Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isey.pl [PL] [Dedyk]

Apa3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wy kurwa umiecie czytać ?!?! Licznik nam skacze:), tak ze nie patrzcie na to:P poprawimy go niebawem

Ty jesteś z Team'u?

Opublikowano

@up Takie info jest podane na officialnej stronie serwera.

EDIT//

Nowe info:

Za Niedługo znów będziecie mogli grac , tym razem juz bez zadnych przerw. Pozdrawiam i zachęcam do reklamowania serwera , w taki sposób go rozkręcimy:) Będe podawał info na bieżąco !!! Wybaczcie za tą przerwe ale była konieczna

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

wbije zobacze co i jak...

Nie wbijesz bo off

Wy kurwa umiecie czytać ?!?! Licznik nam skacze:), tak ze nie patrzcie na to:P poprawimy go niebawem

Miej troche szacunku do innych ;P

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

działa to już w pełni >?

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

kd35% Duzy max level ....;/ h.. bony w 1-5 za slabe na takie mapy za malo PZ ......jednym slowem lipa i WIECZNE OFFY

Opublikowano

Nie polecam na 25lv już się trudno expi ... na m2 na spocie leci 5 % na tym lvlu .... ja wbiłem 29 lv i straciłem cierpliwość gorzej niż pl

ravento.jpg
Opublikowano

Omg jaka lipa. Jest tylko 1Ch na jakies 300osób, do tego V1 ma moby z DT, zdeka są lagi, kolor czcionki do dupy. Wgl dziwny serwer.

Jedne moby w v2 prawie nic nie zabierają a inne nagle 3k hp ..

lownfast

Opublikowano

Omg jaka lipa. Jest tylko 1Ch na jakies 300osób, do tego V1 ma moby z DT, zdeka są lagi, kolor czcionki do dupy. Wgl dziwny serwer.

Jedne moby w v2 prawie nic nie zabierają a inne nagle 3k hp ..

Co do kolorów masz racje, zostaną zmienione przy najblizszej okazji, to nie jest v1 pajaków tylko Loch duchów ( Moby nie atakują same) to samo macie w DT na 7 pietrze moby nie są agresywne

iseyplayer.png

Opublikowano

@Up niby dlaczego 15 min.... Ja wbiłem w 1 min.

Tak jak wcześniej pisałem zwiększcie resp metków lub zróbcie mapę metków na każdym ch , a i moby w tym lochu są agresywne.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Konto masz zbanowane do 22.04.2012 godz 20.10 , polecamm ochłonąć powód bana to grożby w stosunku do serwera. Po 2 nikt Cie na PW nie obrazał.

hahahah chyba cie pojebalo w ten czas to ja na 3 postaciach wbije 250 lvl ^^ jebniety jakis jestes ??

zal mi tego ze musiales zakladac nowe konto na mpc forum zeby zrobic reklame serwera bo jakbys zrobil reklame na skaczus lub proboszcz to nikt by nie gral bo wasze serwery to nie wypaly z tego co wiem to ten serwer stoji na dedyku melleura czyli jeszcze miesiac jest oplacony wiec moze tyle gry na nim no chyba ze dzis sie z memo lub ranieq skontaktuje i macie do jutra po serwie ^^

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...