Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King [DEDYK] [PL]

Szajlas

Pety  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, aby na serwer zosta?y wprowadzone pety?

• Tak
      300
    • Nie
      70
    • Nie mam zdania
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tak ciągle kicka ?!

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up trafil w samo sedno lecz temat nie zostanie usuniety a ludzie beda dalej pobierac wirusy pisalem do kilku modow na pw to mnie zlali wkoncu to nie oni maja wirusy wspolczuje tym ktorzy sie nie znaja woogle na kompach i tym ktorzy maja pelno waznych plikow i je stracili serwer jak mowia ludzie dno i tak pewno administratorzy zaprzecza i nagadaja ze konkurencja wybor nalezy do was ale macie np takiego tiliana nie wiem czy dziala ale chociaz wam nie rozwali kompa tyle z mojej strony.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

up nie odradzaj serwa ze wzgledu na to co tobie sie nie podoba,niech każdy zagra i oceni,a ty Matesh już dawno coś na ten temat napisałeś wiec po co spamisz ciagle swoimi postami i dogryzasz? Jak ma być lepiej to dlaczego go krytykujesz skoro chce coś naprawic? Widać po niektórych jakimi sa prostakami..

Opublikowano

UP Matesh

Ponieważ ta czarna strona nie spełniała wymogów X-Kinga, postanowiłem wkleić bardzo dobrą stronę na której wszystko pięknie działa.

W tej chwili kończę wszelkie poprawki + logo. STRONA NIE JEST KRADZIONA i zapamiętaj to sobie.

Aby dokończyć ową stronę potrzebny jest mi Gracjan (TopModel), ponieważ on musi kilka rzeczy ustawić w msql.

Ludzie uspokójcie się...

Opublikowano

Admini to debile... wirusy są... Dzięki im przestało mi działać pare programów... A serwer średni, poprostu nuda...

Opublikowano

Eh... mowie jak jest. nie bawie sie w to tylko chce pograć. Nie jestem taki jak wy ze skaczecie sobie do hardzla itd.. tylko mowie co mysle.

Zresztą róbcie co chcecie i mówcie co chcecie.. Ja mam swoje zdanie.. Jak przeszkadza trudno..

Opublikowano

Nie polecam serwera na dłuższą metę ... Dziwny system ulepszeń broni ,Ulepszacze które dropią średnio i teraz najgorszy client i patcher z wirusami , na początku czytając komentarze pomyślałem pewnie nic nie będzie bo to nie 1 client z wirem .Lecz dzisiaj zauważyłem że resa się komp + wyskakuje coś niebieskie do tego. Więc jeśli chcecie aby wasz komp został tak jak jest to nie ściągajcie tego gówna na komputer. To Tyle . Ocena serwera jak najbardziej negatywna.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zbugowany biolog !!! Mapa v3 od 120 lvl do 170 lvl OMG !!!! Event gdzie nasra metinów i ripy w jednym miejscu że się ruszyć nie da masaakraa !! Gdyby nie te 3 rzeczy byłby fajny super elo pro uber serwer !!!

Opublikowano

Zbugowany biolog !!! Mapa v3 od 120 lvl do 170 lvl OMG !!!! Event gdzie nasra metinów i ripy w jednym miejscu że się ruszyć nie da masaakraa !! Gdyby nie te 3 rzeczy byłby fajny super elo pro uber serwer !!!

Biolog będzie naprawiony. Mapa od 120lv do 170lv, mimo to nie jest najgorzej. Łatwo się expi.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

to serw dlugo nie wytrzymal;c

stado baranów w Teamie to co sie dziwisz;]

zachowam ss`y co team wypisywal w razie wypadku jakby chcieli 2 serwer robic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...