Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalne pier*olnięcie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu nikt nie chce o nakrkotykach rozmawiac? bo zwyczajnie nie ma z kim 95% to gimbusy co na oczy nic nie widzieli a potem wlasnie wpierdalaja jakies galki muszkatolowe myslac ze ma to podobna bombe do jarania haha dobre sobie czytasz jakies smieci na necie a potem to jarasz lub pijesz bo jestes zwyklym debilem a co do galki muszkatolowej znam pewna osobe ktora wpierdalala swierze galki nie z szaszetki (a ponoc swierze mocniejsze) i nic sie nie zrobila

@ .Pedodres

powodzenia w fazowaniu po galce hahaha

Opublikowano

Feta to amfetamina, uzależnia psyhicznie dlatego nie jest dla ciot które zaczną ćpać na maxa, nie wciąga, to ze ryje mózg to prawda ale nie po kilku razu tylko kilkudziesięciu.Od prochów nie maleje ptak, od koksu na siłke tak.

To czemu jak mi się śniło że brałem jakiegoś procha to w tym śnie miałem bardzo małego ptaka i nie chciał mi w ogóle stanąć i obciach sobie zrobiłem przed dziewczyną,

i po tygodniu ćpania w snach miałem taką wkrętkę na line że to chuj chociaż jestem człowiekiem silnym psychicznie potrafiącym odmówić sobie narkotyków?

Opublikowano

@up

kurwa to jest jestes niezlym debilem myslac ze to co sie dzieje w snach dzieje sie w realnym zyciu a bialego lub innego prochu na oczy nie widziales a co dopiero cpac go wiec kompletnie nie masz pojecia jake sa po nim fazy i skutki uboczne ;) a co do malego ptaka wytlumacze ci to jak to dziala owszem gdy jestes nastrzelany po bialym to twoj fiut rzeczywiscie sie zmniejsza na czas trwania fazy ale jezeli juz ci stanie co wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje to wtedy mozesz zajechac 3 klijentki na raz one juz beda mialy dosc a ty jeszcze bedziesz mial sporo w zanadrzu ;)

Opublikowano
To czemu jak mi się śniło że brałem jakiegoś procha to w tym śnie miałem bardzo małego ptaka i nie chciał mi w ogóle stanąć i obciach sobie zrobiłem przed dziewczyną,

i po tygodniu ćpania w snach miałem taką wkrętkę na line że to chuj chociaż jestem człowiekiem silnym psychicznie potrafiącym odmówić sobie narkotyków?

Z tego co wiem to fera zmniejsza popyt seksualnny ale moge się mylić.Poza tym jak jesteś naćpany, jak dałeś w kanał to różne wkrętki mozna sobie wmówić
Opublikowano

@up

oczywscie po bialym nie masz w glowie jakiegos lovelasa zeby chodzic i ruchac tylko jestes konkretnie wyjebany z butow (jezeli dobry towar) a wtedy nie myslisz o jebaniu choc jezeli akurat okolicznosci sa takie ze akurat jakis czorcik na baletach czy gdziekolwiek bedzie chcial ci urzyczyc swojej pizdy to raczej wykorzystasz to :P

Opublikowano

Chcesz fajnie wyglądać? Jak "paker" ? Jedz dużo i pakuj, trenuj, ćwicz.

Opublikowano

Chcesz fajnie wyglądać? Jak "paker" ? Jedz dużo i pakuj, trenuj, ćwicz.

Co ma wyglądanie jak "paker" do narkotyków?

Opublikowano

jak chcesz być takim lanserem to piasek wciągaj, lub wpierdalaj surowe ziemniaki i popij mlekiem.

Skąd takie gówno się bierze,... ja nie wiem ale co Ci mogę polecić - zachoruj na raka lub inną chorobę i wtedy zobaczysz z jaką przyjemnością będziesz brał te leki co dają "kopa". Zobaczymy czy wtedy będziesz tak chętnie na forum pisał o te gówna :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

refresh

czemu nikt nie chce rozmawiać o narkotykach na tym forum? smutłem ;_;

ja polece jeszcze gałke muszkatałową. Kolega wziął kilka godzin temu na testy, zaraz powinien poczuć moc tej przyprawy ;3 Faza jak na MJ podobno. Niedługo się przekonam na własnej skórze.

Dziwisz się ,że nikt na tym forum nie chce rozmawiac o narkotykach? Widać sam o nich gówno wiesz, skoro pierdolisz ,że po gałce muszkatałowej jest faza jak po trawie.

Opublikowano

@up

kurwa to jest jestes niezlym debilem myslac ze to co sie dzieje w snach dzieje sie w realnym zyciu a bialego lub innego prochu na oczy nie widziales a co dopiero cpac go wiec kompletnie nie masz pojecia jake sa po nim fazy i skutki uboczne ;) a co do malego ptaka wytlumacze ci to jak to dziala owszem gdy jestes nastrzelany po bialym to twoj fiut rzeczywiscie sie zmniejsza na czas trwania fazy ale jezeli juz ci stanie co wcale nie jest takie trudne jak sie wydaje to wtedy mozesz zajechac 3 klijentki na raz one juz beda mialy dosc a ty jeszcze bedziesz mial sporo w zanadrzu ;)

Faktycznie nigdy nie widziałem procha na oczy, ale jak mi się znów przyśni że coś brałem to znowu przetestuje erekcje i może to co mówisz się sprawdzi

Opublikowano

Kurwa, wszyscy piszecie jaki to syf itd alkohol to tak samo jest syf jak i narkotyki wszystko jest dla ludzi ale z umiarem, a wy tu pierdolicie jaki to syf wez tego nie bierz itd wszystko jest syfem i zawsze będzie ale narkotyki jak i alkohol jest dla ludzi jak ktoś lubi sobie zajebać procha w nocha to jego sprawa tak samo jak ktoś lubi sobie wypić piszecie życie se zmarnujesz i wogóle tak samo jak będziesz za dużo chlał też se zmarnujesz proste jedni lubią se zajebac dragsy jedni wóde a jeszcze inni tablety i nie mówcie że jedno jest gorsze od drugiego bo tak naprawde to wszystko to samo.

Opublikowano

@up

a ja dalej bede sie trzymal ze jestes pierdolniety bo ty dalej wierzysz we wszystko co pisza na necie powtarzam kolejny raz galka to gowno ktore nic nie klepie to raz a dwa na tym twoim hypperaliku pisali ze skroki od banana tez klepia haha dobre sobie generalnie twoje wiezda o narkotykach to jedne wielkie 0 tylko katujesz sobie glowe legalnymi zamiennikami ktore i tak chuja robia ;)

Opublikowano

Kurwa, wszyscy piszecie jaki to syf itd alkohol to tak samo jest syf jak i narkotyki wszystko jest dla ludzi ale z umiarem, a wy tu pierdolicie jaki to syf wez tego nie bierz itd wszystko jest syfem i zawsze będzie ale narkotyki jak i alkohol jest dla ludzi jak ktoś lubi sobie zajebać procha w nocha to jego sprawa tak samo jak ktoś lubi sobie wypić piszecie życie se zmarnujesz i wogóle tak samo jak będziesz za dużo chlał też se zmarnujesz proste jedni lubią se zajebac dragsy jedni wóde a jeszcze inni tablety i nie mówcie że jedno jest gorsze od drugiego bo tak naprawde to wszystko to samo.

Weźmie procha w nocha i potem się słyszy jak taki pajac zabił dzieci 10 letnie wracające ze szkoły.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Weźmie procha w nocha i potem się słyszy jak taki pajac zabił dzieci 10 letnie wracające ze szkoły.

Najpierw uświadom sobie ile przestępstw ludzie popełniają pod wpływem alko.

@pedziodres:

Najpierw sam spróbuj gałeczki muszkatołowej, a potem mi napisz ,że jest podobna do konopi :]

Opublikowano

@Up

Własnie kolega up ma racje to nie najwiecej wypadkow było pod wpływem narkotyków czy czegos tylko pod wpływem alko. :)

Opublikowano
Najpierw uświadom sobie ile przestępstw ludzie popełniają pod wpływem alko.

dlatego, że alkohol jest popularniejszy i szerzej dostępny (i tańszy)

jak chcecie takie wnioski wyciągać to liczcie procentowo

Opublikowano

acodin idziesz do apteki płacisz 5,50 i masz zaje faze, ale jak jesteś gimbem i masz nieogarniać to lepiej weź sobie reddsa malinowego wypij, nie chce żeby jakieś gimby przestraszone fazą jechały do szpitala a potem w telewizji ''ACODIN NA RECEPTE, TO ŚMIERTELNY NARKOTYK'' -.-

ale bierz 2 razy na rok, tak jak ja dzieki temu nie bedziesz mial zadnych skutków ubocznych. raz na początek roku szkolnego raz na koniec, jak sobie zorganizujesz tripowanie to ci wystarczy.

KOKO KOKO ACO SPOKO xD

Opublikowano

Ja tam ćpam rutinoscorbin, polecam bo daje kopa jak mało jaki towar.

Wg. mnie niech sie zaćpa, 1 debila mniej na świecie, nie ma co płakać.

Nie marnuj życia na narkotyki, i inne shity -.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wy macie problemy. Alko tak jak wspomniał kolega UP jest szerzej dostępny, to nie robi ile przestępstw po tym a ile po tym (tylko debile liczą % ile po alko ludzi zginęło a ile po %%% ) Bezsensowne porównania.

Alkoholu z umiarem (nie do najebania się ale dla smaku) a narkotyków najlepiej w ogóle

1xbQbvo.png

Opublikowano

prawda jest taka że przestępstwa robi sie po alkoholu i po stymulantach, bo po ziole nie masz siły ani nie ogarniasz, a po acodinie nie wiesz co sie dzieje i nie wiesz co to zło więc D:

szkopuł w tym że po alko u kazdej osoby uaktywnia sie ta ''agresywna strona'' ale to od człowieka zależy co z nią zrobi, hamulce puszczają, gwałty morderstwa. a po stymulantach poprostu robimy coś czego normalnie byśmy nie zrobili , jesteśmy bardziej pewni siebie, jak np. masz ochote kogoś zabić to jeśli rzeczywiście sie nieźle naćpałeś to to zrobisz. proste. po marichuanie, aco i innych halucynogenach ldzie złych rzeczy nei robią.

oczywiscie czasami zdarzają sie takie rzeczy ze ktos swoje dziecko włoży do piekarnika i upiecze bo pomyslal ze to kurczak ale to juz wina tej osoby bo nie przygotował przebiegu tripowania :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...