Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmiana szansy na wejście danego Bonu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam się cieszę niech nasze forum POLSKIE się rozwija czekam na następne TUT-Y

Nie ma co się rozwijać bo to co napisałam jest znane , ale nikt nie wrzucił . :P

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To mistrzu nikt ci nie broni napisać tematu gdzie będzie wszystko droga jest wolna

Powoli dobijasz mnie bo piszesz bez sensu

Potrafisz tylko krytykować innych napisz swojego tuta to zobaczymy jak się wykażesz

A co tak w ogóle dla ciebie ma sens? Napisz co w moim poście było bez sensu? Nikogo nie krytykuję, jedynie pisze jak jest.

Ja tam się cieszę niech nasze forum POLSKIE się rozwija czekam na następne TUT-Y

Dla większości normalnych użytkowników taki temat co cofanie się a nie rozwijanie

Opublikowano

Dzięki za ss, bo bym nigdy tego nie znalazł łap lajka !!

Jezu, to forum schodzi na psy poprzez takie randomskie tutoriale, jprdl, pożal się Boże.

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Przepraszam Kasiu ale ponosi mnie... Tut jak tut a Ci komentują. Nie którym pomogło nie którym nie... Ale trochę pomogło.... I Ona chociaż ruszyła się i coś napisała w porównaniu do niektórych...

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

@UP święta racja niech na tym komentarzu zakończy się spam a zacznie się lajkowanie założycielki tematu

Dzięki za tą miłą opinię . :) Proszę o pozytywne komentarze. ;D

Przepraszam Kasiu ale ponosi mnie... Tut jak tut a Ci komentują. Nie którym pomogło nie którym nie... Ale trochę pomogło.... I Ona chociaż ruszyła się i coś napisała w porównaniu do niektórych...

Dziękuję za podsumowujący komentarz . ^^

Opublikowano

Ale co tu komentować ? Tutorial był już dawno na mpc, tylko zakopany,bo pamiętam, że z niego korzystałem.

Podniecacie się takim tutem, jak napiszecie np: Skrypt do BSD anty dos lub ddos, to się będzie czym podniecać o.O

Chociaż to i to takie trudne nie jest ^_^

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

ile można pisać by nie spamić wszystkie tuty zaginęły w spamie na razie chyba tylko ten jest

Nom, dokładnie. Reszta zginęła w spamie etc . Mam nadzieje, że ten nie zniknie.

Opublikowano

Sezon na odgrzewanie starych kotletów z początku istnienia metina uważam za rozpoczęty ;) dla staruchów nic nowego, ale nowicjuszom może się przyda (o ile będą potrafili wpisać hasło sami :D )

57199140501148694665.png

Opublikowano

Sezon na odgrzewanie starych kotletów z początku istnienia metina uważam za rozpoczęty ;) dla staruchów nic nowego, ale nowicjuszom może się przyda (o ile będą potrafili wpisać hasło sami :D )

Pierwsze zadanie , jak najbardziej. ;D Taki temat może był kiedyś , ale widocznie DELETE bo na mpc pustka. ;O

Opublikowano

Wyjaśnij mi po co ? Jak wbijasz do bazy danych, to przeglądasz sobie a tylko ciut trochę angielskiego a można ogarnąć wszystko.

Więc ten tutorial jak i autor tematu jest niepoważny

1336241365-U585292.png

Sathir.pl

Opublikowano

Wyjaśnij mi po co ? Jak wbijasz do bazy danych, to przeglądasz sobie a tylko ciut trochę angielskiego a można ogarnąć wszystko.

Więc ten tutorial jak i autor tematu jest niepoważny

Dlaczego niepoważny ? -.- Bo co ? Wrzucam tutka którego nie było z hoho na MPC ? czy dlatego, że jest to tak banalnie proste , a jednak nikt tego nie umiał ? Nie oszukujmy się, mało osób spogląda na nazwy tabel w item_attr .. Więc wiesz , mogę się założyć, że sam tego nie wiedziałeś . ^_^

Opublikowano

Udajesz głupią czy naprawdę taka jesteś ?

Wybacz, ale kurcze no. Jak widzę ten poziom tutoriali w dziale metin2 to mnie jasny chu.. strzela.

Niedawno nawet był tutorial jak włączyć serwer / komputer, to było dopiero coś, a nie jakieś bony srony i opony.

#

Podsumowanie:

Poradnik do dupy, lepiej zajmij się przycinaniem trawy przy chodnikach.

Opublikowano

Udajesz głupią czy naprawdę taka jesteś ?

Wybacz, ale kurcze no. Jak widzę ten poziom tutoriali w dziale metin2 to mnie jasny chu.. strzela.

Niedawno nawet był tutorial jak włączyć serwer / komputer, to było dopiero coś, a nie jakieś bony srony i opony.

#

Podsumowanie:

Poradnik do dupy, lepiej zajmij się przycinaniem trawy przy chodnikach.

Dlaczego od razu głupia ? Zrobiłam Ci coś ? Trochę szacunku. -.- Takiego poradnika na MPC dawno nie było .. Więc go dałam .. Większość nowicjuszy tego nie umie .. A takie teksty cos typu koszenie trawy , to można sobie w kieszeń wsadzić , bo człowiek bogu ducha winny , a ty po mnie tak od razu .. No weź , wrzuć na luz -.-

Opublikowano

Dlaczego od razu głupia ? Zrobiłam Ci coś ? Trochę szacunku. -.- Takiego poradnika na MPC dawno nie było .. Więc go dałam .. Większość nowicjuszy tego nie umie .. A takie teksty cos typu koszenie trawy , to można sobie w kieszeń wsadzić , bo człowiek bogu ducha winny , a ty po mnie tak od razu .. No weź , wrzuć na luz -.-

Nie chcę Cię hejtować, ale to jest serio banalnie proste, albo przynajmniej mi się tak wydaje.

"Takiego poradnika na MPC dawno nie było", nie rzecz na tym polega, aby robić nowy temat, bo starszy jest wcześniejszej daty.

Ogarnięty człowiek, wydaje mi się, że używa Google.

Jednym się przyda drugim nie, ale to już w mniejszym stopniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...