Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv3 by Padmak :) Dziala na Xenoxie:)

Gość DeObLocK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na xenoxie to chyba nie działa. Już lukam 2 bs i nie dziala.... Jak ktos bedzie mial wiecej info na ten temat jak to odpalic na woym serwie to prosze o pw :)

tez tak mi sie wydaje ze na xenox juz nie dziala to. ;/

Na 100% działa.. Musicie coś źle robić. Chcecie pomoc to piszcie PW, dokładnie wytłumaczę.

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem czy to pobierać bo na skanie wykrywa wirusy ;p nawet keyloggera

chyba że to przez Injector..

pisać opinie ;d!!!!!!!

Pisałem już że takie cheaty zawierają tylko robaczki, które nie są szkodliwe. Ja już na komputerze sporo czasu mam BS'y i jakoś nic mi nie ukradli / komputer nie został uszkodzony.

Opublikowano

MI cos nie dziala za kazdym razem kilka xenoxt2 yes i dowidzenia wywala mi gre help

lz5mfZn.png

Opublikowano

ten bot działa na DiamondMT2?

własnie nie dziala zatrzymuje sie na tym Das ist Diamondmt2 ? daje tak i mi sie gra wylącza

Działać działa ten bot : ),wystarczy mieć tylko nową wersję :P, jeśli ktoś nie umie czy coś tego włączyć proszę pisać Pw Pomogę ; >

to pomóż mi zatrzymuje sie na Das ist diamondmt2 daje tak i mnie z gry wywala ;p

Opublikowano

MI cos nie dziala za kazdym razem kilka xenoxt2 yes i dowidzenia wywala mi gre help

to samo co kolega wyżej tylko że gram na Diamondmt2 !! help

Up Wszystko ladnie dziala, sprawdzilem :)

mnie wywala z gry jak daje yes ;p poomooocyyy

Opublikowano

Napisze ktoś do mnie jeśli to umie rozwiązać:

mam BS od strony padmaka wszystko działało pare dni nagle sie jakos wyłączył i zamiast ikonki od switchbota jest od Adobe i pisze HandBuch itd.... i nie da sie tego odpalic przez administratora. tylko jakas instrukcja wyskakuje próbowałem na nowo sciągać ale to samo.....

Opublikowano

Mógłby ktoś mi pomoc?probowałem tego bota ale nic nie szlo chcialem go na xenoxie myslałem ze moze na xeno tylko nie chodzi ale próbowałem na innych privach i tez nie chodzi nie wiem dlaczego ; / mam XP. Próbowałem tez z wyłączonym antyvirusem i nic prosze o pomoc

Opublikowano

ej a mi wytskoczył bła jakiś jak klikam yes pisze cos tam xenoxmt2 blablabla i biore yes i error pomoze ktoś

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...