Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv3 by Padmak :) Dziala na Xenoxie:)

Gość DeObLocK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem co jest po 7 kroku nie wychodzi mi żadne niebieskie okienko z reje. tylko ''Open proces failed '' Taki error :c Jakby co na Pro próbowałam to włączać.

Daj + dla cb to nic trudnego, a dla mnie znaczy wiele;

Opublikowano

Fajny bot itp. ale mam pyt. czemu po 7 pkt nie wyskakuje mi to niebieskie okienko z reje.??

PS:. Raz mi wyskoczyło, ale zmieniłem konto i już nie chce działać:(

Opublikowano

co mam zrobić jak mnie wywala z metka na xenox ??

mnie wyrzuca do paska. z xenoxa . prosze o pomoc ;d

Może mają zabezpieczenia przed tym;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Działać działa ten bot : ),wystarczy mieć tylko nową wersję :P, jeśli ktoś nie umie czy coś tego włączyć proszę pisać Pw Pomogę ; >

Ker169.gif

Opublikowano

Mi się takie okienko wyskakuje w punknie ze mam się zarejestrować i nie działa mi okienko zacieło sie ;/. a jak wyloncze to czarne okienko to wylancza sie bot ^^:D zrobisz filmik ?

Opublikowano

Jutro nagram VideoTuT'a

@Edit

Video TuT dodany

Opublikowano

Ej Co jest mam windows 7 orginal odpalam botka wszystko ok jak ma juz wyskoczyc to niebieskie do zalogowania metin mi sie wyłącza jbc to server xenoxmt2 prosze o pomoc :)

Opublikowano

hehehe ^^ to samo mam ;p... też widows7 i też mi się client wyłancza ściągnij Framework 4.0 prawdopodobnie ; x... ja ściągam i zobacze czy działa czy nie -,* jak nie to źle

NIE DZIAŁA MI -,- ROBIĘ WSZYSTKO JAK NA FILMIKU I CLIENT XENOXMT2 WYŁANCZA MI -,- ... MAM WINDOWS 7

Opublikowano

Wejdźcie na strone Padmaka. Link:

http://padmak.de/switchbotv3dl/

Wybierzcie hosting i pobierzcie. Odpalcie wg tego poradnika i wszystko działa jak trzeba ;)

@edit

Wrzucam spolszczenie ( plik config), które musicie podmienić w folderze z SB. Link:

http://speedy.sh/ZzFU8/config.rar

Skan:

Jak tylko virustotal zadziała dodam 

Kezzas_eune_99_5_nozg.png

"Zbuduj ze mną lepszą przyszłość"

Opublikowano

Na xenoxie to chyba nie działa. Już lukam 2 bs i nie dziala.... Jak ktos bedzie mial wiecej info na ten temat jak to odpalic na woym serwie to prosze o pw :)

Opublikowano

Jak bede mial czas to pobiore clienta xenoxa i zobacze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...