Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prywatny Server SfGame

Dunczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No super by bylo, jakby dziś wyszedł ;x

Chłopie, jeśli serwer powstanie do wakacji to bd cud. Else pracuje nad plikami, lecz ma także Życie Prywatne, jak każdy i nie spędza całych dni przed komputerem tworząc pliczki :)

Opublikowano

Nosz kurna co komentarz każdy pisze o życiu prywatnym i jak fajnie by było jakby do wakacji powstał... Ja się Cieszę,że ktoś to wogóle robi a nie...

Opublikowano

Ale z was dzieci które się podlizują ;x...

Ja także czekam na serwer.

I powodzenia w tworzeniu pliczków a także serwerów.

mca.png
Opublikowano

Ile możecie spamić pytaniami typu ''Czy jest jakiś priv?'',Jeśli jakiś będzie to napewno będzie spam na forum.

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Także czekam na jakiegoś priva S&F żeby się trochę pobawić powodzenia w tworzeniu ! :)

29wr21h.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takie pytanie jeśli wyjdzie jeden prywatny serwer sfgame to pewnie inni będą prubowac robic swoje serwery i wyjdą setki tych prywatnych serwerów jak w metin2 . ja poprostu nie rozumiem o co kaman więc proszę o zrozumienie i bez wulgów w moją stronę . pozdrawiam

Opublikowano

@UP nie rozumiem Twej wypowiedzi ale także nie rozumiem czemu piszesz taką czcionką chyba nie ma tutaj aż takich ślepych użytkowników na forum. Fakt faktem jest że jak wyjdzie jeden prywatny serwer to będą kolejne to jest logiczne i normalne.

29wr21h.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Woops, szkoda poswiecic 10 min i popatrzyc na tematy z tym zwiazane? Tutaj masz linka jakbys chcial sam sie z tym bawic www.mpcforum.pl/topic/628480-dyskusja-wlasny-serwer-pytania-i-odpowiedzi/ . A tutaj masz temat o "klonie S&F" www.mpcforum.pl/topic/656009-zapowiedz-klon-sfgame/

Opublikowano

Woops, szkoda poswiecic 10 min i popatrzyc na tematy z tym zwiazane? Tutaj masz linka jakbys chcial sam sie z tym bawic www.mpcforum.pl/topic/628480-dyskusja-wlasny-serwer-pytania-i-odpowiedzi/ . A tutaj masz temat o "klonie S&F" www.mpcforum.pl/topic/656009-zapowiedz-klon-sfgame/

Niestety, lecz koleś z klona sfgame dostał bana.Na MPCForum już raczej się nic na ten temat nie dowiemy

Opublikowano

co wy na to

@2 up <

dajemy lapki? bo jak na mnie to to fake...

nie sadze by ktos kto umieszcza filmiki typu SF HACK!!! itp byl zdolny do postawienia serwera.. w dodatku te kolory...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...