Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master Yi czyli jak być szermierzem Wuju

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

glass cannon build...... jeden supress lub stun i żegnasz się z życiem i nie zasłaniać się tu lifestealem dostajesz ignite i jestes w dupie + jakiś thornmail się trafi no i SIMPLY G_G

ps. jeśli już musisz takie coś wstawiać to chociaż dodaj tam warmoga albo GA anyway równie dobrze ludzie mogliby składać "Recommended Build"

Opublikowano

Build niezły sam takiego używam tylko :

Kolejność skilli wg. mnie zła . Najpierw biorę Q żeby w razie czego dobić uciekającego potem E na końcu W .

Ja maksuję najpierw E potem W ponieważ daje heala a na końcu Q :) To tyle ode mnie bez lajka

giphy.gif

Opublikowano

@UP

Banować takich ludzi jak Ty.

Ten śmieszny pseudo tut jest tak zyebany a Ty liczysz na dobre oceny i rifreszujesz go ciągle.

Do pieca!

xxcafs.png
Opublikowano

Sam zrób potem się skarż nawet nie wiesz co to jest LoL

True story bro, taka prawda, ze tym buildem gra sie na 20 lvlu, a nie w "wyzszej lidze". Rozegraj pare rankedow, wbij conajmniej 1400elo, a sie dowiesz czemu ten poradnik to wabik na muchy.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

"Wiele ludzi jednak nie potrafi grać tą postacią,"

Niestety Ty również zaliczasz się do tego grona.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nastakowany bloodthtrisher daje 200dmg (tzn 2 bloodthtrishery) w dodatku life steal a dwa IE dają mniej DMG a ten ich pasyw się nie stackuje.IE SIĘ ROBI RAZ

Opublikowano

Poradnik jednym słowem jest chujowy.Nwm serio po co Ci te 2 IE?Jak ktoś robi 2x ie to widać , że elo -2000 się kłania.Imo już na mobafire są lepsze buildy ( choć tam też nie są jakieś pro elo ).I do tego masz 0 survi kogo ty chcesz zabić podejdziesz dostaniesz stuna na ryj i koniec.Nawet nie opisałeś jungli więc jak początkujący gracz/średnio ogarnięty będzie wiedział jak ma nim grać.Zapewne Ty jeszcze nim chodzisz na linie a na topie zje go każda postać z tych bardziej popularnych toperów.

Poradnik oceniam na 1/10.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik przejrzyście napisany ale WTF? IE na początek? :D Robisz Dancera Krwiopijca,Drugiego Dancera POtem IE a potem 2 krwiopijec :).Na koniec dla full buildu możesz buty sprzedać :)

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

m9hZR.png

Takie masz pojęcie o tej grze, nie grałeś nawet jednego rankeda, a na forum wielce się wymądrzasz. Poradniki powinny móc tworzyć osoby z 30 lvl'em, które chociaż raz tknęły gry rankingowe.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up Omg to moje nowe konta trzym stare już na nim nie gram dałem koledze:

http://www.lolking.n...tenkele&x=0&y=0

@down Ja pier.. nie mogę wstawić stat z nowego konta, trudno nie podoba się wyjdź i nie czytaj.

+ jeśli tak chcesz to proszę:

http://www.lolking.net/summoner/eune/30703912

2lvl coś mówiłeś?

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

o ku!@#

3 dancery i 0 survi? omfg i ty myślisz ,że jesteś pro i robisz zajebiste poradniki ,kłócisz się z każdym ,że twoje rady są dobre...najpierw zagraj nim trochę rankedów a potem mów ,co kupować. to po pierwsze. po drugie - master only jungle lub mid AP ,bo na topa mastera nie puszczą ,na bocie jest ad carry + support, a AP Yi jest dobry.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

YI tylko pod offtanka to raz, a dwa ten champion nie ma prawa bytu... wszedzie jest jechany jak zwykla szmata. Robienie go pod full speed i ad nie ma sensu, bo ginie na jednego nuke'a.

Chociaz mysle ze build dobry przeciwko SI dlatego masz u mnie plusa.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Sprzedawanie butów - LIKE A PRO

Bulid do dupy

Zakładam że poradnik pisał 13 latek (bez obrazy) - zbędne kolorki i czcionki

Runy i masteriesy z mobafire

Plusy i minusy są ... dziwne?

To nie poradnik tylko bulid ponieważ nie ma rozpisanych faz gry.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...