Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mexortis.pl

leszek144

Pytania  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Maxymalne bony w 6-7 ?

• Tak
      210
    • Nie
      82
  2. 2. 6/7 bonus - Statusy Si?a/INT/WIT/ZR - Czy skasowa??

• Zostaw!
      94
    • Skasuj!
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można link do Clienta ? ;x

Bo nie mam aż tak szybkiego neta, żeby ściągnąć 10 min przed startem..

Niestety administracja do tej pory nie udostępniła Clienta

Opublikowano

bosh co ja pacze ;> Ludzie nie chcę nic mówić ale z tego co widzę to będzie tutaj kilka starych postaci z Mexa v1 i Erdiany a jak oni zaczną grać to wy za wiele nie zdziałacie tyle wam powiem.

PS. Chciałbym należeć do tej grupy...

Opublikowano

UWAGA!

Jestem GM'em na tym oto tutaj serwerze. Piszę to w imieniu GA, ponieważ jest on teraz zajęty wykańczaniem małych problemów panujących na serwerze. Kazał mi tylko przekazać, że serwer wystartuje za max 5 minut i macie się przygotować, bo od razu odbędzie się event. Polegać on bedzie na tym, że po całej dolinie orków porozrzucane będą różne itemy poczynając od red potów, po PD, a kończąc na broniach na 75lv i stalkach. Żeby nie było tak łatwo gracze będą mogli ze sobą walczyć już na 1lv(również z graczami ze swojego królestwa), walka będzie polegała na tym, że kto kogo pierwszy trafi w plecy to zostaję on wylogowany na 10minut. A więc zapraszam do wzięcia udziału w tegorocznych IGRZYSKACH GŁODOWYCH! NIECH LOS WAM ZAWSZE SPRZYJA!

Opublikowano

UWAGA!

Jestem GM'em na tym oto tutaj serwerze. Piszę to w imieniu GA, ponieważ jest on teraz zajęty wykańczaniem małych problemów panujących na serwerze. Kazał mi tylko przekazać, że serwer wystartuje za max 5 minut i macie się przygotować, bo od razu odbędzie się event. Polegać on bedzie na tym, że po całej dolinie orków porozrzucane będą różne itemy poczynając od red potów, po PD, a kończąc na broniach na 75lv i stalkach. Żeby nie było tak łatwo gracze będą mogli ze sobą walczyć już na 1lv(również z graczami ze swojego królestwa), walka będzie polegała na tym, że kto kogo pierwszy trafi w plecy to zostaję on wylogowany na 10minut. A więc zapraszam do wzięcia udziału w tegorocznych IGRZYSKACH GŁODOWYCH! NIECH LOS WAM ZAWSZE SPRZYJA!

Kto ci uwierzy geniuszu? -.*

Opublikowano

UWAGA!

Prima Aprimis

x

Opublikowano

UWAGA!

film dobry ,ale twoj kawal nie.

Opublikowano

Poszły warny i bloki na posty. Wejdę następnym razem i temat będzie zamknięty.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Chłopie jeżeli Ty to pisałeś to radzę do słownika zajrzeć od czasu do czasu "ktury" chłopie nie dość że kultury nie masz to na dodatek jesteś głupi

to nie ja to jest skopiowane z profilu NoCoty -Xarcis : *

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

zz Launcher Już Jest!!

heh dobre ;p

Opublikowano

Ehm. Zaraz pewnie znowu przeloza start na za tydzien . Z godziny na godziny coraz wiekszy sie fejk z tego robi....

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Siema dziś wam pokaże [GA]Leo no i jego zachowanie

Na poprzednim Mexortis rozdawał itemki z Navi http://imageshack.us/f/809/j7682d.jpg/

Teraz przykład jego zachowania niby jest dorosłą osobą :

http://screenshooter...8605166/ccgxfon , http://screenshooter...8605166/fxegsof - jedzie po rodzicach raczej nie zachowuje sie jak dorosły lecz jak dziecko.To drugie ss to kolegi z forum Mexortis.

http://screenshooter...8605166/yirovsj

http://screenshooter...8605166/fuhnret - GA nie rozdaje itemkó SM ?? O ale na Serwerze Mexortis to nowość !

http://screenshooter...8605166/gixrcho - Przekładanie startu z dnia na dzień ? Brak funduszy to po co wg robił zapowiedz serwera ?

NIE POLECAM SERWER NIE OGARNIĘTY ADMIN,PRZEKŁADA START SERWERA Z DNIA NA DZIEŃ BO NIE CHCE SIE PRZYZNAĆ ZE NIE MA NA START SERWERA,TO PO CO WG BIERZE SIE NA TAKIE COŚ ?

NIECH WSZYSCY GRACZE MEXORTISA SIE DOWIEDZĄ JAKI JEST ICH [GA].

Pozdrowienia od NoCoTy

Leo jeżeli chcesz coś powiedzieć to pisz to tu

Pozdrawiam

wiedziałem ze to jeszcze znajde na forum NoCoty Dzieki :*

Temat wykonał NoCoty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...