Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isey.pl [PL] [Dedyk]

Apa3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info na forum:

Więc tak. Pracujemy nad wywalaniem serwer'a (Cofki) . Jesteśmy na dobrej drodze.. Przez ten czas reszta ekipy robi:

-Poprawia Moby

-Poprawia Client'a <Zaraz będzie łatka>

Nie powiem wam dokładnej godziny!

`Przepraszamy!

Nie przyjdę na Ts, gdyż nie ma mnie w domu...

/- Łatka ZROBIONA

Dostaniecie ja gdy sprawdze czy dziala poprawnie!

Co ma ?

-Nowy wyglad

-Szept dzialajacy

Nie przyjdę na Ts, gdyż nie ma mnie w domu...

/- Łatka ZROBIONA

Dostaniecie ja gdy sprawdze czy dziala poprawnie!

Co ma ?

-Nowy wyglad

-Szept dzialajacy

Nie włączę do puki nie naprawię !

Już znamy błąd, jesteśmy na dobrej drodze..

Przepraszamy!

Nowe info będzie na stronie głównej !

Nie włączę do puki nie naprawię !

Już znamy błąd, jesteśmy na dobrej drodze..

Przepraszamy!

Nowe info będzie na stronie głównej !

apa3s.jpg

Opublikowano

Jakbyscie chociaz troche pomysleli to byscie zobaczyli na storne serwera ... wszystkie informacje sa tam podane na biezaco

Opublikowano

Łatka 1.1:

http://speedy.sh/VWW69/Isey.pl-Latka-31.03.zip

https://www.virustotal.com/url/7a9e8d1fab09e9b8d7e65c4dcdebfaba84ee610b97c361a628294feec9c7e956/analysis/1333289413

iseyplayer.png

Opublikowano

Zastanawiam się jaki jest % na ulepszanie - 2? Pali równo i na + 1 i +9. Głupi pomysł z mapą metinów, chyba każdy wie, że nawalenie metków na małym obszarze = się lag dla 80% graczy, którzy tam są. Mój komp na przykład tego nie wytrzymuje.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Zastanawiam się jaki jest % na ulepszanie - 2? Pali równo i na + 1 i +9. Głupi pomysł z mapą metinów, chyba każdy wie, że nawalenie metków na małym obszarze = się lag dla 80% graczy, którzy tam są. Mój komp na przykład tego nie wytrzymuje.

Ogółlnie z tego co gracze piszą nie m lagów na tej mapie, po za tym jesli chesz isć na metki to wszedzie jest ich powiększony resp typu ( red las , góra Sohan i na 7 pietrze w DT ). Pozdrawiam a co do ulepszania to poptostu masz troszke mniej szczęscia

iseyplayer.png

Opublikowano

Ogółlnie z tego co gracze piszą nie m lagów na tej mapie, po za tym jesli chesz isć na metki to wszedzie jest ich powiększony resp typu ( red las , góra Sohan i na 7 pietrze w DT ). Pozdrawiam a co do ulepszania to poptostu masz troszke mniej szczęscia

Macie w planach dodanie licznika ?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ogólnie serwer fajnie się zapowiada i chętnie wbiję, ale... Jest możliwość żebyście wrzucili klienta na inny hosting? Byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli nie, to jakoś przetrwam dość długo pobierającą się grę.

@EDIT:

Dobra, pobrałem klienta, ale jak naciskam na "isey.pl" (ikonę/aplikację uruchamiającą metina), to nic się nie dzieje... Nic kompletnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...