Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv3 by Padmak :) Dziala na Xenoxie:)

Gość DeObLocK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem, gdy juz pokazuje mi sie okno gdzie powinno byc zum registration czy jakos tak, to mam tylko przycisk "Logowanie" a gdy go klikne otwiera mi sie okno tam gdzie ustawiam bony, ustawiam naciskam start i nie bonuje nic a nic, prosze o szybko pomoc ;)

Opublikowano

Ja przed chwila sciagnelem najnowszego sb, bo mialem problemy z v3.0.0.3 (nie chodzil od tygodnia). Normalnie mi zmienia nowy SB bonki.

Sciągaliscie Microsoft Visual C++ 2010?? padmak tak pisal na stronie zeby to sciagnac. Moze to pomoze Wam.

Opublikowano

Jak to jest dziala to jeszcze czy nie sciagnolem tego v3 i mi za kazdym razem xenoxa wywala. Co mam zrobic moze ktos pomoze. A i czy wgl jest juz ten

Switchbot v5 ???

Opublikowano

Jeżeli macie błędy z v3 to pobierzecie najnowszą wersję v5.

Gdyby to było takie proste... jeśli znalazłeś, to podeślij link ;]

http://padmak.de/ W sumie nie trzeba jest tutaj ;D

Mam nadzieję, że zadziała :)

Opublikowano

Pytanie!

Czy jest możliwość by zmieniało średnie na jakieś pomiędzy np. 50-60?

To znaczy standardowo można ustawić że wbija max 2 różne bony(np. 50%, 51%) a mi chodzi o to by wchodziły właśnie wszystkie pomiędzy tym 50%-60%.

A więc czy jest taka możliwość?

Opublikowano

Pytanie!

Czy jest możliwość by zmieniało średnie na jakieś pomiędzy np. 50-60?

To znaczy standardowo można ustawić że wbija max 2 różne bony(np. 50%, 51%) a mi chodzi o to by wchodziły właśnie wszystkie pomiędzy tym 50%-60%.

A więc czy jest taka możliwość?

Wpisz samo 50, jak wejdzie +50 to się zatrzyma :)

Opublikowano

Wielkie dzięki a tak na marginesie to mi się chwilę temu net zwiesił i bot mi kupił całe eq zmianek.....

I kolejne pytania kolega se ściągnął tego bot`a i po (1 pytanie) kliknieciu guzika uruchamiającego panel do zmiany bon`ów pisze mu

"OpenProcessor Failed", (2 pytanie) gdy wchodzi do injectora to pisze "NOT succesfully".

Proszę was o równie szybką odpowiedź :D

Opublikowano

Ludzie weszła nowa wersja i dlatego wam się wyłącza program razem z metikiem. Najnowwsza wersja to 3_00_5

Opublikowano

Ja mam taki problem ze jak włączam bota i wyświetla się okno czy to jest serwer ten i ten wciskam tak i mi wyłącza metina

a v5 nie moge pobrać bo jest zawirusowana

Opublikowano

U mnie już wszystko chodzi tylko mam taki problem że zmiank ibierze tylko z jednego miejsca i co chwila musze wciskać przeładuj żeby zmienić ID zmianek i żeby je pobierał da się coś zrobić żeby żeby on brał zmianki z całego eq a nie tylko z 1 miejsca?

Opublikowano

Mam problem robie wszystko tak jak ty i jak wlaczam xenoxa i zaloguje sie na konto wykakuje mi w bocie to okno czy xenoxmt2 wciskam yes i mi sie wylacza xenoxmt2 nie wiem czemu co na to poradzic ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...