Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King [DEDYK] [PL]

Szajlas

Pety  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, aby na serwer zosta?y wprowadzone pety?

• Tak
      300
    • Nie
      70
    • Nie mam zdania
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zainfekowało mi 120 plików ponad ale cofke zrobiłem teraz jeszcze do momentu z przed pobrania clienta i jest czyściutko

NJxbd4x.png

Opublikowano

Mówicie że to nie ma wirusów i jest to nie groźnie ? Straciłem 400 GB plików, może nie jest to groźnie dla wszystkich, mam licencjowanego Avasta a na 2 komputerze Eseta, na obydwóch wykrywa mi to jako wirus'a. Serwer i może fajny 4Fun, ale przykro nie zagram z powodu tych wirusów. Szajlas myślisz że tak dużo osób wyssałoby sobie z palca historyjkie z wirusami ??? Za świadome rozpowszechnianie wirusów możę nawet grozić odpowiedzialność karna .

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Skoro wykrywa wam 140wirusów dajcie ss,mam półtora tyg i nic mi sie z kompem nie dzieje,wszystko dobrze chodzi,nie wyłaczyl mi sie sam ani razu komputer i Sztab92 nie ma takiego słowa jak "zaczol"

Opublikowano

JA SAM CHCIALEM GRAC POBRALEM I COFNOLEM SYSTEM BO BO KOMP SAM SIE WYLACZAL I WYSKAKIWAL EKRAN PELEN NAPISOW NA NIEBIEKSIM TLE NIGDY WCZESNIE TEGO NIE BYLO POZATYM TYLE WIROSOW NIGDY NIE MIALEM WIEC 100% PEWNOSCI ZE TO TEN CLIJENT JELSI KTOS CHCE WYDAWAC KASE NA INFORMATYKA ( JESLI SAM NIE POTRAFI ZROBIC ) POTEM TO NIECH POBIERA JA TYLKO OSTRZEGAM:)

JAK NIEMA TO SE WPISZ W GOOGLE

ZOBACZYMY JAK DLUGO JESZCZE POGRAJA;ddd

Opublikowano

Mi również antywirus zablokował ściąganie klienta...

Ściągnełam patchera ale co z tego jak nie widzę na nich mapek +95lvl tzn. mobów i niektórych itemów...

baner.jpg
Opublikowano

Boze caly czas to samo po 1 nie pisalem o zadnym tilianie po 2 o screenie nie pisalem zadnym a o wirusie mowimy caly czas tym samym a na serwerze moze ijest 210 osob lecz to tylko chwilowe bo jak popekaja komputerki to zobaczymy jaki placz bedziecie mieli.

Jedyne co moge temu serwerowi pogratulowac to to ze jako jedyny z ostatnich debiutujacych serwerow udalo mu sie wystartowac i sie nie zepsuc.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Hah ludzie jak to czytam to mi się śmiać chce.... ; ) Powiem wam że mam kompa już z jakieś 6 lat jak nie więcej mam pełno wirów a w tym sality ... I nie pier****** że on usuwa jakie kolwiek pliki ... A w dodatku w kliencie nie ma wirów tylko kodowanie które wasze antywiry wykrywają jako pseudo wirusy ... Jakoś ja z kolegami gram i nikomu nic się nie dzieje z kompem ... A serwer naprawde bardzo dobry nie tak jak te gówna co teraz po dniu padają . POLECAM !

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

pisać to każdy potrafi tyle głupot a jak przyjdzie coś udowodnić to nie ma komu

Opublikowano

spoko ja też wbiłem 128 lvl , przeskanowałem kompa i niespodzianka lecz nie dam wam screnna bo po 1 nie zrobiłem po 2 musiałem cofke zrobić

ja was tylko przestrzegam

NJxbd4x.png

Opublikowano

spoko ja też wbiłem 128 lvl , przeskanowałem kompa i niespodzianka lecz nie dam wam screnna bo po 1 nie zrobiłem po 2 musiałem cofke zrobić

pogram, zrobię skana. Jak coś wykryje podziałam tym:

http://www.download.net.pl/1755135/Win32-Sality-Remover/

To macie jakbyście mieli problemy. A jak będzie krytycznie to pójdę na policje, bo faktycznie jest paragraf na to jak ktoś mówił.

@edit: Dowiem się czegoś więcej jutro na zajęciach. Akurat mam systemy operacyjne.Facet dobrze się zna na zagrożeniach

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

A ja kiedyś wbiłem 376lv na globalu ale nie zrobiłem screena. Uwierzysz?

Wyślijcie screeny to wtedy może ktokolwiek wam w te bajeczki uwierzy.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

A ja kiedyś wbiłem 376lv na globalu ale nie zrobiłem screena. Uwierzysz?

Wyślijcie screeny to wtedy może ktokolwiek wam w te bajeczki uwierzy.

ja bajeczek nie opowiadam ja tylko się boje o kompa ;f

@edit: Ja dam SS'a jutro wieczorem. Niezależnie czy avast coś wykryje czy nie. Podzialam też sality removerem, zobaczymy

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

ja bajeczek nie opowiadam ja tylko się boje o kompa ;f

Powtarzaliśmy już niejednokrotnie co jest przyczyną wykrywania wirusów. Nie będę się już powtarzał. Po prostu denerwuje mnie takie coś, że ktoś nie ma pojęcia o czym pisze i w dodatku wymyśla jakieś z palca wyssane brednie tylko i wyłącznie po to, aby zniechęcić graczy do gry na serwerze.

sygnadlateamu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...