Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery Prywatne - Problemy i Pytania związane z Nimi

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie opisujemy swoje problemy i pytania związane z Serwerami Prywatnymi.

1332089734-U24240.png

1. Opisujemy swoje problemy z Serwerem Prywatnym. Gdy uzyskamy odpowiedź, nie piszemy postów typu "Dzięki, masz + itd.".

2. Udzielamy pomocy tylko wtedy gdy mieliśmy podobny problem lub wiemy jak temu zaradzić.

3. Podczas opisu problemu, piszemy nazwę Serwera.

4. Opisujemy Problem, a następnie czekamy na odpowiedź. Swoich postów nie odświeżamy.

1332089745-U24240.png

[b][i][color=#ff8c00]Serwer:[/color][/i][/b]
[b][i][color=#ee82ee]Opis Problemu lub Pytanie:[/color][/i][/b]
[b][i][color=#afeeee]Nagroda za pomoc:[/color][/i][/b]

Np:

Serwer: XenoxMT2

Opis Problemu: Nie mogę pobrać clienta ze strony głównej. | Jak pobrać clienta ze strony głównej?

Nagroda za pomoc: 5* i limit lajków.

1332089544-U24240.png

1. Double Post(5%).

2. Nie zastosowanie się do wzoru(5%).

3. Spamowanie/Offtopowanie(5%).

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer: EliteMt2

Opis Problemu lub Pytanie: Więc, nie wiem gdzie dropic ; / Dropilem w sw na deskach ale tam strasznie slabo leci. Slyszalem cos o dzikusach. Btw jakim cudem ludzie maja po 300kkk na allegro na sell, gdy nikt o nich nie slyszy na forum?

Nagroda za pomoc: Lajkii i to duzo ;D

Opublikowano

Serwer: Xenoxmt2

Opis Problemu:

Witam mam taki problem iz nie grałem na koncie ponad miesiac i nie pamietam passów do konta ani odpowiedzi do odzyskania hasła znam login i kod usuniecia postaci i mam email do konta wiec w jaki sposób inny można odzyskać konto.Prosze o podanie głównego emailu administratora servera Xenoxmt2 lub jakis inny sposób do odzyskania konta.Prubowałem juz pisać do supportu ale nic nie pomoga.

Opublikowano

Opis Problemu:

Witam mam taki problem iz nie grałem na koncie ponad miesiac i nie pamietam passów do konta ani odpowiedzi do odzyskania hasła znam login i kod usuniecia postaci i mam email do konta wiec w jaki sposób inny można odzyskać konto.Prosze o podanie głównego emailu administratora servera Xenoxmt2 lub jakis inny sposób do odzyskania konta.Prubowałem juz pisać do supportu ale nic nie pomoga.

Możesz napisać na forum aby Ci dali główny kontakt z administratorem serwera.

Opublikowano

Opis Problemu:

Jeżeli nie posiadasz e-maila do HA serwera napisz do Niego w grze na PW lub pogadaj z Nim na TS3.

Opublikowano

Serwer:

Wszystkie

Opis Problemu:

Chodzi o kamer moda po prostu nie umiem tak zrobić aby mi szukało UM jak daje żeby mi szukało UM np. +5 i np. wyszukał 6 UM i dalej szuka....

Nagroda za pomoc:

L-I-K-E

Opublikowano

Serwer: XenoxMt2

Opis Problemu lub Pytanie: Dlaczego nie działa mi XenoxMt2

Nagroda za pomoc: Like

Serwer : Xenoxmt2

Problem : Wie ktoś dlaczego nie działa xenox?

Nagroda za odpowiedz : Like

Opublikowano

Serwer:AriusMT2

Opis Problemu lub Pytanie:Na modzie wisi na ''zostaniesz połączony z serverem''. Poradzono mi że mam błędny pong. Robiłem sposobem 3 i 2 ze strony kamera jak mieć właściwy.Wyskoczył mi pong wpisałem w ConectHelper i nadal wisi.. zrobiłem innym sposobem i wyskoczył INNY pong.. wpisałem w ConectHelper i nadal wisi.. nie wiem. Wie ktoś jak temu zaradzić?

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Serwer:AriusMT2

Opis Problemu lub Pytanie:Na modzie wisi na ''zostaniesz połączony z serverem''. Poradzono mi że mam błędny pong. Robiłem sposobem 3 i 2 ze strony kamera jak mieć właściwy.Wyskoczył mi pong wpisałem w ConectHelper i nadal wisi.. zrobiłem innym sposobem i wyskoczył INNY pong.. wpisałem w ConectHelper i nadal wisi.. nie wiem. Wie ktoś jak temu zaradzić?

Nagroda za pomoc: Lajk

Często się tak zdarza, ponieważ wpisujemy błędne pongi lub ip.

Napisz w tym temacie, a na pewno dostaniesz poprawne ip i pong(serverinfo)

http://www.mpcforum.pl/topic/515733-szukasz-ip-portow-ponga-serverinfopy-jakiegos-prywatnego-servera-pisz-tutaj/

Opublikowano

Serwer: Wszystkie

Opis Problemu:

Czy jak biję potworki np. w AV2 to w czasie ich bicia z konia regeneruję mi się PŻ ?/Czy da się jakoś na KamerModzie zrobić tak aby mi szukało UM-a ?/Czy jest taki Bonus Switcher w którym np. wpiszemy aby w zbroi nam szukało *Wartość Ataku*-*Odbicie ciosu*-*Max PŻ*-*ABS*-*ABS*-* ale ok będzie szukać tylko MUSI szukać w takiej kolejności a mi chodzi o takie BS-a który będzie szukał tych bonów w innej kolejności ale tych samych.

Nagroda za pomoc:

No like będzie co innego mam dać ;P.

Opublikowano

Przepraszam bardzo za spam ale mam bardzo ważne pytanie bo zainstalowałem tego 2 z twojej listy BS-a i czy jak wybiorę w nim ŚR i UM to jak wpisze żeby mi szukało ŚR-50+ a UM-15+ to jak dam start i wyszuka np 51 Śr to wykasuje i dalej będzie szukał aż wskoczy 50+ Śr i 15+ Um ?.I wgl jak zrobić aby mi szukał UM :/

Opublikowano

Tak ale co mam wpisać w Śr aby mi szukało UM bo dałem Śr 0 a um tak dla jaj 5+ i wyszukało i odrazu się zmieniło :/.

Jeżeli szukasz Um to wpisujesz tylko w kolumnie um liczbę, średnie zostawiasz bez zmian(żadna liczba).

Opublikowano

Glador będzię jeszcze działać bo już dziś się od rana lagował i teraz drugi raz już jest off wie ktoś coś na ten temat. Strona serva się nie włancza .

zbyt duża sygna

Opublikowano

Serwer: PandoraMt2

Opis Problemu lub Pytanie: Gdy się loguje na konto, albo czekam 5 min i nic albo gdy wyskakuje okno logowania mnie wyrzuca

Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Fixxion najpierw byś sensowniej wyjaśnił pytanie "Gdy się loguje na konto, albo czekam 5 min i nic" z tego co zrozumiałem spróbuj później może trwają prace konserwacyjne w co wątpie.

Opublikowano

Serwer: HeaveN2

Opis Problemu lub Pytanie: Potrzebuje plik serverinfo.py z działającym HeaveN2

Nagroda za pomoc: 5* i +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...