Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vestalia

Vestalia

Serwer  

275 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      180
    • Nie
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko już napisane zostało . Więc raczej koniec spamu i kłótni tak będzie najlepiej . Przynajmniej według mnie

A co do Teamu . Da się z nimi naprawdę pogadać . Nie wiem jak z Teddym bo jest jakiś chyba nie śmiały i ucieka ode mnie ,ale ogólnie są fajni . ; ) . Przynajmniej jak na razie . ; )).I mam nadzieję , że ta beta będzie na 100% jutro o 12 / 14 .;d Bo jeżeli nie . To będzie wielki minus dla was. ; /

Pozdrawiam Chill..

Opublikowano

To nie jest serwer x-King oraz OtherWorld2 !!!

Przestańcie się kłócić, bo zamkną nam temat. Takie sprawy załatwiajcie sobie na osobności.

I jeszcze jedno, przestańcie nas prowokować, nas czyli administrację. Chcecie pokazać nas wszystkim od tej złej strony, lecz to z pewnością się nie powiedzie.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

To nie jest serwer x-King oraz OtherWorld2 !!!

Przestańcie się kłócić, bo zamkną nam temat. Takie sprawy załatwiajcie sobie na osobności.

I jeszcze jedno, przestańcie nas prowokować, nas czyli administrację. Chcecie pokazać nas wszystkim od tej złej strony, lecz to z pewnością się nie powiedzie.

Jak narazie po takich "grożących" SS'ach się to udaje.

Co widać.

Jestem ciekaw ile tym razem postoi, stawiam, że 5 dni.

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie . Bo na serio się im nie dziwie .. Takie kur.** cymbały wchodza na to forum i piszą takie rzeczy , że aż się żyć odechciewa .. Nie podoba się dajcie opinie i nara.

Jezu to jest prezentacja więc dajecie takie cos " Fajny zagram , Coś tam coś tam i nie zagram lub jakieś pytanie dotyczące serwa " I tyle po uj takie kłotnie? Ja jak czytam to , że przyjedzie ktoś do kogoś to się śmiać chce. Ale naprawdę ogarnijcie się bo każdy dobrze wie , że jak Team będzie wam odpisywał ( jak już nie wytrzymają ) to później ss'y na nich itp . i po co ja się pytam ? Każdy i tak dobrze wie , że Team najgorzej na tym wyjdzie ...

A Wy skończcie pierd***** , że to serwer x-King , OtherWorld 2 Jeżeli osoby które to robią mówią , że to nie ten sam serwer to po co ciągle sracie żarem i piszecie to ... Weźcie się ogarnijcie oni chyba lepiej wiedzą jaki to jest serwer ...

Jednym SŁOWEM ŻENADA !!!!!!!! Szkoda mi tych ludzi naprawdę ... Dajcie temu Teamowi spokój niech robią co do nich należy ,a nie karzcie im odpisywać na takie gó*** jak tu piszecie ... Dzisiaj prawdopodobnie beta.. Kto będzie chciał wejdzie.. I zobaczy się .. Każdy powinnien mieć Szanse na start .. Więc żegnam z tego tematu bo bezsensowne kłotnie nic tu nie zdziałają .

Nawet mnie wyprowadziliście z równowagi , a należe do spokojnych ludzi.. -,-

Pozdrawiam Chill. -,-

Przepraszam , że znów pisałam na kolor , ale tak się bardziej rzuca w oczy ..

A niektórzy powinni to zauważyć i przeczytac . ;/

Opublikowano

Team na prawdę się zmienił(na lepsze), mamy łącznie dwie osoby zajmujące się zabezpieczeniami, pliki były tworzone od podstaw nie całe pół roku, nie sypiamy po nocach, aby wam dogodzić, na prawdę staramy się jak możemy. Mimo wszystko nikt z was tego nie docenia i wiecznie nas krytykując.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Na prawdę przeżywacie to, nie wiem dlaczego osóby najbardziej marudzące na forach najczęściej wcale potem nie grają na danym serverze a w topkach są ludzie, którzy tylko wszystko obserwują. Też chyba zacznę tak robić, bo mi łapy opadają. Pozdrawiam.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Nie jestem jakąś damą . Wypraszam sobie . Nie , nie bronie ich , ale uważam , że powinni dostać szansę . A na krytykę przyjdzie czas dopiero po Becie . To jest moje zdanie i nie lubię takiego zachowania jakie oni robią wyzywają się cały czas krytykują . A nawet serwa nie otworzyli . Tyle chyba ode mnie . ;c

PS :

Nie nic mi nie obiecali .. ani nie dali . Nie należę do takich osób .

A , że jestem dziewczyną to nie znaczy ,że muszę coś dostawać za to , że z nimi rozmawiam ..

Opublikowano

Czemu wchodząc na strone serwa wyświetla mi się ow2 ? -.O O której start / będzie launcher ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

I PROSZE MI POWIEDZIEĆ CO TAKI 16-LATEK MOZE WIEDZIEĆ O STAWIANIU SERWERA .?

Wierz mi sporo taki 16-latek może potrafić ; ) To że ty gówno umiesz to już tylko twój problem .

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...