Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmiana szansy na wejście danego Bonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę Cię hejtować, ale to jest serio banalnie proste, albo przynajmniej mi się tak wydaje.

"Takiego poradnika na MPC dawno nie było", nie rzecz na tym polega, aby robić nowy temat, bo starszy jest wcześniejszej daty.

Ogarnięty człowiek, wydaje mi się, że używa Google.

Jednym się przyda drugim nie, ale to już w mniejszym stopniu.

No tak, tylko, że mi w google tego się znaleźć nie udało. :) W tym rzecz . Gdyby były na jakim kol wiek forum w internecie , nie dała bym tego . : >

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież co tu jest trudnego ? Przepraszam Cię najmocniej za takie słowa, ale to co tu się wyrabia przechodzi wszelkie granice.

Moderatorzy nie stosują się do regulaminu, Global Moderator dany od tak sobie, zero równości wobec innych użytkowników.

Bardzo niski poziom myślenia większości w dziale Metin2, do tego te banalnie proste poradniki, spróbuj teraz mnie zrozumieć.

Wystarczy znać angielski na poziomie podstawowym, żeby móc zmienić te całe szansy na wejście bonusów.

A nawet nie ! translate.google.pl i powiedz mi, że Ci to nie pomoże.

Z resztą, na co komu poradnik o takim syfie, każdy kto zakłada serwer metina ma obowiązek znać się trochę na rzeczy.

No chyba, że rzeczywiście przychodzi taki newbie i mówi "a jak się zalogowac do ftp?", "a co to jest ftp", dając takie poradniki nie pomagasz, rozleniwiasz ludzi do tego stopnia, że sami bez tutoriali sobie potem nie poradzą. Włącz myślenie, to nie boli.

Mondes, trzymam twoją stronę bo teraz znaleźć jednego normalnego użytkownika to jest dosłownie cud.

Kasieńka wybacz, ten temat to chyba jakiś żart.

Opublikowano

@UP&Mondes

Polać im.

Sorry, ale to nie jest poważne, a to co napisałaś to mi się chce śmiać. Wyobraź sobie, że umiem o wiele więcej niż Ty, {młoda}?! damo =)

Więc nie zakładaj się, nabierz rozumu i wróć do hamachi.

Takiego tutoriala nie było bo to oczywiste, a był tutorial "Jak zmienić nazwę broni w cliencie" ? Nie, bo to oczywiste.

Więc pozdro&poćwicz

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Ja nie mogę z was ja kiedyś nie wiedziałem jak ustawić bony ale wszedłem na mpcforum i po 30min miałem gotowe bony pod serv więc się nie czepiaj że to nie pomoże nowym użytkownikom może tego dużo jest ale z tego co wiem na razie na mpc to jedyny czytelny i zrozumiały poradnik

On ma prawo do krytki i ja ma prawo do dodawania tego typu tut . :> Co do tematu, zaraz może dodam jakiś next mini tut .

DieKasia.;D od samego początku jestem za tym poradnikiem i innymi ale rozczarowałaś mnie bo pisałaś ze zrobisz następne i ich nie widać

Opublikowano

Ja nie mogę z was ja kiedyś nie wiedziałem jak ustawić bony ale wszedłem na mpcforum i po 30min miałem gotowe bony pod serv więc się nie czepiaj że to nie pomoże nowym użytkownikom może tego dużo jest ale z tego co wiem na razie na mpc to jedyny czytelny i zrozumiały poradnik

DieKasia.;D od samego początku jestem za tym poradnikiem i innymi ale rozczarowałaś mnie bo pisałaś ze zrobisz następne i ich nie widać

:(

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...