Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ida prace nad serverem(zabezpieczenia) ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowili ze w Czwartek o godz. 11-12 .

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer spoko nic dodac nic ujac.Ale te komentarze pod prezentacja mnie rozwalaja.Ludzi w nie macie co w domu robic ze musicie bulic w metka dzien i noc zajmijcie sie czyms pozytecznym.A nie tylko jakies shit tu wyprawiacie.Dla mnie ten serwer moze nawet wystartowac za 2 tygodnie Mi to wisi ja mam co robic w domu i w pracy.Tu nie ktorzy nie maja wogóle perspektyw na zycie.Mamusia i tatus zyc wiecznie nie bedzie.

Ja ne serwerze bede grał w Chunjo pod nikiem ... (Nie podam bo jakis leszcze mi go podpierdzieli)

Opublikowano

Pisalam wyzej przy poprzednim starcie o instrukcjach dla hellera-brakowalo przywolania blyskawicy,moze tym razem bedzie to zauwazone ;]

48774478.jpg

Opublikowano

2x up

King Of Evil to GA czy tam GM i on powiedzial co ludzie chca to moze to zrobi wiec skoro nie czytasz i nie wiesz kto jest kto sie nie wypowiadaj

18706.png
Opublikowano

siema av2 od 120?

to troche nie ma sensu ....

proponuje dac av1 od 75 a av2 od 85 i te nowe mapy moznadac od 90-95 :>

Bez przesady ... dobrze jest ... Troszkę trudności nie zaszkodzi a przy tych ratach bardzo przyjemnie expie się w v1

Opublikowano

Mam pytanie, czy ninja dobrze się będzie expiło bez buffa czy jednak buffa trzeba ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Fajnie jak byście podwyrzszyli drop marmurów z moba "Dziki sługa" i "Silny Dziki Sługa" przynajmniej na 10%. Dlaczego tak? Wiadomo, że arsher ma kłopoty z expieniem a tak by było przynajmniej takie ułatwienie. Nie tylko arsher jak i healer, BM czy mental. Tak by na 30min wyleciało przynajmniej 20marmurków.

Opublikowano

Emm spoiler nie chce mi sie odpalić. Może ktoś podać stronke serwa bo coś mi nie działa. ;] Dziękuje;D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...