Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalne pier*olnięcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Legalnie to może Ci ojciec pierdolnąć.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chuj PIERDOLCIE wszyscy kurwa porządni.

Co do tematu:

Nie baw się w ten szajs, bo to uzależnia, lepiej już kup sobie grama ziola jeżeli nigdy nie jarałeś. Nawet tak dla spróbowania. mnie ta faza nie jara, wolę się najebać tak najebac, niszcze sobie życie, lepiej pójdę się powiesić, bo pije alko o.O

ale i tak najlepiej wypić przy grillu 1-3 piwa. pogadać itd. :> najlepsza sprawa.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@ up

ja raz próbowałem , ale się źle skończyło i raczej tego nie wezmę

pierdolicie tak bo to internet , gdyby mi ktoś tak pierdolił , że alkohol, narkotyki , papierosy są złe to by mnie wkurwił . słyszałem to wiele razy i każdy o swoim życiu decyduje a nie pierdolicie jakieś głupoty

@ topic

nie znam się na tym , ale jak masz jakiegoś znajomego na medycynie to ci na pewno odpowie . Kiedyś miałem takiego nauczyciela od chemii co by ci pomógł :D

Opublikowano
no właśnie więc o co ci kurwa chodzi

Piszesz żeby brać dragi, ale jednocześnie nie bo jakiś syf w nich jest

napisał, że jak już musicie to nie kupujcie gówna gdzie 99% to majeranek

Opublikowano

wlasnie jestem na 6 godzinie fazy po Tantum Rosa

nie wiem czy polecać czy nie, w sumie euforia byla, wszystko się pokolorowało, a faza tak jakby to był sen.

Jedyne co mnie wkurwia to to że oczy wariują no i długość fazy, mi by starczylo 3h , cała doba to zdecydowanie za duzo

a tak to całkiem OK tylko chujowo jeśli się bedzie codziennie brało, wariat murowany - bo to co widzimy zdaje się nierealistyczne (LD- sen), jesli sie bedzie bralo codziennie to ja wam mowie, nie odróżnicie reala od tripu

Acodin mi się bardziej spodobał

ale to też było piękne przede wszystkim kolory ;3

Ogólnie używka na raz czy dwa.

Przecież to jest do higieny intymnej. Wam te wszystkie acodiny chyba mózg wyzarły, lol

Opublikowano

wlasnie jestem na 6 godzinie fazy po Tantum Rosa

nie wiem czy polecać czy nie, w sumie euforia byla, wszystko się pokolorowało, a faza tak jakby to był sen.

Jedyne co mnie wkurwia to to że oczy wariują no i długość fazy, mi by starczylo 3h , cała doba to zdecydowanie za duzo

a tak to całkiem OK tylko chujowo jeśli się bedzie codziennie brało, wariat murowany - bo to co widzimy zdaje się nierealistyczne (LD- sen), jesli sie bedzie bralo codziennie to ja wam mowie, nie odróżnicie reala od tripu

Acodin mi się bardziej spodobał

ale to też było piękne przede wszystkim kolory ;3

Ogólnie używka na raz czy dwa.

ty żeś się chyba z chujem na mózgi zamienił, że wpierdalasz krem do pizdy o_0 Weźcie sobie skręćcie, przysmażcie i pójdźcie spać, będziecie mieli tak kurwa kolorowe sny że jak się Wam będzie dziewczyna śniła to się pospuszczacie momentalnie. Póki co życzę miłego dnia i pozdrawiam.

57199140501148694665.png

Opublikowano

up@ a niech ćpają "mydło" do chuja , jak w tokio już żrą tablety z płodów.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ale po co chcesz ćpać nie marnuj sobie życia ale mam pytanie dlaczego chcesz coś co można kupić legalnie postarasz się i załatwisz wszystko .

A polecam ci to sam zrobisz w domu nazywa się krokodyl

2 paczki akodinów

szklanka domestos

2 szklanki benzyny

i to daje mocną fazę bierzesz do żyły i cie niema . masz trupa za 2 czy 3 tygodnie . Klepa jest zajebista a opłaca się nie i pomyśl teraz że każdy narkotyk działa tak samo jak to tylko wolniej .

dodaje filmik łatwo zrozumieć po rosyjsku
1396292564-U784394.png
Opublikowano

Ale po co chcesz ćpać nie marnuj sobie życia ale mam pytanie dlaczego chcesz coś co można kupić legalnie postarasz się i załatwisz wszystko .

2 paczki akodinów

szklanka domestos

2 szklanki benzyny

i to daje mocną fazę bierzesz do żyły i cie niema . masz trupa za 2 czy 3 tygodnie . Klepa jest zajebista a opłaca się nie i pomyśl teraz że każdy narkotyk działa tak samo jak to tylko wolniej .

z tego twojego filmu dowiedziałem się tyle:

*gnijesz od środka

*dostajesz efektu kurwicy (nosi cię jak skurwysyn, wydaje ci się że masz chuj wie ile energii, którą czerpiesz z bólu, a tak na prawdę jesteś bardzo słaby)

*efekt "loterii" (tak jakbyś wypalił jointa i napił się Be-Powera albo innego energetyka - po prostu serducho zmuszane trawką chce pracować wolniej, a popędzane energetykiem szybciej, w wyniku czego masz arytmię, dochodzi do migotania komór i umierasz)

*ból jest nie do opisania (w końcu gniją tkanki)

*totalna dezorientacja - nie wiesz co się dzieje, ale coś się dzieje, więc skoro coś się dzieje, a ty nie wiesz co się dzieje, to coś się musi dziać, że nie wiesz co się dzieje, jeśli coś się dzieje. Inaczej - pierdolnik w baniaku (jak to po dragach bywa)

*nie pomagają żadne znane ludziom środki przeciwbólowe (morfina jest jak pierdnięcie, więc możecie sobie wyobrazić ból... chociaż nie. nie możecie)

więcej nie zrozumiałem

no i mam dla Was kolejny filmik na temat tego narkotyku (uwaga, przedstawione sceny są drastyczne i jeśli coś jesz to odstaw, ja zarzygałem monitor):

57199140501148694665.png

Opublikowano

jak chcesz legalnie pier**nięcie to wyjdź Sobie do Holandii i Kofiszop masz.

tylko się śpiesz bo do stycznia następnego roku ma być to tylko dla Holandczyków (jest takie słowo ?), a nie dla obcokrajowców.

Opublikowano

2 paczki akodinów

szklanka domestos

2 szklanki benzyny

Jak nie masz pojęcia co to jest krokodyl, to nie zgrywaj specjalisty, okaj?

Opublikowano

a jakby ktoś szukał mocnych wrażeń to niech sobie wybełta keczup z majonezem i musztardą i macza w tym "sprzęta" przez 15-20 minut. Odlot jest jak po taniej maryśce z bazaru, niby masz dobry humor :D

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...