Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Mexortis.pl

leszek144

Pytania  

292 użytkowników zagłosowało

1. 1. Maxymalne bony w 6-7 ?

• Tak
      210
    • Nie
      82
  2. 2. 6/7 bonus - Statusy Si?a/INT/WIT/ZR - Czy skasowa??

• Zostaw!
      94
    • Skasuj!
      86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ty za każdym razem musisz tak płakać? jak wystartuje o 16:10 to się nic nie stanie. to nie jest wszystko takie proste(chociaż ten launcher się zaskakująco długo wrzuca) skończcię pierdolamenty i poczekajcie chwile bo zamkną temat za spam i niczego się nie dowiecie.

A czy ja płaczę ?

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile mozna w żucac l;anchera jakka porazka mial byc w czesniej a oni na ostatnia chwile pakaja

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

6/7 bon tylko w is?

jak tak to ja spadam

Jak przeczytasz całą zapowiedź to się dowiesz a jak Ty czytasz tylko 1 wyraz a nie zdanie to później tak jest ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

pojeba.ny pw

i ja wiem ze grasz dla top i niemow ze nie;]

kojarze cie z ow2 np w pvp byles jak no nie wiem 2 skile;] a to co robiles to exp exp i exp;]

Opublikowano

pojeba.ny pw

i ja wiem ze grasz dla top i niemow ze nie;]

kojarze cie z ow2 np w pvp byles jak no nie wiem 2 skile;] a to co robiles to exp exp i exp;]

Nick poprosze, pozatym nie gram teraz pod nickiami poy3b4ny

x

Opublikowano

Ale ty Dejvi robisz z siebie no-lifa wypisując takie głupie posty.

Śmieszny jesteś .. zadając pytanie za ile będzie ten launcher bo niby ma mieć 230 mb to będzie sie sciągać 30 min i nie będzie go na start .. to jest no - lifenie ? .. znasz mnie kurwa ? wiesz jaki jestem ? siedzę przy komputerze w weekend kurwa max 4-5 h to jest no-life ? .. widzisz wgl. co ty wypisujesz za farmazony? .. no-life to jest ktoś kto całe dnie spędza przed kompem .. widać że za bardzo nie rozumiesz tego pojęcia więc nie udzielaj sie tu swoim zdaniem na mój temat, bo po jednym poście będziesz oceniał człowieka jaki jest ? .. żałosne .

Opublikowano

Cosa i Krystian3388 macie 100% racji na ow grale stym nickiem ksules mi w av2 2 skile i cie niebylo metki tez ksules i wgl jestes no life + bot

Opublikowano

Wszyscy jesteście proeloeloelo przechwalajcie się itp kto lepszy w pvp. Okaże się na serwie a tutaj przestańcie spamić !!!!

6/7 bon tylko w is?

jak nie to z czego leci?

Czytaj prezentacje tak ciężko ogarnąć 1 strone....

ahrimaniatime.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...