogę tez zaoferować RL kase. Chętni na PW!

Opublikowano

Zamienie konto na GMS prawie puste , postacie na 10+ same ameby xD posiadam fullinfo

a oczekuje konta na EMS job niewazny AP , SP dobze rozdane level zalezy

pisac PW albo na gg : 8298384

Opublikowano

Mam do opylenia I/L i F/P na jednym koncie serwer Mardia [oba] lvl 46 i 47 chyba fp ma ten nizszy ale reki nie dam sobie za to uciac. maja okolo 10m moze 15m w kasie+itemy

wymienie za kase/itemy na kradia [EMS] Pozdr0 :]

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Sprzedam okolo 100-105 mil na ems, po jakies 1.4 zl <najtaniej na rynku^^> lub zamienie za jakiegos najs chara.. jak cos pisac pm, oczywiscie tranzakcja przez Allegro

Opublikowano

Sprzedam bandita 45lvl na eMs za money albo steely piszcie na pw albo gg :12095838

Opublikowano

ZAMIENIE KONTO NA GMS(FULLINFO) ZA KONTO NA EMS ALBO ZA KASE NA EMS

PISAC PW/GG: 8298384

Opublikowano

Kupie/wymienie kase na ems za itemy/kase na gms windii

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

Sprzedam 82 Dragon Knight + 46 Assasin (jedno konto)

Europe Maple Story

Dk- full eq + kasa + Nx Items(pies, eq psa, eq twoje)

Assasin- full eq + kasa + Nx Items(jak sie wezmie z dk)

SS wysle Na Gg lub dam na image shack

GG:164131(nie pisac na pw)

(tylko real kasa(uzgodnie z kupcem))

(DK ponizej (sygnatura))

//Ciach

Gość black_shadow
Opublikowano

Zamienie sie kontami na EMS .

Oddam konto Warrior lvl 21 dobre EQ 130k mesos .

Za konto Magica na 20+ lvl . żeby miał jakies EQ . i troche kasy .

Po wiecej informacji prosze pisac na GG : 1234549

Opublikowano

Witam, mam dziś na sprzedaż konto na GMS

35 Assassin, dobrze rozdane AP i w miarę SP (kierowałem się poradnikami) 
- full eq na lvl, w kasie jakieś 3mln, parę maple item's stelly i tobi  etc... (bera)

10 warriorr to tylko depot char - trzymam na nim wszystkie moje ore etc.. (bera)

43 Wizzard f/p nie grałem nim długo więc nie podam zbyt wiele tylko tyle że również kierowałem sie poradnikami (Khania)

Gdyby kogoś coś zainteresowało to pisać na pirv wyśle jakieś screeny i dokładne info o statystykach postaci, z pewnością odpiszę gdyż zależy mi na sprzedaniu konta!!!

banner.gif

Opublikowano

widziałem na free markecie taką ofertę i chciałem się zapytać czy ktoś z was był by chętny a zatem :

kupie NX cash = np.2000 NX za 500 k na ems

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...