Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mystiqe.Eu [PL] [Dedyk]

D-d-P-C-G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HaH Follow jest git i jego serwer a Ty kolo wypchaj sie i nie psuj mu reputacju lamusie,Ty chyba swojego serwa postawisz na komórce ha

1325845644-U48159.gif
  • Odpowiedzi 809
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niepojedzie bo on moze nawet niewiem co to paint ^.^

@edit e nbo moze troche przesadzilemXD

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

dostalem 10% za to ze chcialem pomoc smieszne-.-

Opublikowano

Moglibyście dodać do handlarzy wszystkie Strzały. Bo widać, że dodaliście tylko te najsłabsze (robią różnice w DMG).

Chociażby tych 5 najlepszych rodzajów.

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

@LikeMikex3

Zjechałeś gościa, który ma dobrą ocenę co do serwera King'a. Bo to temat serwera KingOfEvil'a. Temat Fallowa jest w zapowiedzi (niedługo w koszu).

...zrozumiałem to, że oceniłeś takim postem: "Nie masz po co nawet rejestrować się , serwer upadnie szybciej niż powstał ." do serwera PerX'a (KingOfEvil)

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

@LikeMikex3

Zjechałeś gościa, który ma dobrą ocenę co do serwera King'a. Bo to temat serwera KingOfEvil'a. Temat Fallowa jest w zapowiedzi (niedługo w koszu).

...zrozumiałem to, że oceniłeś takim postem: "Nie masz po co nawet rejestrować się , serwer upadnie szybciej niż powstał ." do serwera PerX'a (KingOfEvil)

Źle zrozumiałeś ...

KingofEvil stawia nowego serwa , ja mu w tym pomagam twarząc stronę do niego .

A tamtą wypowiedzią chciałem tylko udowodnić ze na Mystiqe.Eu które jest Fallowa , nie warto się rejestrować , bo koleś nie ma pojęcia o dedykach .

Opublikowano

niejezdzijcie juz tak po nim chlopak sie pomyll i tyle koniec pier******* natemat fallowa wszyscy go mamy glleboko w ....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Status ostrzezen

Opublikowano

najlepszym argumetem jest to ze fallow niewiem co to gimp lol// I KTOS TAKI SERWER stawia... BRAK SLOW

Status ostrzezen

Opublikowano

dobra dajcie ten nowy serwer kinga albo coś bo juz mi sie znudził mexortis

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Widzę, że serwer zapowiada się bardzo ciekawie :>

Zobaczymy jutro jak się losy potoczą ;]

Mam nadzieje, że wypali na 100% i będzie wielu graczy : )

Pozdro Tree :>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

a mnie o ten kinga chodzi

<3

Opublikowano

ale juz niedlugo pomagam like w tej stronce tylko ze niema prex-sa, jak bedzie to wszystko zrobia na cacy

Status ostrzezen

Opublikowano

ehh mnie juz szczerze wali czyj serwer ma byc byle byl jak najszybciej !

rączki bez metina się trzęsą?

<3

Opublikowano

serwer bedzie jutro prawdopodobnie popoludniu (to jest info odemnie nie od prex-a) i niewiem czy napewno,wszystkiego sie dowiecie jak prex bedzie...

Status ostrzezen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...