Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-King [DEDYK] [PL]

Szajlas

Pety  

404 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, aby na serwer zosta?y wprowadzone pety?

• Tak
      300
    • Nie
      70
    • Nie mam zdania
      34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja tego serwera powinna zostać usunięta lub zamknięta i otworzona dopiero jak team da nowego klienta bez Wirusów !!

Graczy Online: 33 Niedługo i tyle nie będzie jak im kompy sie rozpierdolą od waszych wirusów !!

Nie Polecam serwera ze względu na wirusy ... Nie pierdolcie ze nie da sie zrobić normalnego klienta bez wirusów.

EthanaEU2.png

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jest fajny!

Osobiście teraz mam 94 lvl, fajnie się na nim grać.

A co do clienta to kpina, że są wirusy, a nie ma.

Po prostu nie chcecie tego serva, a jest fajny.

Grajcie, póki server jest fajny.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Żeby szlag trafił tego cymbała co udostępnił tego clienta.. muszę robić formata wszystkie pliki zawirusowane..

TrueKlimo

Opublikowano

Prezentacja tego serwera powinna zostać usunięta lub zamknięta i otworzona dopiero jak team da nowego klienta bez Wirusów !!

Graczy Online: 33 Niedługo i tyle nie będzie jak im kompy sie rozpierdolą od waszych wirusów !!

Nie Polecam serwera ze względu na wirusy ... Nie pierdolcie ze nie da sie zrobić normalnego klienta bez wirusów.

33 graczy online?! Tylu graczy to na becie było...

sygnadlateamu.png
Opublikowano

kpina up zobaczymy jak ci wyszkoczy ze masz win32 sality to zobaczymy co bedzie kpina.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Infekuje pliki exe ktore potem juz nie sa do uzycia na szczescie zarazilo tylko pliki ktore mam na dysku przenosnym ale gdybym szybciej nie zareagowal to bym stracil mase filmow i gier dlatego temat powinien zostac skasowany nie rozumiem czemu modowie nie robia nic z tym ze ludzia padaja komputery z powodu ich wadliwego clienta.

Opublikowano

@up da rade go wywalic ale jak ktos nie ma pojecia co to za wirus to zanim wygoogluje to pol komputera mu zezre.

Opublikowano

Serwer nawet niezły lecz nie POLECAM NA NIM GRAĆ !!!

Dlaczego ?? Client,launcher są zawirusowane !!!

Same trojany,win32,robale !!

Expilem sobie w av2,a tu mi wyskoczył nagle Blue Screen !

Nie polecam !

@Edit

Wszystkie pliki na kompie mam zawirusowane ..

805491408806070489277.png

Opublikowano

MODERATORZE ZAMKNIJ TEN TEMAT W CLIENCIE ZNAJDUJĄ SIĘ BARDZO GROŹNE WIRUSY I ZARAŻAJĄ WSZYSTKIE PLIKI

NIE POBIERAJCIE LUDZIE TEGO SYFU !!!!!!!!

W Cliencie znajduje się Win32/Sality.NBA wirus

Opublikowano

- ja bym chciał kilka rzeczy mianowicie :

- miec jakas bron nową bo to nic ciekawego expic do 255 bronia na 100 ..

- naprawcie biologa , mam czas do oddania ksiazek

- dodajcie bossy na innych mapach i jakis lepszy drop a nie wszystkie metiny tylko dropia diamenty duchowe

i sa 4 ulepszacze ...

- a teraz najlepsze , expimy do 170 na mobach z 130/100 lvl pro ...

- brak bosów na mapach + 95 ..

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeżeli nie chcecie stracić waszych wszystkich plików z kompa usuńcie to ścierwo i zróbcie przywracanie systemu do 2-3dni wcześniej.

Start--->Wszystkie Program---->Akcesoria----->Narzędzia systemowe------->Przywracanie systemu

JESZCZE RAZ PISZE NIE PObIERAJCIE TEGO !!!!

ZARAZI WAM ALL PLIKI NA KOMPIE

PROSZĘ MODERATORA O ZAMKNIĘCIE TEMATU I DANIE BANA AUTOROWI

Opublikowano

jeżeli na prawde są zawirusowane bo jak czytam komentarze to na prawde zaczynam wierzyć że są,to dla czego ten temat jest otwarty administracja rusz dupsko i zamknji go- usuń link do clienta bo za świadome rozprzestrzenianie szkodliwego oprogramowania istnieją paragrafy

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

@UP

W cliencie i lunch. znajdują się wirusy m.i.n Win32/skyliety

Zarażają one wszystkie pliki na komputerze,a Antywirus nic na to nie poradzi,więc tylko pomoże Ci przywracanie systemu lub format

Opublikowano

Jeżeli nie chcecie stracić waszych wszystkich plików z kompa usuńcie to ścierwo i zróbcie przywracanie systemu do 2-3dni wcześniej.

Start--->Wszystkie Program---->Akcesoria----->Narzędzia systemowe------->Przywracanie systemu

JESZCZE RAZ PISZE NIE PObIERAJCIE TEGO !!!!

ZARAZI WAM ALL PLIKI NA KOMPIE

PROSZĘ MODERATORA O ZAMKNIĘCIE TEMATU I DANIE BANA AUTOROWI

Ten wirus usuwa tez ta mozliwosc wiem bo jak ja to mialem musialem sciagnac to gowno znaczy plik ktory kasuje ten wirus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...