Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prywatny Server SfGame

Dunczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tracic czasu na globalach bo oni tak ustawiają gre żeby jak najwięcej forsy kosic ale to normalne w każdym razie na globalu albo się boci albo się gra wscale :) A priv wyjdzie pewnie gdzieś w wakacje i mówie to będac dobrej myśli.

Szkoda nie ? Jak jesteś noobem i tylko bocić potrafić to proszę bardzo . Na takich jak ty to żal patrzeć tylk obocić i bot na 100% ustawiony ...

Opublikowano

Ale się ludzie sracie ! Jak wyjdzie to będzie a nie co chwila nabijacie komenty typu : "no jest już czy nie ?!" "no weźcie zróbcie już tego serva" itp. Czekać cierpliwie !

Nie sraj żarem, bo to grozi pożarem !

Opublikowano

Ale się ludzie sracie ! Jak wyjdzie to będzie a nie co chwila nabijacie komenty typu : "no jest już czy nie ?!" "no weźcie zróbcie już tego serva" itp. Czekać cierpliwie !

Nie sraj żarem, bo to grozi pożarem !

sam nabijasz posty luszie zachęcają do robienia sewerów a nie tak jak ty ;/ wkurzasz mnie zachowujesz sie jak byś był adminem jak tak myslisz to musze cie zmartwić BO NIM NIE JESTEŚ

Opublikowano

Hue hue hue mam 20 lvl a rozkładam 30 :D na globalu :> a nie jak tamten bot -.- Próbowaliście ?

I kogo to obchodzi ?

gmhq5mn.png

Opublikowano

sam nabijasz posty luszie zachęcają do robienia sewerów a nie tak jak ty ;/ wkurzasz mnie zachowujesz sie jak byś był adminem jak tak myslisz to musze cie zmartwić BO NIM NIE JESTEŚ

Chyba nie wiesz oco mi chodzi. Mnie wkurwia to że powstaje temat, ludzie podają pliki i piszą, że nie ma tego i póki go nie będzie to nie powstanie server. Twoim zdaniem ludzie którzy piszą posty o treściach "będzie ten serwer w końcu czy nie?" "kiedy serwer będzie wreszcie?" zachęcają do robienia serverów ??? Sam bym sobie chętnie pograł na privie i czekam aż wyjdzie, ale nie spamuje jakimiś badziewnymi komentarzami... Czekam cierpliwie i sprawdzam forum co kilka dni. Jak ktoś będzie chciał to weźnie się do roboty i zrobi serwer i nie trzeba go nawet na to zachęcać ponieważ wiadomo, że będzie miał ogromny popyt. Nie rozumiem twojego toku myślenia ale spoko !

Opublikowano

Jak sie nie mozesz doczekac servera to sam zrob te pliki. else tez ma swoje zycie i tez ma prawo robic co innego a nie tylko te pliki, dajmy mu czas.

Opublikowano

Cekajcie cierpliwie, napewno kiedys wystartuje a czy w najblizszym czasie to tego nikt nie wie.

Opublikowano

Nie spamujcie ... Jeśli Else upora się z Plikami to na 1oo% powstanie Prywatny Serwer Shakes & Fidget .... Okażcie troszkę cierpliwości. Po 2. Jest takie coś jak Życie Prywatne ! Dajcie mu czas.

Opublikowano

Kolejne co moze byc od Else do priv sf platny. Watpie ze zarobi na sprzedarzy grzybow na serwie gdzie jest wszystko pozwiekszane.

Kolejne co moze byc od Else do priv sf platny. Watpie ze zarobi na sprzedarzy grzybow na serwie gdzie jest wszystko pozwiekszane.

Oczywiśćie że zarobi tylko będzie musiał pokombinować a zarobić da rade. :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...