Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vestalia

Vestalia

Serwer  

275 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      180
    • Nie
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HEHE NIE RADZE GRAC NA TYM SERWIE TO JEST X-kING POWODZENIA NARQ

Kolego powiedz mi co ja mam wspólnego z tamtym serwerem jezeli nie powiesz to wyjdz i zapomnij o tym temacie po krytykujesz moje (i moich kolegów) 37 godzin pracy nad odbugowywaniem ustawianiem expa i systemu ulepszen ...

Opublikowano

Napewno dzisiaj ale nie jestem pewien o której bo to ustala wszystko założyciel postaram sie aby zaczoł sie jak najwcześniej

Opublikowano

CO JEST Z TAMTYM SERWEREM POWIEM X-kING MIAL TA SAMA ZAPOWIEDZ 6/7 BON PODAC CI CENY 50KK ZA BON 25KK ZA ZMIANKI WSZYSTKU TU TO JEST TO SAMO CO NA X-KINGWIEC NIE WMAWIAJ MI ZE NIE MA NIC Z X-KING ULEPSZACZE CZERWONE KRYSZTALY KULA LODOWEJ WIEDZMY I INNE Z METINOW DROPIA WEWNIE KAMIENIE CO Z G ROBI SIE NA P A TE METKI SA NA MAPCE 105LVL I CO WYMIENIAC DALEJ

nie mowie ze bym zalowal jak by to byl x-king bo fajnie sie tam gralo ale co serwer na 2 dni i ten tez tak bedzie zaloze sie o 500PL

Opublikowano

CO JEST Z TAMTYM SERWEREM POWIEM X-kING MIAL TA SAMA ZAPOWIEDZ 6/7 BON PODAC CI CENY 50KK ZA BON 25KK ZA ZMIANKI WSZYSTKU TU TO JEST TO SAMO CO NA X-KINGWIEC NIE WMAWIAJ MI ZE NIE MA NIC Z X-KING ULEPSZACZE CZERWONE KRYSZTALY KULA LODOWEJ WIEDZMY I INNE Z METINOW DROPIA WEWNIE KAMIENIE CO Z G ROBI SIE NA P A TE METKI SA NA MAPCE 105LVL I CO WYMIENIAC DALEJ

nie mowie ze bym zalowal jak by to byl x-king bo fajnie sie tam gralo ale co serwer na 2 dni i ten tez tak bedzie zaloze sie o 500PL

Hmm powiem ci tak system ulepszen został zmieniony 0 bugów zmieniony team dodane Zbr ...

Co Do expa jest Medium/Hard 250 no w 3 miesiace uważam ze dało by rade wiecie nie może byc za łatwo gdyż uważam ze to co dla was naszykowaliiśmy to dość dużo zeby to zmniescic w 2/3 tygodniach gry

Opublikowano

spox dam szanse ja zagram na tym serwie bo wiem co na nim jest i jak sie gra bo juz gralem hehe oczywiscie powodzenia (byle nie 2 dni :PPP)

dobry exp byl szajlas na x-King i zrobcie taki sam szybko do 120 a potem powoli za to brawo

kiedy bedzie stronka dzialala i klient bedzie

Opublikowano

To zagraj sprawdź .. Jak jest inny Team i pare innych rzeczy to wystarczy aby powiedzieć , że serw będzie się różnił .

Co do expa rozumiem . Robiliście serwer bardzo długo zapewne , a jak ludzie wbiją w tydzień 250 to później skończą szybciej gre:d

Co do forum serwera zróbcie jakieś fajne . Łatwe i przejrzyste jak np Mpc .Dużo osób będzie raczej za tym.. : ) Na pewno odwiedze bo uwielbiam siedzieć na forum . Jeżeli chcecie mogę zrobić różne poradniki itp . ;D Lubie pomagać to tyle. Nie myślcie sobie czegoś .; D

Opublikowano

Człowieku, piszę to po raz ostatni!

Ten serwer jest tworzony na tych samych plikach, z tym, że przy zupełnie innym teamie, co oznacza, że nie będzie to serwer na 2 dni!!!!

spox dam szanse ja zagram na tym serwie bo wiem co na nim jest i jak sie gra bo juz gralem hehe oczywiscie powodzenia (byle nie 2 dni :PPP)

dobry exp byl szajlas na x-King i zrobcie taki sam szybko do 120 a potem powoli za to brawo

kiedy bedzie stronka dzialala i klient bedzie

Exp niestety nie będzie taki sam, wątpię, aby ktokolwiek chciał wbijać 200lv w jeden dzień.

Strona będzie dziś, podobnie jak i client.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Żenada . :/ Uczepiliście się ich naprawdę ! Dajcie im spokój i Dajcie im szanse ! Są nowi ludzi ten serwer będzie inny będzie inna atmosfera. . Mimo nawet tego , że pliki są te same .

Człowieku, piszę to po raz ostatni!

Ten serwer jest tworzony na tych samych plikach, z tym, że przy zupełnie innym teamie, co oznacza, że nie będzie to serwer na 2 dni!!!!

To wam nie wystarczy co oni piszą już chyba 4 strone na tym forum ?

Opublikowano

Poprostu x-king i otherworld zrobili razem serwer bo pojedynczo nie mogli nic zdzialac zobaczy,y jak bedzie mowili ze dzis beta ,ale nie chce mi sie w to wiezyc

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

No i co z tego .. Ważne ,że zrobili . I jak na razie fajnie się wydaję jak będzie tego nie wiem i raczej nikt . Więc ogarnijcie dupy i spokój tutaj . Bez wyśmiewania się z nich i dogadywania bo to jest przykre naprawdę . Jeżeli będzie beta każdy sprawdzi jak będzie : ] Jak fajnie to nawet ja sama zagram ; >

Opublikowano

Exp niestety nie będzie taki sam, wątpię, aby ktokolwiek chciał wbijać 200lv w jeden dzień.

Strona będzie dziś, podobnie jak i client.

co do tego tamten serwer stalo sie na 130 lvl i powoli szedl exp powino tak byc zeby w 3 dni wix ten 130 a potem zeby zaczely sie schody

Opublikowano

yhym to dlaczego dopiero mówisz o tym jak ktoś wam to udowodni ? czuje ze jeszcze dużo rzeczy się dowiem/y

Nie rozumiemy się, a raczej to ty mnie nie rozumiesz.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Jak dodasz Klenta to umieść go na pierwszej stronie, około której godziny nam go udostępnisz?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

dawac tego klienta i strone. Zaloze sie ze dzisiaj nie zrobia tego klienta

Client jest zrobiony, po prostu trzeba go zuploadować a to trochę zajmuje...

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Kolego powiem ci cos z Tmatym serwerm ja mam nie wiele wspólnego a nad tym pracowałem czyste 37 godzin bez przerwy wiec to co ty uwazasz zachowaj dla Siebie tak jestes hejterem bo nie znasz a oceniasz

37 godzin ? Wszystkie błędy wyeliminowane ? Nie widziałeś mnie jeszcze w akcji. Już niebawem...

footer_logo.png

Opublikowano

to jest to własnie polowa x-kinga a połowa otherwold to co sie sadzsz a na ts wielkie bany daje zal goscia zqałoze sie ze bedzie koljny nie wypał

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Ehh wiecie co ja sie juz nie wypowiadam wejdziecie zobaczycie nie chcecie nie grajce dystans do gracza a co ja takiego zrobiłem zebym obrażał któregoś z graczy ?

Opublikowano

O której startuje serwer i o której będzie klient?

Nigdzie nie widziałem dokładnej godziny więc pytam.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

A co do tamtych wcześniejszej postów dajcie im wkońcu spokój włączą serwer.Pogracie zobaczycie jak jest . A potem możecie krytykować . A teraz się przymknijcie . I nie piszcie takich pustych tekstów . ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...