Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isey.pl [PL] [Dedyk]

Apa3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie Isey-MT2 Pisze w sprawie bugów . Znikające itemki,Zbugowana atlantyda v2 cofa co chwilę . Te znikające eq to już żenada nie umiesz naprawić najprostszych rzeczy ? Po co się brałeś za coś czego nie potrafisz ?.

Kolego to nie jest tak ze siedzimy i nic nie robimy. Nadzór nad serwerem jest cały czas. Aktualnie gra 264 osoby

iseyplayer.png

Opublikowano

o godzinie 22 będzie krótki resik w celu wprowadznia cen w NPC i dodania kilki itemów, Oczywiście poprawiliśmy exp na V2 atlantydy , i Yangi w V2 pająków. Zyczymy wysokich Lv na naszym serwie

iseyplayer.png

Opublikowano

GM MOŻE MNIE ODBANUJESZ KURWA CO ?

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Odbuguj mape na 90 lvl bo nie idzie zabić potwora ....

Na mapie od 90 Lv od teraz działają bony na nieumarłych ( mapa poprawiona ogólnie) natomiast w V1 i V2 Atlantydy działają bony na Diabły i Ludzi

iseyplayer.png

Opublikowano

Niech ten cały GA Szanowny wejdzie na TS i z nami porozmawia ; x

Bo taką grę i takie olewanie mam gdzieś , Traktujesz nas jak plebsów ?

Wejdź i powiedz co jest grane ! A jak nie to wszyscy z ts wyrzucamy itemki i mówimy pa ; *

xxx

Opublikowano

Kur*a, zrozumcie. Macie launchery, wchodzici na innych klientach, płaczecie że nie widzicie mobów, nie działają wam pw, i tak dalej...

Po chwili : "Kurwa GM, Bugi ogarnij serwer"

Kurwa, jest coś takiego jak klient ścągnijcie to, potem oceniacjie.

Opublikowano

Serwer Bardzo dobry.. Wszystko na bieżąca naprawiają co jest Plusem Administracji. Nie wiem Dlaczego mówicie że admini was olewają jest to nie prawda.

Opublikowano

Wczoraj zagrałem przez chwilkę i 2 razy znikło mi EQ w 1/2 przy teleportowaniu się >.< Trochę mnie to zraziło lecz mam nadzieje że będzie okej, pozdrawiam.

35081282.png

95335831576452200253.png

Opublikowano

Ci mali homosexualiści wolą pedałować niż podać informacje : DDD

Co ty nie powiesz? Trollu? Wyjdź i nie wracaj. Zaśmiecasz Tylko temat Twoimi Durnymi wypowiedziami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...