Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mexortis.pl

leszek144

Pytania  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Maxymalne bony w 6-7 ?

• Tak
      210
    • Nie
      82
  2. 2. 6/7 bonus - Statusy Si?a/INT/WIT/ZR - Czy skasowa??

• Zostaw!
      94
    • Skasuj!
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od GoingToDie (forum)

"Witajcie drodzy gracze i użytkownicy forum.

Start serwera dzisiaj się nie odbędzie, w szczególności nie o godzinie 16.

Launcher nie jest gotowy, ostatnie zabezpieczenia nie zostały zrobione.

Niebawem nie wrzucimy go na hosta, na pewno nie za godzinkę lub półtorej.

Aktualnie nie robimy ostatecznych szlifów.

Tak długo oczekiwany start na pewno dzisiaj się nie odbędzie, zatem nie nastał koniec waszego czekania !

Gdy Launcher nie będzie na hoscie nie wrzucę wam linka tutaj, na forum.

Zatem życzę Wam mokrego jajka, smacznego dyngusa i co najważniejsze - udanego pirma aprilis.

Do zobaczenia za 4 godziny na serwerze - Wasz Mexortis Team."

Opublikowano

forum.mexortis.pl / kolego 2@ up . Trochę kultury, nie jesteś na wiosce tylko na forum społecznościowym.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

kolego up olewasz nas kurwa powiedz wkoncu o ktorej start wole wiedziec ze jutro niz c zekac caly d zien przed kompemm.....

Opublikowano

kolego up olewasz nas kurwa powiedz wkoncu o ktorej start wole wiedziec ze jutro niz c zekac caly d zien przed kompemm.....

Przeciez masz napisane ze do 16 wystartuje

Opublikowano

Nie karzę Ci siedzieć przy kompie cały dzień przyjdź przed 16 i siądź żeby pograć.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

miało byc wczoraj pod wieczór albo dzis do 13 a tera 16. No ale ważne ze napisali.

Po za tym ok zostawcie te staty w 6i7 bonie lecz igracie z losem gdyż może się okazać że sura i szaman będą duzo za mocni na pvp. A wtedy nie wiem co zrobicie na serwie by to naprawić i serw upadnie gdyż ludziom się znudzi taka gra. To tyle z mojej strony ;]

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

poprosto loeszek leo i całaq ta jego banda frajerów zamkna serwa jak tylko kupicie cos w is a podrogie napeno serw padnie bo ogarnac sie teraz nie moga to i puzniej tez sie nie ogorena Team mexortisa to pedały

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

miało byc wczoraj pod wieczór albo dzis do 13 a tera 16. No ale ważne ze napisali.

Po za tym ok zostawcie te staty w 6i7 bonie lecz igracie z losem gdyż może się okazać że sura i szaman będą duzo za mocni na pvp. A wtedy nie wiem co zrobicie na serwie by to naprawić i serw upadnie gdyż ludziom się znudzi taka gra. To tyle z mojej strony ;]

Koleś daj już spokój z tymi 6/7 jest ankieta i zrobią tak jak chce większość ty jedynie sobie wiesz co możesz ... Na każdym serwie są staty w 6/7 i nikomu to nie przeszkadza ..

@pacynka123 idź przeczytaj słownik zanim coś napiszesz.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jakos na pandorze i elite itd sa w 6/7 silny na klasy i odp i gra 3-4k ludzi jednak sie to podoba ;] no ale to serwery glownie pod pvp, gdyby nie mialy takich lagow to bym tam gral bo chyba teraz sie najbardziej oplaca tam grac niz na nowych nie wypalach. Jeszcze bardzo liczylem na Tiliana ale okazal sie klapa.

Opublikowano

no grałem na pandorze i elite ale tam niestety dużo dzieci. Po za tym nie wiem co za nooby tam grają ze po 3 dniach juz połowa serwa ze mną padała. A wystarczylo zrobić full eq 15/15

po za tym tam latwo się jest dorobic i dlatego tyle ich tam gra. (dzieci)

Dlatego wole takie serwy jak ten. Chociaż wszystkie ostatnio albo są dossowane albo bugi mają;/

po za tym na pandorze się nie walczyło na skile tylko na zwykłe ciosy bo skile z full eq 15% na odp na klase nic nie robiły a z hita po 1k się biło

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Ja stanowczo jestem za usunieciem z 6/7 bonu statystyk.

Radzilbym zostawic tylko bony, ktore bezposrednio pomagaja w expie czyli silny na potwory.

Zreszta zobaczycie co sie bedzie dzialo jak jakis BM nadzga sobie inta

i bedzie nie do przebicia ;]

5vlm.png

Opublikowano

Ludzie czytajcie wszystki posty a nie ... Kazdy kiedy start kiedy start... Bylo pisane ze do 16 wiec czekac potem jak nie wystartuje do 16 to mozna truc dupe.

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Ludzie czytajcie wszystki posty a nie ... Kazdy kiedy start kiedy start... Bylo pisane ze do 16 wiec czekac potem jak nie wystartuje do 16 to mozna truc dupe.

Ta niby o 16 a klient miał byc 3/4 h. przed startem wiec nie dziw sie ze kazdy pyta , bo do tej pory nie ma klienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...