Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vestalia

Vestalia

Serwer  

275 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      180
    • Nie
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Następny x-king. Dziękuję, od razu deklaruję swoją obecność na serwerze.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, pozdrowienia Szajlas.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Przypomnijcie sobie jakim niewypałem był x-king. Ja was nie skreślam, ale jeżeli macie ten sam skład itp. To ja podziękuję tych bugów.

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Będą wszystkie bronie na 65 lvl u NPC?

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ja na pewno grać nie będę bo szkoda czasu na to będzie stało 2 dni i znowu jakiś admin będzie wyzywał graczy ... To ja dziękuje jak to powiedziałeś że wolisz spędzić czas z rodziną itp ... To ci powiem to samo nie będę marnował czasu na 2dni grania wole spędzić czas przy czymś innym albo z rodziną a nie marnować czasu albo dni ..

Opublikowano

Serwer podobny do X-King ale to nie jest to samo. Co do oskarżeń że serwer na gotowcach to najpierw się zastanówcie za nim puścicie plotę bo każdy serwer tak na prawdę korzysta z gotowych plików dlatego też niektórzy co mają swój serwer ściągają inny co wyciągają pliki i dodają do swoich i to nawet nie można nazwać kradzieżą dlatego że autor sam udostępnił z własnej woli.

Dzieciaki które bezmyślnie gadają że to X-King to niech się ogarną bo zwyczajnie się nie znają i klepią bez sensu. Czysta zazdrość świadczy o głupotach że ktoś potrafi a oni nie. Nie obrzydzajcie serwera bo tak na prawdę nie znacie ich ani teamu. Co kolwiek można powiedzieć dopiero jak serwer postoi miesiąc to wtedy macie już prawo coś powiedzieć.

Zazdrość to schowajcie sobie w d... a nie niszczyalcie pracę kogoś.

Ja osobiście dekruje swoją obecność jak tylko wróce z odwiedzin od siostry do Polski i do własnego komputera.

Opublikowano

Każdy kto grał na x- kingu to wie ,że serwera musieli na jakiś czas wyłączyć te bugi rozwalały. Jeżeli team się zmienił, i nie bedzie takiego odpału jak wcześniej to nawet i ja zagram, gdyż pliki macie zajebiste.

A co najważniejsze może pisałem troche nerwowo, wyrażałem to co myślę, wole być taki niż podlizywać się w każdym poście, jak tu nie jeden robi!!!

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

No ja też grałem na x-King i pamietam ze były w team'e osoby które naprawde chciały pomuc i to wyjasnic pisze to bo widze wszystkich z Team'u pakujecie do jednego pudła

Opublikowano

huj mnie obchodzi co oni będą pisać jaki ten serwer pro będzie , co zmienią , jaki nowy team itd ...

ten serwer to będzie na 100% kolejne gówno , bo cofce systemu dzięki sality , odradzam ściągania clienta , bo prawdopodobnie gówno z tym zrobią serwer będzie prawie identyczny , team znowu będzie rozdawał itemki lvl eq z navi , a oni nadal będą się bronić że to nie prawda mimo dowodów tak samo z sality , 90% osób pisze że ma wirusa na kompie ale oni mają race " wirusa nie ma " ....

NIE POLECAM TO IDENTYCZNE GÓWNO JAK X-KING ZAWIRUSOWANE KTÓRE PADNIE A GM BĘDĄ DAWAĆ EQ .....

NJxbd4x.png

Opublikowano

huj mnie obchodzi co oni będą pisać jaki ten serwer pro będzie , co zmienią , jaki nowy team itd ...

ten serwer to będzie na 100% kolejne gówno , bo cofce systemu dzięki sality , odradzam ściągania clienta , bo prawdopodobnie gówno z tym zrobią serwer będzie prawie identyczny , team znowu będzie rozdawał itemki lvl eq z navi , a oni nadal będą się bronić że to nie prawda mimo dowodów tak samo z sality , 90% osób pisze że ma wirusa na kompie ale oni mają race " wirusa nie ma " ....

NIE POLECAM TO IDENTYCZNE GÓWNO JAK X-KING ZAWIRUSOWANE KTÓRE PADNIE A GM BĘDĄ DAWAĆ EQ .....

Gównem można nazwać twoje beznadziejne i nic nie wnoszące do tematu posty!

Client jest inny, bez wirusów!

Team jest inny, więc nie będzie rozdawania eq! Poza tym i tak nie było, ponieważ nikt nie miał pełnego dostępu do komend i navi!

Trochę kultury chłopczyku!!!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

wyslij mi linki i jak taki cwany jestes to pisz na GG 4719594 mozemy sie umówić na pogadanke a nie bedziesz pokazywał jaki ty jestes ważny na forum

Opublikowano

@VastoLords

Po co nam robisz złą opinie najpierw naucz się czytać potem pisz ;]

Jak byś doczytał to nie king inna Administracja,

Niech może ludzie się sami przekonają czy to ta sama administracja ;] A nie odrazu robisz opinie nie wiedząc.

Opublikowano

zobaczymy może rzeczywiście , chociaż powątpiewam mocno jak widzę szajlasa w teamie ( bez urazy ) chociaż to gówno daje .

poczekam zobaczę ale jeśli moje poprzednie słowa się potwierdzą to poleci niezły hejt nie żebym w jakimkolwiek stopniu groził nie ..

po prostu ja normalnie czuje jak to się skończy .

także zapraszam z tego wszystkiego , wiem że często i mocno zmieniam zdanie ale to oczywiście dla dobra reputacji na forum ,co mi zasugerowała " Jedna4Ever " .

NJxbd4x.png

Opublikowano

zobaczymy może rzeczywiście , chociaż powątpiewam mocno jak widzę szajlasa w teamie ( bez urazy ) chociaż to gówno daje .

poczekam zobaczę ale jeśli moje poprzednie słowa się potwierdzą to poleci niezły hejt nie żebym w jakimkolwiek stopniu groził nie ..

po prostu ja normalnie czuje jak to się skończy .

także zapraszam z tego wszystkiego , wiem że często i mocno zmieniam zdanie ale to oczywiście dla dobra reputacji na forum ,co mi zasugerowała " Jedna4Ever " .

Dlaczego niby nie widzisz mnie w tym teamie?

sygnadlateamu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...