Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Vestalia

Vestalia

Serwer  

275 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      180
    • Nie
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę nie rozpowiadać takich bluźnierstw skoro jeszcze nie zagrałeś. Przekonamy się, czy klient ma wirusy, a czy serwer zbugowany. Jak możesz oceniać czegoś czego jeszcze nie ma? Nie rozumiem takich ludzi. Ale powiem szczerze, że dziękuję Wam dzieci za rozpowiadanie takich bluźnierstw ponieważ człowiek się uśmieje. Nie umiecie czytać, to czemu oceniacie? SERWER NIE JEST NASTĘPSTWEM X-KINGA.

• Odpowiedzi 256
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie kolego up przypomniał mi o tym niby czystym kliencie x-king po ściągnięciu tego gówna konieczny był formacik kompa a sam szajlas zapewniał ze nie ma w nim wirusów...

Opublikowano

@UP

To czemu namawialiście do pobierania clienta x-kinga skoro wiedzieliście że był zawirusowany ?

Staram się nazywać to po waszemu, abyście mogli to zrozumieć, bo gdybym napisał, że client był kodowany, dlatego też wykrywało wam pseudo wirusy kto z was by to pojął?

Poza tym pisaliśmy to niejednokrotnie ale wy oczywiście odbieraliście te wiadomości po swojemu.

sygnadlateamu.png
Uczeń
Opublikowano

Ludzie zrozumcie , że to będzie całkiem nowy serwer , który zakłada osoba w ogóle nie związana z x-kingiem . Więc czemu z góry zakładacie , że i ten client będzie zawirusowany ? Oraz w ogóle czemu w tym temacie piszecie o serwerze , który już nie istnieje ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Hej witam chyba powinienem sie wkoncu ja odezwać ... Zapewniam was ze ten serwer może nie w pełni ale jest dużym przeciwienstwem x-King spędziłem z kolegami z Teamu az 37 godzin czynnej pracy nad serwerem przez was zwanej " No lifem" aby ten serwer w pełni dogodził wam graczom nie mam zamiaru sie z nikim kłucic ale boli mnie gdy ktoś krytykuje moją prace choć nie ma o niej zielonego pojecia oczekajcie na start bardzo bym was o to prosił (Wejdziecie, zobaczycie, ocenicie)

Opublikowano

Informuję iż beta testy rozpoczną się prawdopodobnie jutro, bądź maksymalnie pojutrze. Myślę, że będą wielkie oczy jak zobaczycie serwer.

Opublikowano

Polecam serwer.

Tym to mnie koleś rozwaliles .

Nie macie czas naprawiac Other world'a a siedzisz sobie na mpc i polecasz inne serwery niż twój;x

nanicz.png

Opublikowano

nie zagram, za słaby exp

a co ty może byś chciał 250 na start full eq i jeszcze z 500 kkk w sztabkach ? Koles to serwer Medium/Hard wiec po co sie wyrażasz skoro ta informacja jest zawarta w prezentacji ? znajdz sobie 4 fun i nie pisz takich postów bo to nie ma sensu ;/

Opublikowano

Może pani Soa , skontaktować się ze mną na prywatnej wiadomości ?

Czekam na 4 serwery obecnie, Szajlas. Patrz skrzynkę.

Poza tym, na pewno wystartujecie w kwietniu ?

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Postawa administracji ; <

Mimo wszystko powinieneś zachować dystans do "prawdopodobnego" gracza = >

x-king ; < Po wejściu na stronę widać wszystko, więc nie sądzę, abym był hejterem = )

Kolego powiem ci cos z Tmatym serwerm ja mam nie wiele wspólnego a nad tym pracowałem czyste 37 godzin bez przerwy wiec to co ty uwazasz zachowaj dla Siebie tak jestes hejterem bo nie znasz a oceniasz

Opublikowano

Hmm ja te mam 17 lat. Czasem też słyszę , że umiem być poważna , że ło boziu .; D

Hmm Postarajcie się nie dać zniszczyć serwera . Trzymam za was kciuki . ; )

Spokojnie mamy 2 osoby odpowiedzialne za zabezpieczenia i obie majace ogromną wiedze na temat zabezpieczenia i niszczenia serwerów wiec wiedza pod jakim wzgledem to zrobic i na co musza uważać dla mnie to czarna magia dla nich codziennosc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...