Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prywatny Server SfGame

Dunczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dalej nie ma omg... Wnerwiłem na globalu na s8 zapomnialem hasel do 200lvl ... Zmieniłem hasło i zapomniałem na jakie xD

i chce pograc na privku teraz bo sie wnerwilem na globala .. mogliby dodac pryzpomnienie po zmianie albo na emaila przyslac na jakie haslo sie zmienilo :D

EXPmIpC.gif

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prace nad Serverem zostały rzucone lepiej zacząć tworzyć server niż czekać na server który nie powstanie

Nom Racja

Jupi ja jej

Opublikowano

I dalej nie ma omg... Wnerwiłem na globalu na s8 zapomnialem hasel do 200lvl ... Zmieniłem hasło i zapomniałem na jakie xD

i chce pograc na privku teraz bo sie wnerwilem na globala .. mogliby dodac pryzpomnienie po zmianie albo na emaila przyslac na jakie haslo sie zmienilo :D

Wyślij wiadomość do supportu sprawdzą IP i pomoga/.

Pewnie bedziesz musial jakies szczegołowe dane podać , żeby wiedzieli ze ty i twoje konta

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Witam widzę że duże zainteresowanie a więc chętnie się podejmę pracy nad privem sf lecz dopiero w ferie czyli w połowie stycznia ponieważ teraz zajmuję się innym projektem :)

jedyne co mi potrzebne to informację na jakiej zasadzie działa tam system wypraw w karczmie czyli od czego zależy ilość expa w misji i o ile się zwiększa co lvl oraz ile expa na dany lvl potrzeba, hm.. co jeszcze... no to może ile złota itd. w pracy się dostaje...

Opublikowano

Huh. Bylbys w stanie naprawic te pliki serwerowe ? W sensie, ze dokonczyc? Gold w misjach zalezy od lvlu+ od rozbudowania budynku w gildii. Exp zalezy od lvlu + budynek w gildii + klaser. Nie wiem dokladnie czy dzieki klaserowi sie dostaje wiecej kasy, ale to dziala chyba tylko na expa. Jeszcze takie pytanko. Nigdy nie grales w sf ? Jesli chcesz to moge Ci pomoc z takimi drobnostkami, bo programowac to ja nie potrafie :D. Jezeli by Ci byla potrzebna jakas pomoc to napisz PW, moze pogadamy na skajpaju czy cos.

Opublikowano

Carrioneater z grodlandora przerzucasz się na sfgame?xD

Ja gram w sfgame już ponad 2 lata więc możesz walić do mnie śmiało.

Mogę Ci opowiedzieć co i jak się tam robi.

A tak pozatym to przydało by się gdybyś nawet samo zagrał chociaż troszku xD

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Jakbyście chcieli wiedzieć plików nie da sie naprawić bo on nie ma do tego kodu a jak niby wam otworzy pliki np. dat ? Musi sam napisać od POCZĄTKU serwer

nostaleh.png
Opublikowano

Carrioneater,nawet jak podejmiesz się wyzwania nie wiem czy go ukończysz:) Szybciej byś napisał nowy serwer niż uzupełnił te pliki:P

Opublikowano

Kiedys byl jakis temat wlasnie o tych plikach i tam byla mowa o edytowaniu czy tam rozszyfrowaniu 2 plikow. Userzy probowali sobie nawzajem pomagac, ale jakos to ucichlo. Skonczylo sie na tym, ze trzeba rozkodowac jakies 2 pliki. Carroneater moze elitepvpers.com Ci pomoze. Jeden z tamtejszych niemcow stworzyl privka tylko strasznie pobugowanego. Sprawdz sam =) http://www.mpcforum.pl/topic/766472-prywatny-server-sf/

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

wyłudza passy tylko do kont także gratulacje... działa jak np:
darmowakasametin2.pl dajmy nato ze ktoś tworzy i wpiszcie swoje passy do konta i na drugi dzień macie ileśtam kasy + super eq a nagle logujesz sie i 0000 itemków na koncie zostajesz oskubany </3

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@up ale

się nie denerwuj

zostało już parę razy napisane że nie ma serverów to nie

a ty jeszcze im chcesz to wpoić

kiedyś może tak powstaną ale to się zobaczy

xih3gEBG.png

Opublikowano

Do tych co grają w Shakes&Fidget lub Ci co zechcą grać!

Naprawdę działa dzięki temu cudowi mam ponad 1358 grzybków w zaledwie 4 minuty!
Opublikowano

Do tych co grają w Shakes&Fidget lub Ci co zechcą grać!

Naprawdę działa dzięki temu cudowi mam ponad 1358 grzybków w zaledwie 4 minuty!

Kolejny wyłudzacz kont ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...