Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isey.pl [PL] [Dedyk]

Apa3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer ON bo mi na launcherze nie wchodzi??

Na stronie masz rozpisane jak wkleić launechra do klienta:). www.Isey.pl

hahahah chyba cie pojebalo w ten czas to ja na 3 postaciach wbije 250 lvl ^^ jebniety jakis jestes ??

zal mi tego ze musiales zakladac nowe konto na mpc forum zeby zrobic reklame serwera bo jakbys zrobil reklame na skaczus lub proboszcz to nikt by nie gral bo wasze serwery to nie wypaly z tego co wiem to ten serwer stoji na dedyku melleura czyli jeszcze miesiac jest oplacony wiec moze tyle gry na nim no chyba ze dzis sie z memo lub ranieq skontaktuje i macie do jutra po serwie ^^

Po raz kolejny prosze zebyć się ogarnął. leci raport. Skonczyłe juz z Tobą rozmowe. żegnam.

iseyplayer.png

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pojeb@ny serwer żeby uzbierać na poty trzeba dropić 2h. Nie polecam.

No teraz juz przesadziłęś z tą opinją , Serwer jest zrobiony tak zeby kasa leciała szybko a exp wolniej. Wiec nie oszukuj innych błednymi informacjami. Sam wszystko sprawdzałem . Yang leci bardzo dobrze.

iseyplayer.png

Opublikowano

Sam wszystko sprawdzalem z 80-83 lvl all kase wydawalem na poty zeby expic w av2 zeby miec jakikolwiek exp bo gdzie indziej to gowno nie exp serwer jest nie dopracowany w chuj bledow co chwile znajdywalem jakiegos buga a administracja ni chuja

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Super, ubilem metka na parterze DT i znikly mi 3 itemy z eq, nie plakalbym gdyby to nie byl antyk 44 sr 20 dt 12 int, admin - da rade oddac mi antyka takiego samego jak zamieszcze tu jego ss i ss na 1 pietrze bez itemow?...

Tu jest SS jak mam tego antyka: http://img13.imageshack.us/img13/1909/0331134851.jpg

A tu SS na 1 pietrze ze zniknietym eq: http://imageshack.us/f/13/0331151809.jpg/

Opublikowano

Super, ubilem metka na parterze DT i znikly mi 3 itemy z eq, nie plakalbym gdyby to nie byl antyk 44 sr 20 dt 12 int, admin - da rade oddac mi antyka takiego samego jak zamieszcze tu jego ss i ss na 1 pietrze bez itemow?...

A wiec tak , sprawdziłem to ja i 5 innych graczy nikomu nic nie znikło. Wiec nie spam czymś takim na Mpc, od tego jest forrum serwera. Pozdrawaiam

iseyplayer.png

Opublikowano

A wiec tak , sprawdziłem to ja i 5 innych graczy nikomu nic nie znikło. Wiec nie spam czymś takim na Mpc, od tego jest forrum serwera. Pozdrawaiam

HAHAHAHAHAHAHA? TY SOBIE CZLOWIEKU ZARTY ROBISZ?

ogarnij serwa typie, bo juz nie tylko mi eq zniklo

Opublikowano

ten serwer to pelny bug jebany

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Serwera nie polecam, GM olewa wszystkich.

Tak po prostu to serwer gdzie 90% jedzie na MH a GM liczy ile gra osób .

Opublikowano

Możliwe ze były takie p[roblemy , ale juz ich nie ma , wybaczcie nam , 2 sprawa to taka ze mam straszny spam w grze i nie jestem w stanie wszystkim odpisac na raz:( zrozumcie, nikogo nie olewamy ale czesem poprostu się nie da odpisać. Zycze miłej gry i wysokich LV. Podkreslam ze serwer nia ma zadnych DDoS.

iseyplayer.png

Opublikowano

Serwer jest fajny, ale niedopracowany.

Na przykład nie można zrobić kamyków na +5, zbugowane tarcze na 50 i wiele innych...

64867005969670457970.jpg
Opublikowano

Panie Isey-MT2 Pisze w sprawie bugów . Znikające itemki,Zbugowana atlantyda v2 cofa co chwilę . Te znikające eq to już żenada nie umiesz naprawić najprostszych rzeczy ? Po co się brałeś za coś czego nie potrafisz ?.

Opublikowano

wydaje mi sie że panowie z tym znikaniem itemów troszke naciągacie. poza tym takie spray załatwia sie na foru, serwera nie tu. poza tym Serwer Polecam Miła Administracja brak lagów i nie spotkałem bugów. Wszelkie bugi wstawiajcie na forum

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...