Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b][i][color=#ff8c00]Serwer: CandyLongju [/i][/b][/color]

[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:Działa jeszcze? /// Jak się zarejestrować? /// Ma ktoś link do Clienta?? [/i][/b] [/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:Lajki polecą ^^ [/i][/b][/color]

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:[/i][/b] CandyLongju[/color]

[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:[/i][/b] Działa jeszcze? /// Jak się zarejestrować? /// Ma ktoś link do Clienta??[/color]

[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/i][/b] Lajki polecą ^^[/color]

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer: Balmora

Opis Problemu lub Pytanie: Torent mi sie niby zacina po czym nagle mozna wejsc do gry, poxniej nie moge sie zalogowac na konto bo bez przerwy jest błąd podczas łączenia z serwerem ... prosze nie pisac zebym sobie polepszył kompa lub neta bo wszystko jest ok .. u innych działa balmora u mnie nie

Nagroda za pomoc: like it ^^

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Strona nie działa ponieważ były ataki na serwer/strone. Już wszystko w porządku.

Może juz wszystko wporządku, ale strona mi ciągle nie działa na różnych komputerach. może to wina mojego łącza? nie wiem o co chodzi. chodzi wam strona?

Opublikowano

Serwer:Vanesia.pl,Metilonogia

Opis Problemu lub Pytanie: mam 3 serwery Metinologia Vanesia na których gdy się loguje wyskakuje A np na Pandorze mi się już tak nie dzieje sprawdzałem na drugim komputerze w domu i tak tak samo beztytuughf.png

Nagroda za pomoc:5 lajków

Opublikowano

Wypakowałem moda sf2011 do clienta reinor i gdy odpalam to wyskakuję okno metina, ale zamiast listy serwerów jest czarne i na środku błąd, w nazwie jest LOG, a treść: Failed to load image (filename: d/ymir work/ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga). Help, daję lajki

Opublikowano

Serwer: DivineWorld

Opis Problemu lub Pytanie:

Pobrałem klienta, zainstalowałem, zpachowałem i gdy włączam gre pojawiają mi sie błędy:

http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=badwkn.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg507/scaled.php?server=507&filename=bad2k.jpg&res=landing

Posiadam system operacyjny: Windows XP z SP3.

Umiałby ktoś mi pomóc w naprawie tego problemu??

Nagroda za pomoc: max lajków i wiadro wódki:)

Opublikowano

Serwer: PandoraMT2

Opis Problemu lub Pytanie: Otóż tak: Używam kamer moda na serverze pandoramt2 i mój problem jest taki, że inni nie widzą jak bije mieczem z konia na kamermodzie, przez co są różne wyzwiska typu: ty modziarzu, a zresztą i tak większość graczy używa takich wspomagaczy. Czy ktoś potrafi mi pomóc i wytłumaczyć w czym błąd?

Nagroda za pomoc: Daje lajki

Opublikowano

Serwer: DivineWorld

Opis Problemu lub Pytanie:

Pobrałem klienta, zainstalowałem, zpachowałem i gdy włączam gre pojawiają mi sie błędy:

http://desmond.image...jpg&res=landing

http://desmond.image...jpg&res=landing

Posiadam system operacyjny: Windows XP z SP3.

Umiałby ktoś mi pomóc w naprawie tego problemu??

Nagroda za pomoc: max lajków i wiadro wódki:)

pobierz NetFramework 4.0

Opublikowano

Serwer:Xenox

Opis Problemu lub Pytanie:Wgrywałem pare pliczków do niego spolszczen a teraz jak włączam to piszą ????? Taki blad

Nagroda za pomoc:5

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Opublikowano

Serwer:Senthia

Opis Problemu lub Pytanie:Nie widzę itemów i mapek na kameramodzie

Nagroda za pomoc:Like i 5

Na kamerze nie zobaczysz mapek i itemów z serwera musisz sciagnac clienta!

1353164337-U602429.jpg

Opublikowano

Serwer: PandoraMT2

Opis Problemu lub Pytanie: Otóż tak: Używam kamer moda na serverze pandoramt2 i mój problem jest taki, że inni nie widzą jak bije mieczem z konia na kamermodzie, przez co są różne wyzwiska typu: ty modziarzu, a zresztą i tak większość graczy używa takich wspomagaczy. Czy ktoś potrafi mi pomóc i wytłumaczyć w czym błąd?

Nagroda za pomoc: Daje lajki

Opublikowano

Serwer:Virtualmt2

Opis Problemu lub Pytan:potrzebuje pomocy na tym serwerze miedzy innymi jak dodac do moda diabelski miecz bardzo dziekuje za pomocne wypowiedzi

nagroga;Lajk/pomoc na serwerze virtualmt2/ostatecznosc PLN

Opublikowano

Serwer:Xenox

Opis Problemu lub Pytanie:Wgrywałem pare pliczków do niego spolszczen a teraz jak włączam to piszą ????? Taki blad

Nagroda za pomoc:5

ref

1353164337-U602429.jpg

Opublikowano

mexilia jak wejsc do lochu pajakow v1 ?

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...