Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legalne pier*olnięcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ostatnio natrafiłem gdzieś na temat legalnych drugów, które można kupić w aptece bez recepty. Nie chodzi mi o jakieś tam halucynogeny typu acodin tylko o coś co dawało by pierdo*nięcie. Poczytałem o tussipect'cie, leku na kaszel który przez efedryne która w nim jest daje dobrego kopa, poszedłem do apteki z zamiarem kupna a facetka mi mówi że to na recepte :/ Poszperałem troche na goglach i znalazłem kilka związków chemicznych które mają fajne efekty (piracetam, donepezil, modafinil) ale nie wiem czy są w lekach w polsce bez recepty. Jeśli znacie jakieś legal drugs tego typu to piszcie bo bardzo ciekaw jestem

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Legalnie to ktoś powinien ci ostro pierdolnąć w ten pusty łeb może ci się coś poprawi...

Jak masz zamiar się w takie chujostwo bawić to odrazu idź się powieś.. (sarakzm)

Opublikowano

Ten temat jest o tym gdzie mozna dostac te srodki a nie o sciskaniu dupy ludzi ktorzy mysla ze biorac kox marnujesz sobie zycie.

Poznaj paru gosci na ulicy , narob kilka znajomosci i fete bedziesz mogl kupowac sobie od nich a nie po aptekach latac. W kazdym miesce sa chlopaki co opierdola ci towar - jak walic to ostro.

Opublikowano

MaKyS bez przesady...

Co źle napisałem? Myślisz że zdrowiej jest się faszerować lekami bez recepty czy się zećpać jakimś konkretnym towarem? No właśnie ;p

Co ty mu kokainę polecasz? ;D

Opublikowano

Up leki też uzależniają, wszystko co nam sprawia przyjemność uzależnia nas. Słowa pewnej pani psycholog na spotkaniu.

Opublikowano

tak, tak, słuchaj sie makysa, która zmarnował już i tak swoje życie nagrywając diss najakiegoś metińczyka, lol

Lepiej weź się za siebie i idź np. na siłke lub do klubu jakiegoś., ew. sztuki walki.

Każdy lubi co innego, i wierze, że raczej nie będziesz szczęśliwy faszerując się gównem..

Opublikowano

dzizas ludzie, kto powiedział że chce sie faszerować. Tussipect kosztował 6 zeta za paczke, feta 5 dyszek za gram. Majówka niedługo, nie spinajcie sie tak przecie nikt tu nie chce ćpać... Ja nie chce wykładów o zdrowiu tylko nazwy leków, jak nie znacie to sie nie wypowiadajcie

@up

Chodze na krav mage, siłke, basen, tenis trolololo

Opublikowano

Masz ochotę na leki to sobie kupi big packa marsjanek, będziesz miał uzależnienie, będziesz zdrowszy, a organizmu nie strujesz. ;)

Tak serio.

Zamiast się faszerować jakimś syfem to tak, jak powiedział Iszklarz.

Opublikowano

Ten temat jest o tym gdzie mozna dostac te srodki a nie o sciskaniu dupy ludzi ktorzy mysla ze biorac kox marnujesz sobie zycie.

Poznaj paru gosci na ulicy , narob kilka znajomosci i fete bedziesz mogl kupowac sobie od nich a nie po aptekach latac. W kazdym miesce sa chlopaki co opierdola ci

towar

- jak walic to ostro.

kozak, kozak no kurwa, a gramu na oczy nie widział.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

tak, tak, słuchaj sie makysa, która zmarnował już i tak swoje życie nagrywając diss najakiegoś metińczyka, lol

Jezeli dla ciebie '' internet '' to zycie to jestes skonczonym debilem i no-lajfem bo ja wrzucajac te gowno w siec pozostalem w 100% anonimowy wiec nie wiem w jaki sposob moglo by to moje zycie zmarnowac ;] Ale pokazales ze dla ciebie zycie to youtube/mpc/internet wiec zyj sobie dalej w '' pixelach '' ;)

@ A co do tematu - upy pytaja sie czy mu fete proponuje - owszem , feta to feta a nie zadne badziewia z apteki. Lepiej uzaleznic sie od fety niz od jakichs tabletek z apteki od ktorych sie zatrujesz 3 razy bardziej.

Edit: @UP - Skad mozesz wiedziec co robie w zyciu skoro mnie nie znasz debilu? ;p widze co raz wiecej chorych ludzi na tym forum : )

Opublikowano

nom, ale makys juz wypierdalaj, ok ?

zjechales mnie, jestem zalosny, marnuje sobie zycie w pixelach masz racje mistrzu, kocham Cie ( na dodatek gejem jestem )

no a teraz w/w, wypierdalaj ok ?

@TOP:

Nie mówiłem, że nie chodzisz, jeżeli chodzisz to bardzo dobrze, jesteś wysportowany i umiesz się bić, bynajmniej obronisz dziewczynę.

Pogadaj o tym z trenerem krav magi i zobaczysz co Ci powie.

Opublikowano

Ci ludzie bardzo dobrze myślą...

Narkotyki tui najgorszy syf jako może być...

Opublikowano

A ja ci będe robił wykłady. Nudzi ci się życie, za mało barwne? Potrzebujesz "dragów" żeby sobie uatrakcyjnić życie? To za kasę na tussisrupi kup lepiej sznur i zawieś się gdzieś. Z życia trzeba potrafić czerpać przyjemność naturalnie, a nie dzięki chemii.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

dzizas ludzie, kto powiedział że chce sie faszerować. Tussipect kosztował 6 zeta za paczke, feta 5 dyszek za gram. Majówka niedługo, nie spinajcie sie tak przecie nikt tu nie chce ćpać... Ja nie chce wykładów o zdrowiu tylko nazwy leków, jak nie znacie to sie nie wypowiadajcie

@up

Chodze na krav mage, siłke, basen, tenis trolololo

5 dyszek za gram, niezła fetka :]

@Temat: Koleś, chcesz rozmawiać o dragach, to zmykaj na hyperreal.

Opublikowano

A ja ci będe robił wykłady. Nudzi ci się życie, za mało barwne? Potrzebujesz "dragów" żeby sobie uatrakcyjnić życie? To za kasę na tussisrupi kup lepiej sznur i zawieś się gdzieś. Z życia trzeba potrafić czerpać przyjemność naturalnie, a nie dzięki chemii.

Co Cię obchodzi jego życie? Dopóki Ciebie to nie dotyczy, powinieneś się tym nie interesować. Kto powiedział że trzeba potrafić czerpać przyjemności naturalnie, a nie dzięki chemii? Niech robi co mu sie podoba.

@Top

Na Torowisku jest sporo takich tematów, tam się zapytaj to powinieneś dostać konkretną odpowiedź.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Co Cię obchodzi jego życie? Dopóki Ciebie to nie dotyczy, powinieneś się tym nie interesować. Kto powiedział że trzeba potrafić czerpać przyjemności naturalnie, a nie dzięki chemii? Niech robi co mu sie podoba.

@Top

Na Torowisku jest sporo takich tematów, tam się zpytaj to powinieneś dostać konkretną odpowiedź.

Wątpie żebym cokolwiek zdziałał, ale może dzięki mojemu "wtrącaniu" się w jego życie nie będzie brał. Zawsze to jednego debila mniej...

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...