Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lagi od zajebania , logowanie off . swietnie

Logowanie On tylko strasznie wolno się ładuje.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

wyjebane juz tam maja na serwer , popisali troche na poczatku teraz w chuju to maja i zamiast wylaczyc serwer ,aby kazdy mial rowne szanse to logowanie off i ci co zostali graja !!!

Opublikowano

Logowanie On tylko strasznie wolno się ładuje.

juz 10minut czekam dobre... ,wiec moge stwierdzic NIE POLECAM. ZAMIAST COS Z TYM ZROBIC TO OLALI TO JAK KAZDY INNY TEAM.

Opublikowano

Odradzam gry na serverze to nie prezka tego serva . Na serverze są zielone rosy w prezentacji teog nie ma na serverze nie znajduje sie zwój porotu skili na prezentajci jest. Ogromne lagi a mam neta 14mb także uważam że prezentacja 10/10 ale to nie prezka tego serva a serve 3/10 NIE POLECAM

Opublikowano

Odradzam gry na serverze to nie prezka tego serva . Na serverze są zielone rosy w prezentacji teog nie ma na serverze nie znajduje sie zwój porotu skili na prezentajci jest. Ogromne lagi a mam neta 14mb także uważam że prezentacja 10/10 ale to nie prezka tego serva a serve 3/10 NIE POLECAM

ale ja kocham dzieci :* pajacu bylo mowione ze admini to zmieniaja rosy i zwoj.. boze do ksiazek a nie do gry dzieci !

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Gdybyś czytał uważnie, widział byś, że admin usunął zwój powrotu statusu i w miejsce tego zwoju wstawił roski na magię...

A serwer laguje ponieważ ma ataki, to Admin też pisał .

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

O w pytke Ile można być "połączonym z tym serwerem" Puki co na serwa nie wbiłem czekam ale jak na razie (-) Minus za to logowanie będzie edit@ jak może mi się uda w końcu wbić!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...