Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King [DEDYK] [PL]

Szajlas

Pety  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, aby na serwer zosta?y wprowadzone pety?

• Tak
      300
    • Nie
      70
    • Nie mam zdania
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to ladnie. Zainstalowalem to gowno bo wczesniej pisal ze to nie wirus i caly system musialem od nowa stawiac bo wykasowalo wszystkie programy nawet mozilla nie chciala sie otworzyc. NIE POLECAM. Zapraszam na Tilian2 tam sa ludzie ogarnieci w teamie.

Opublikowano

Wreszcie server wystartował.

Gramy!

Server wydaje się dobry.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

NIE ŚCIĄGAĆ TEGO GÓWNA!!!!!!!!!!! MAM CAŁY KOMP W WIRUSACH SATALITY AVAST I AVG NIE DAJĄ RADY!!!@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Opublikowano

Przestaniecie spamic w temacie tym Tilianem? Ile razy wam sie pisze po polsku ze nie ma zadnych groznych wirusow,clienta mam juz poltora tygodnia czy nawet wiecej i nic mi sie z kompem nie dzieje,kazdy anty wam cos wykryje wiec przestancie juz z tymi wirusami bo juz wczesniej takie posty sie pojawialy,jak widac wszystko dziala skoro osoby juz graja,poza tym czego wy oczekujecie ze 2000ludzi juz w piatek bedzie online?Cierpliwosci troche

Opublikowano

coz moj komputer jest starszy od Was a mi wszystko dziala blehehe Gawrra widocznie nie rozumiesz ironii,jak twoj serwer wystartuje bede spamic tak jak Ty to robisz w tym temacie,twoja opinia byla juz wczesniej napisana wiec nie wiem po co sie powtarzasz?Jak chcesz robic reklame serwera swojego pisz gdzie indziej

Opublikowano

Syf nad syfami. Grozane wirusy w srodku. NIE SCIAGAC. Tilian dzisiaj wyjdzie tam 1k graczy na start bedzie.

Syf nad syfami. Grozane wirusy w srodku. NIE SCIAGAC. Tilian dzisiaj wyjdzie tam 1k graczy na start bedzie.

Chetnie zobacze ten 1k graczy na starcie,i wspolczuje Wam tego ze nie potraficie przyciagac graczy tylko spamicie komus w temacie.. ten wasz Tilian startuje miesiac ^^...

Opublikowano

ogromne lagi na tym serwerze.. nie mówiąc o zombie bo tam nie idzie expić z takimi lagami..

TrueKlimo

Opublikowano

namowil kolegow zeby taka opinie robili,dziwie sie Wam ludzie normalnie graja na serwie koledze dziala jak na stacjonarnym i na lapku o zadnych wirusach ktore uszkadza kompa nie ma mowy , wiec krzyz na droge dla Was,nie musicie oklamywac innych ^^

Opublikowano

ponieważ w grze żaden gm nie odpisuje na moje prośby piszę tutaj

zrobiłem hełm na 41 na ten na 90 lvl i nie mogę go założyć , pisze że jest dla płci przeciwnej omg ...

a robiłem go z hełmu dla sury i pisze że jest dla sury

edit: bug działa jak hełm jest +0 o ulepszeniu jest już normalnie

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kazdy Wasz post o Tilianie bedzie zglaszany wiec szkoda waszych wypocin,tyle na ten temat

Opublikowano

Proszę o ogarnięcie się w temacie, zaczynacie spamić zbędnymi postami, które będą nagradzane warnem.

Jeśli sytuacja się nie polepszy, a będzie gorzej będę zmuszony zamknąć temat.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pobralem launcher zaaktualizowalem dodalem do wyjatkow i zabawa z wirusem sality dziekuje ... 70 gb plikow do usuniecia

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Co mnie podkusiło żeby ściągnąć tego clienta.. teraz każdy plik, który został zarażony przez tego wirusa muszę usuwać..

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...