Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ UP

Tylko yang 1000 % reszta po 500%

Nie wiem jak to będzie ale wydaje mi się że grota v2 od 120 lv to trochę za dużo ;/ bo w av1 120 lv dobić to będzie masakra ;/ No i proponuje usunac misje poboczne jak i biologa do 30lv.

Opublikowano

A co do startu serwera ... W jakich godzinach by ruszył ? Przydało by się albo w środę wieczorem .. albo czwartek rano ;] dzień wolny to można by było pograć ;]

Opublikowano

A co do startu serwera ... W jakich godzinach by ruszył ? Przydało by się albo w środę wieczorem .. albo czwartek rano ;] dzień wolny to można by było pograć ;]

Ta, marzenia. Będzie jak zawsze, zapowiedziane będzie, że serwer ruszy w południe, oczywiście godzina nieznana. Potem przeciągnie się to do 22, a na końcu powiadomią, że start w piątek. Ja osobiście zaczekam, bo fajnie się zapowiadało.

Opublikowano

Musimy poczekać. kasak95123 serv padł. Podobno w czwartek serv ma być od nowa postawiony, ale nigdy nic nie wiadomo. Trzeba się przygotować na najgorsze.

Opublikowano

@Pro100ST

To mój dobry stary przyjaciel ;P

On zawsze stał po mojej stronie , ale gdy sponsor mnie wkurzył myślałem , że odejdę i napisałem do niego , że odchodzę ;p Ale sponsor mnie przekonał, a ja mu nic nie pisałem i on myślał , że już od niego odszedłem .

Opublikowano

taa "sprężyc" a potem placz ze server pada-.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

serwer juz wystartowal polowa tych co tu pisza to pewnie grala

tylko jakis pojeb jeden z drugim sie wbili do bazy i usuneli a pozniej placza ze nie maja gdzie grac ale serwa rozwalic komus to pierwsi

wiec panie up ze tak powiem zamknij ryj z tym podniecaniem sie serwerem ktory nie wystartowal bo ci mowie ze ja gralem i byl fajny serwer ale rozwalili

18706.png
Opublikowano

HAHAAHAHAHAH teraz to dojebales. Mam ci przypomniec jak bylo z hexagonem. Wylaczyles serwa i nawet nie raczyles odpowiedziec co dalej. Dla mnie jestes zwyklym debilem

Ludzie wy jestesscie niedorozwinieci czy tepi. Przeciez nikt nie bedzie bulil za dedyka co miesiac jesli nie bedzie mial zadnego zysku.

A tak pozatym mexortis wystartowal i ma sie dobrze. A wy sie podniecacie serweem ktory jescze nawet nie wystratowal

Na tym całym mexortisie gra 150 osób, ale zajebiście w mieście stoi 3 osoby na krzyż i nic więcej ;x

Opublikowano

Na tym całym mexortisie gra 150 osób, ale zajebiście w mieście stoi 3 osoby na krzyż i nic więcej ;x

Jak ludzie sie przekonaja ze serw jest stabilny to we swieta wbije wiecej osob

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...