Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Master Yi czyli jak być szermierzem Wuju

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak nie chciałbyśbyś z kimś kto z ghostem i ulti zapieprza 750 speed, co drugi hit kryt, a normalne obrażenia 300 a z kryta 750 i attack speed 2.00 fakt nie chciałbym z kimś takim grać nie zrobił bym przy sobie nawet jednego killa.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Specjalista
Opublikowano

2 Phantomy ... 0 DMG. Widze ciekawie niektorzy musza grac.... Nie chcialbym miec w moim teamie.

echhh....

jeżeli weźmiesz 2 bloodthristery i je wyexpisz to one będą dawać DMG i lifesteala

ale jeżeli ciężko jest pomyśleć to faktycznie....

tak kurde bierzcie na każdym AD to samo i cwaniakujcie,

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

nawet normalny gracz nie pakuje 5 fantomów...

Na początku się kupuje 2, jednak potem można zmienić sobie na 1(jeżeli gra się długo toczy).

banshee tak, wits end nie sadze, ale ja wole guardiana

To był żart esie, pierdole już nic nie piszę. :|

xxcafs.png
Opublikowano

jak ja gram masterem składam 2 x phanteom dancera 1 moc trójcy 1 ostrze niesończności i 2 krwiopijce miksutry kupione i około 500 dmg i 100 ap i możemy lecieć w team fight

Opublikowano

No ja właśnie o tym mówie po co nam 500 dmg jak będziemy walić pół ataku na sekunde? A poza tym ja nie każe kupowa dwóch phantomów jest wybór.

PS: Czy ktokolwiek z was przynajmniej próbował zgarać tak ja pisze w poradniku, zapewne nie. Spróbujcie potem krytykujcie.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ten poradnik wgl. powinien być zamknięty.

Piszesz jakieś chujowe poradniki dla -15515 lvl. Przez Ciebie, właśnie polaczki są tacy słabi, przeczytają takie gówniane poradniki i się do nich stosują.

Opublikowano

Yi jest fajny z triforcem

Ogl nigdy nie bylem zwolenikiem tej postaci ,jak stukalem te 30refow to fajnie mi sie gralo tym pure ad buildem ,ale nic wiecej.Postac za bardzo podatna na stuny knocki etc.+ogarniety solo top typu irelia itp powinien szybko zabic

Opublikowano

Yi spokojnie może walnąć z kryta 900-1100dmg i 2 ataki na sec. wtedy wszystkich pojedziesz ten build jest dla nowych graczy, mogę też wstawić build na wyższe lvl.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

- Jeśli chcesz użyć Alpha Strike zawsze przed użyciem włącz Wuju Style by zyskać dodatkowe obrażenia

alpha strike ma przelicznik AP nie AD wuju style uzyty przed nie doda dmg.

demage

co to jest? chyba damage.

Runki pod offtanka a build pod DPS? to nie współgra. dla dps lepsze są runki pod attack speed, przebicie pancerza ew. crit. dmg.

IMO bez 2 BT nie utrzymasz się w tf, tymbardziej jak dostaniesz cc.

Opublikowano

Zbędne te wszystkie kolory , nawalone jeden po drugim.

Co do rozkładu Umiejętności : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/master-yi-cutting-with-wuju-style-not-a-spam-build-272

Itemy też tylko trochę po zmieniane , dlaczego zabrałeś GA? Będziesz bardzo papierowy na tym build'dzie , nawet na osiemnastce.

A poza tym , mało kto teraz startuje z Wuju Style . Też już się przełożyłem na Alpha .

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

Ja uwazam ze build item nie jest zbyt dobry ja proponuje berki>zapal>ostrze nieskonczonosci>widmo>dopiero tu krwiopijca

Opublikowano

w poradniku jest kilka bledow np nie ma opisanego mastera yi skilla w meditation ( czy jakos tak ) , a pozatym jak uzyjesz alpha strike i przed tym wuju style to niedostajesz dodatkowych obrazen przy alpha strike bo alpha stike jest od ap a wuju style daje ad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...