Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tilian2.PL [Dedyk] [PL]

hwdk19083

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo DDosy są jzu dzieci xenoi diamonda bo gracze wolą ten serw niż ich .. jzu

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

• Odpowiedzi 635
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka nie działa... chciałem się zarejestrować, ale wczoraj też nie działała ^ ^

Jest ten autopatcher albo launcher ? Bo nie będę tracił czasu na ściąganie clienta

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Stronka nie działa... chciałem się zarejestrować, ale wczoraj też nie działała ^ ^

Jest ten autopatcher albo launcher ? Bo nie będę tracił czasu na ściąganie clienta

Niestety nie ma ;/

A powinien być autopatcher.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

JZU WALONE DDOSY... Hmm Wie ktoś jak temu zaradzić ??

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

Serwer godny poświęcenia uwagi. Prezentacja bardzo, baaardzo mnie zachęciła lecz w praktyce już tak ładnie nie jest. Strona,forum co chwile nie działa, wiem że zaraz hejty polecą ale jakoś mam na to wy.. ekhem. GM iGuana wchodzi, pospamuje komendą /n i tyle po nim zostało. Stara się chłopak, ale mu niestety nie wychodzi. Pisałem do niego w grze - zero odzewu. Ocena: 4/10 za całokształt.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ludzie DDosują serwer, bo są zwyczajnie zazdrośni... Na samym ich forum siedzi po 100+, w tej prezce ponad 200 przegląda...

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

rejestracja, download, logowanie, expienie takie trudne? Mi się wiele rzeczy nie udaje co się udaje wielu ludziom, ale to proste jest moim zdaniem

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

ten ddos to jest przechhhhham. Neokidy sie bawia

<3

Opublikowano

No fajnie czyli ci którzy zdążyli się zarejestrować mogą spokojnie grać a reszta może tylko czekać bo strona nie działa :/

Opublikowano

Nie rozumiem was. Typ napracował się żeby serwer fajny wyszedł, na becie grało dużo zajebistych osób. Zawsze był dobry kontakt z administracją. A wy mu to wszystko pierdolicie bo jest lepszy od was, bo zrobił coś czego wy nie potraficie. Zazdrość nie zna granic.

Mam nadzieję, że serwer ruszy. A na razie spadam na dwór.

08160385608464024996.png

Opublikowano

Nie rozumiem was. Typ napracował się żeby serwer fajny wyszedł, na becie grało dużo zajebistych osób. Zawsze był dobry kontakt z administracją. A wy mu to wszystko pierdolicie bo jest lepszy od was, bo zrobił coś czego wy nie potraficie. Zazdrość nie zna granic.

ma za swoje poco rozwalal OW2 ?

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Zacznijmy od tego, czy wgl to co mówisz (xHTAx) jest prawdą, bo na to gwarancji nie mamy :>

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

xHTAx

skąd wiesz że to on?? daj dowody a nie atakujesz bez podania powodów. Daj dowody to Ci uwierze, bo jakbyś miał 29 lat nie siedziałbyś na MPC i rozwalał komuś serwery tylko pracował . Więc nei kłam z wiekiem bo i tak widać po twoim piśmie "poco" piszemy oddzielnie. Więc na 100% nie masz 29 lat

Opublikowano

masz lajka za to. Zajebisty serwer! Żadne dzieci neo nie popsują gry.

Strona działa aktualnie

<3

Opublikowano

Jeszcze raz zapraszam Chunjo nick Kellerman do Gildi firma. Od 45lvla

<3

Opublikowano

serwer on ? mam pewne watpliwosci bo sciagnalem clientai wszystko co potrzebuje i hmm przy chanellach sa ... ;] takze pozdro jak ma tak byc ;] i pisze blad podczas logowania sie pozdrawiam ;d

Opublikowano

xHtax czy jak ty się tam wabisz, większość użytkowników oceniła twój wiek więc się nie pogrążaj pisząc że rozwalasz tiliana w mści za OW2 czy jakiś tam inny jebnięty serwer lepiej się od tiliana zazdrośnik jebany się znalazł dawaj dowody że ekipa tiliana przeprowadziła atak na ow2 czy tego innego śmiecia

Masz prawo mieć swoje zdanie a ja mam prawo mieć je w dupie !!!

89/100 PUNKTÓW OSTRZEŻEŃ Gorąco się robi :( Co potem ?

Opublikowano

Ja mam kleinta ale czekam zeby moc wbic:<

@up sciagnij patch, jest na stronce glownej link.

2mfylg6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...