Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mexortis.pl

leszek144

Pytania  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Maxymalne bony w 6-7 ?

• Tak
      210
    • Nie
      82
  2. 2. 6/7 bonus - Statusy Si?a/INT/WIT/ZR - Czy skasowa??

• Zostaw!
      94
    • Skasuj!
      86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co jaki 6 i 7 bon zostają, ze statami czy tylko z bonami do expa? (czyli silny na moby, pz, kryt, przeszywka)

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

właśnie nie. Skasuj staty z tych 6 i 7 bon bo naprawdę i tak juz surze i szamanowi starczy inta w tarczy i broni a jak dadzą wszędzie po 5 inta dodatkowo to juz będą w h*j mocni a zręczność, wit i siła nie wiele daje wiec jeśli dacie te staty to na serwie nie ma sensu grać nikim innym niz szamanem lub surą.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

Zwój powrotu staturu będzie , ale tylko w IS i dropić z kilku bossów.

Ze względu na to , że w IS nie będzie ani EQ ani jakichś biżuterii .

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

ci co głosują na tak to albo są totalnymi deb***mi albo grają surą lub szamanem, a teraz przez to że sura najlepszy do expa a potem po resecie w pvp to najwięcej luda gra nimi, a potem szamanami bo też jest dobry do pvp jak i do expa. A jeszcze 5 inta w 6 i 7 we wszystkim to aż 40 inta dodatkowo +30 inta z tarczy i broni z bonów 1-5

11573538277329494069.gif

KurniK

-----------------

Opublikowano

Zwój powrotu staturu będzie , ale tylko w IS i dropić z kilku bossów.

Ze względu na to , że w IS nie będzie ani EQ ani jakichś biżuterii .

jak dla mnie daj tylko w is bo mało kto będzie resał, chyba że sura z wp na bm

11573538277329494069.gif

KurniK

-----------------

Opublikowano

100% potki daj jak na pl-u żeby były drogie i w małych ilościach do kupienia

11573538277329494069.gif

KurniK

-----------------

Opublikowano

Handlarze ok ale mam pytanie. Co z ulepszaniem? Nie widzę bodzia ani metalu. Kowal 100% czy bodzia itp. mamy sami dropić?

Z góry thx za odp. Czekam na serwa :>

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D

Opublikowano

tort.jpgymbg.jpgqfkb.jpgagco.jpgpxfg.jpgmmsx.jpgpvhe.jpganvj.jpg

tort.jpgymbg.jpgqfkb.jpgagco.jpgpxfg.jpgmmsx.jpgpvhe.jpganvj.jpg

proponuje zrobić zmianki 1.5 po 100szt lub 200szt lepiej będzie się bonować eq ;p

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

proponuje zrobić zmianki 1.5 po 100szt lub 200szt lepiej będzie się bonować eq ;p

jeju juz nie wymyslaj, wazne ze nie ma po jednej a jest po 30 czy tak iles, to najwazniejsze.

Co do 6/7 bonu, tak zostaw go tylko bez abs i silny na klasy, najlepiej jak bedzie silny na potworom 10/15%, na kryta i przeszywke 10% i do tego zostaw staty +5 zeby sura nie mial za trudno, bo jesli jest kryt i przeszywa dla ninja,woj to niech sura tez ma staty. Tak bedzie najlepiej, no i czekam na start jak najszybciej ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...