Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalne pier*olnięcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AKODIN robi faze :D

poczytaj o tym, jesz listek i petarda.

Chyba nie za bardzo czytasz tresci tematow... Koleszka NIE chce Acodinu , przeczytaj jeszcze raz ;)

Opublikowano

Gówniarze chcą być koksami i próbują zaszpanować przed jeszcze większymi koksami. Żeby takie buractwo nie miało dzieci.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Gówniarze chcą być koksami i próbują zaszpanować przed jeszcze większymi koksami. Żeby takie buractwo nie miało dzieci.

Przestan to ich zycie i robia co chca i niewiesz jakimi ludzmi beda w przyszlosci

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Przestan to ich zycie i robia co chca i niewiesz jakimi ludzmi beda w przyszlosci

Jakimi ? To właśnie w tym wieku robi się wykształcenie i ustala się swoją przyszłość. Potem będą pracować za grosze i wyzywać tych, co zamiast ćpać się uczyli.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Jakimi ? To właśnie w tym wieku robi się wykształcenie i ustala się swoją przyszłość. Potem będą pracować za grosze i wyzywać tych, co zamiast ćpać się uczyli.

Za duzo filmow sie naogladles gosciu. To ze ktos pierdolnie kreche nie oznacza wcale ze bedzie pozniej robic z lopata przy rowach : ) Sa ludzie ktorzy pierdolna kreche i maja wysokie wyksztalcenie , dom , rodzine ale nalezysz do grupy tzw. '' debili '' ktorzy wrzucaja wszystko do jednego worka - Policjant pobil typa - jebac wszystkich policjantow bo WSZYSCY SA ZLI , dostales wpierdol od murzyna - JEBAC CZARNYCH WHITE POWER ! , jakis cpun pokazany w wiadomosciach wlasnie umarl bo przedawkowal - KAZDY KTO DOTKNIE DRAGA MA JUZ ZMARNOWANE ZYCIE. Tak wlasnie oceniasz ludzi i tym postem to pokazales. Temat nie nazywa sie '' czy warto wciagac kox '' i w tym temacie kazdy idiota ktory nie wypowiada sie na dany temat powinien dostac warna bo gosc sie nie pyta o to czy polecacie mu brac czy nie tylko o to czy mozecie mu doradzic gdzie znajdzie to co go interesuje : ) I ja doradzam mu nabierac mu w nos ile wlezie FETY. Pozdro.

PS: A co do ciebie kolego ze kazdy kto cpa ma zmarnowane zycie - polecam popatrzec na milionerow - niektorych piosenkarzy , raperow ktorzy nakurwiaja kox i inne gowna a trzepia miliony i jakos daja sobie rade w zyciu ; )

Opublikowano

Drogo u was 40zł heh xD

MaKyS raz mówisz o koksie a raz o fecie. Weź ty się zdecyduj bo są to 2 różne rzeczy... Jakbyś nie wiedział koks to kokaina, gdzie po gramie albo by zdechł na miejscu albo biegał przez tydzień. Czego nie można powiedzieć o fecie, która w większości jest chrzczona jakiś gównem i można wpierdolić ze 2 geta i nic ci się nie stanie oprócz tego że nie uśniesz ze 24 godziny. Uprzedzam hejterów piszących że towar mają czysty. Skąd to możesz wiedzieć? Jak przechodzi to przez kilkanaście rąk to każdy chce zarobić, logiczne...

@Top więc jak masz słuchać Makysa psedo dilera to idź z kolegami na fajka na piwo zdrowej ci to wyjdzie :) ewentualnie Jointa czy co tam sobie lubicie.

PS:feta 30zł

koks +120zł

Opublikowano

Czlowieku dzieci tu maja po 13 lat a Ty ich pytasz jakie cpanie mozna w aptece kupic? Ktos bardziej ogarniety napisze co mozna kupic i takie dziecko pojdzie do tej apteki i ucpa sie jakims syfem. Pomysl zanim napiszesz kolejny glupi temat. Idz sobie na samosie z takim czyms.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przejdź się do gimnazjum, od pierwszego lepszego kupisz towar

Rozjebałeś mnie na kolana ... Właśnie wychodzę z gimnazjum z rocznym opóźnieniem :) (W 2 klasie nie chciało mi się uczyć) Znam sporą część gimnazjum i wiem że 9/10 osób to zwykłe leszcze które boją się wyjść z domu jak już wyjdą to chodzą w grupach myśląc "jakie ja mam zajebiste życie nikt nie podskoczy", a gdy przyjdzie co do czego gdy jest sam to jedyne co mu wpadnie na myśl to przepraszać lub spierdalać bo bić się nie będzie z entych powodów. Sam nie raz po mordzie dostałem, ale przynajmniej nie uciekałem :)^^^ ... Może niektórzy mają znajomości ale sypią do tego tyle syfu że wole tego nie brać ^^^

Tak jak ktoś napisał idź na jointa/piwo a nie się trujesz :)

Ewentualnie jak Ci zależy a widzę że tak poszperaj po necie na 100% coś znajdziesz.

Opublikowano

Wy chyba nie wierzycie w moc acodinu.

DXM > Marihuana, alkohol

Ale nie próbujcie tego gimbusy bo to nie dla was, ćpać takie rzeczy trzeba z głową i nie na imprezach tylko w spokojnych miejscach.

5 godzin mocnej fazy, przy małych ilościach jeśli się skupicie będziecie mieli halucynacje, ale to rzadko , przy większych to już w ogóle odlecicie xD

Faza przewyższa MJ czy alko ,uwierzcie ;3

Ogólnie to jest narkotyk na 3 razy nie więcej , i brać należy nie częściej niż na 2tygodnie , ale gimby tego nie zrozumieją i mając resztki tabletek łykną następnego dnia.

A autorowi tematu polecam rc shopy -- dopalacze.

white pride world wide

Opublikowano

Weź se czopka nosem wciągnij ... będziesz miał odlot w ch*j.

Albo kup sobie flaszkę - lepsze to niż faszerowanie się jakimś gównem.

Ja pier*** ... dzieciom życie nie miłe ?

Co raz większe debile na tym świecie się pojawiają.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Hah xD Nieźle :D Raczej z tego, co wiem ( interesowałam się tym kiedyś ) to w Polsce takich leków bez recepty nie dostaniesz :3 Ale wiesz.. Na każdego działa co innego.. Ja znam osoby, które miały odpałypo Gripex'e ( oczywiście odpowiednia dawka ^^) xD

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

@ A co do tematu - upy pytaja sie czy mu fete proponuje - owszem , feta to feta a nie zadne badziewia z apteki. Lepiej uzaleznic sie od fety niz od jakichs tabletek z apteki od ktorych sie zatrujesz 3 razy bardziej.

Po twoich wypowiedziach widzę jakim głupim dzieciakiem jesteś, nie wiesz nawet co to jest feta, jak silnie uzależnia, wciąga po pierwszym razie i ryje mózg.

Przez takich jak ty jest od chuja konfidentów

Aha i jak chcesz mieć ptaszka wielkości 5zł to dalej jebaj procha

Opublikowano

Po twoich wypowiedziach widzę jakim głupim dzieciakiem jesteś, nie wiesz nawet co to jest feta, jak silnie uzależnia, wciąga po pierwszym razie i ryje mózg.

Przez takich jak ty jest od chuja konfidentów

Aha i jak chcesz mieć ptaszka wielkości 5zł to dalej jebaj procha

Feta to amfetamina, uzależnia psyhicznie dlatego nie jest dla ciot które zaczną ćpać na maxa, nie wciąga, to ze ryje mózg to prawda ale nie po kilku razu tylko kilkudziesięciu.Od prochów nie maleje ptak, od koksu na siłke tak.
Opublikowano

kurwa chlopie wez sie ratuj nie masz opcji na jaranie czy biale to po aptekach latasz i wpierdalasz w siebie leki nie mam na to slow

Jezeli dla ciebie '' internet '' to zycie to jestes skonczonym debilem i no-lajfem bo ja wrzucajac te gowno w siec pozostalem w 100% anonimowy wiec nie wiem w jaki sposob moglo by to moje zycie zmarnowac ;] Ale pokazales ze dla ciebie zycie to youtube/mpc/internet wiec zyj sobie dalej w '' pixelach '' ;)

@ A co do tematu - upy pytaja sie czy mu fete proponuje - owszem , feta to feta a nie zadne badziewia z apteki. Lepiej uzaleznic sie od fety niz od jakichs tabletek z apteki od ktorych sie zatrujesz 3 razy bardziej.

Edit: @UP - Skad mozesz wiedziec co robie w zyciu skoro mnie nie znasz debilu? ;p widze co raz wiecej chorych ludzi na tym forum : )

Dusza towarzystwa i JP huligana z koleszkami co " majom dojscia"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...