Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up"Kiinow" jesli chcesz używać słów typu "pedał" to pisz z nim na priv a nie urządzasz dyskusje na prezentacji serwera do tego to nie jest

@UP MrDaniel9541 Serwer fajny ale jesli chodzi o uwagi to dodaj system ulepszen dla "sury BM" i mogles dodac jakies nowe ulepszacie ale prezka 10,1/10 ;D

Zapraszam do Shinso

Shaman-Smok-Nick:Nudle-Male

@up"Kiinow" jesli chcesz używać słów typu "pedał" to pisz z nim na priv a nie urządzasz dyskusje na prezentacji serwera do tego to nie jest

@UP MrDaniel9541 Serwer fajny ale jesli chodzi o uwagi to dodaj system ulepszen dla "sury BM" i mogles dodac jakies nowe ulepszacie ale prezka 10,1/10 ;D

Zapraszam do Shinso

Shaman-Smok-Nick:Nudle-Male

Nie moja wina sam zaczoł ja tylko wyrażałem moją opinie na temat serwa a on się przyjebał

Opublikowano

Wbije ;D ej może ktos wrzucic na inny hosting launchera ?? z góry dziękuje i podja ktos ip ts ;D

Nick : Barniee

Królestwo : Chunio 4ever ;D zapraszam

Opublikowano

Wbije ;D ej może ktos wrzucic na inny hosting launchera ?? z góry dziękuje i podja ktos ip ts ;D

Nick : Barniee

Królestwo : Chunio 4ever ;D zapraszam

TS3 : 87.98.217.38

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

A gildie od jakiego lvl--u będzie można zakładać 40,60 czy 90 ???

Na twoim miejscu dał bym od 60 bo dzieci będą gildie robić więc daj od 60

Opublikowano

Czy mógłbym się dowiedzieć, otóż czy na Tym serwerze będą 6-7 bony . Jak tak to czy na dane klasy czy nie.

Opublikowano

Kiedy reje online ?

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

a na którą przewidziany start serva?

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Podpinam się pod UP@ Wszystko fajne ale po co te 250 lvl i tyle tych Nowych "GÓWNIANYCH" Zbroi i broni , gdyby nie to to na pewno bym wbił.

Po to, aby trzepać kase z IS z ulepszaczy na każdą zbroje / broń i zachęcać graczy do wbijania high lvl'a na IS'ie.

Nie oszukujmy się, taka jest prawda.

­

Opublikowano

Z checia wbije

Usuncie Zwój Powrotu Umiejętności za duza bedzie PSEUDO klas postaci

jezeli ktos umie grac np.BMem to mu to nie zaszkodzi a nie pojdzie na łatwizne wyexpi lv WP i zmieni na BM

A i po co w wachlarzu bon na Sile lpiej zmiencie to na INT(chyba to wbudowany widac na prezce)!

Opublikowano

edit byles szybszy niz ja bo jeszcze o zwoju napisalem ale ta roska tez zlym pomyslem jest bo to abs na szamana i sure i oni zaraz beda plakac czemu na nas abs jest a na innych nie itd itp wiec lepiej daj cos innego albo niczego nie dawaj

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...