Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Straszne" Schody Rosja, nieskończone - nie wiem jak to nazwać

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up jeden chuj.

Pomiar napięcia - V - stałego ( DC ) lub zmiennego ( AC ) - tą wielkość mierzymy woltomierzem. Przyrząd ( woltomierz ) wpinamy do układu, zawsze równolegle do elementu na którym mierzymy napięcie. Przykłady włączenia woltomierza przy pomiarze napięcia stałego i zmiennego pokazane są na rys. 1 i 2.
keracz-sygna.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

keracz

No i co mi z tego że wstawiłeś jakiś cytat z wiki który ma się ni jak do tego co napisałem? Napięcie to różnica potencjałów a prąd to prąd?

CS i CF to jeden chuj

Metin i MineCraft to jeden chuj

Dla mnie to co napisałem up to jedno i to samo :P

I teraz się zacznie hehe

Opublikowano

scp 087 to gra dla dzieci straszy troszeczke dźwiękami jedynie na końcu coś jest

ale scp 087B to jest kurwa hardcore , można tam iść w nieskończoność a jak ktoś ma zamiar grać to da rady wszystko przejść trzeba tylko wiedzieć jak

NJxbd4x.png

Opublikowano

Historyjka spoko ale nie trzyma się kupy przez jeden szczegół prądu nie określa się słowem moc i nie mierzy się go w V-voltach tylko A-amperach qrwa mać! xD

Jeśli idziemy w szczegóły to moc prądu to praca i mierzy się ją w Woltach ale whatever :)

Wszystkim zainteresowanym polecam SCP-087 containment breach. Gra jest niedopracowana ale wystraszyć potrafi :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Grałem w to z kolegą o 11 w nocy, światła zgaszone. Wtedy odczuwasz klimat a nie grając na dniu o 16 xD. Najgorzej jest kiedy wyskoczy to nie wiadomo co -.-

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Niewiem czy wiecie, ale od dawna jest nowa wersja SCP - Containment Breach.

Tutaj macie forum z SCP:

http://scpcb.wordpress.com/

Containment breach nie jest wgl podobne do 0-87 czy 0-87-b :D

lets play można obejrzec u mnei na kanale <3

youtube.com/user/arofaz

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jeśli idziemy w szczegóły to moc prądu to praca i mierzy się ją w Woltach ale whatever :)

Wszystkim zainteresowanym polecam SCP-087 containment breach. Gra jest niedopracowana ale wystraszyć potrafi :)

Ale teraz dojebałeś xD

Po pierwsze moc to moc, jak trzymam się elektryki to jest czynna (ta za która płacisz), czynna i pozorna (P, Q i S) [W, VAr, VA] Praca to praca,

Pisałem już wyżej napięcie to różnica potencjałów w 2 różnych punktach, a prąd jest skutkiem ubocznym "przepływu napięcia przez dany element charakteryzujący się rezystancją (prawo Ohma I=U/R) Napięcie mierzy się w voltach, prąd mierzy się w Amperach

ale whatever haha i nie rób innym zamętu w głowie ^^

Rekrut
Opublikowano

Ale teraz dojebałeś xD

Po pierwsze moc to moc, jak trzymam się elektryki to jest czynna (ta za która płacisz), czynna i pozorna (P, Q i S) [W, VAr, VA] Praca to praca,

Pisałem już wyżej napięcie to różnica potencjałów w 2 różnych punktach, a prąd jest skutkiem ubocznym "przepływu napięcia przez dany element charakteryzujący się rezystancją (prawo Ohma I=U/R) Napięcie mierzy się w voltach, prąd mierzy się w Amperach

ale whatever haha i nie rób innym zamętu w głowie ^^

weź wykurwiaj , kogo to interesuje

Einstein się znalazł xD

Opublikowano

up

hee?

Co do gry to traci urok bez dźwięku.

Bym z tobą pojechał ale mi nie warto bo masz jedynie 11 postów i mam więcej do stracenia niż ty. Jeżeli sądzisz że chodzę do 2 klasy gim i wiedziałbym to z fizyki to spoko, żyj sobie dalej z tą myślą xD

Opublikowano

Dobra Kejsi wiemy, że jestes w 2klasie gimnazjum i masz 4 z fizyki ale po co robisz wykłady? Wiemy, że prąd to prąd i nie potrzebne nam twoje zajebiste definicje mądrości. A jak chcesz się wykazać to idź pomagac w pracach domowych na zadane w wakacje.

keracz-sygna.png

Opublikowano

Ide 25 min na schodach mam 5 kilo w majtkach...

Ale jak narazie nic mi nie wyskoczylo , tylko byl taki odglos...

WojakPL

Opublikowano

Oglądałem przed chwilą horror o jakiś niemieckich żołnierzach-zoombie i w ogóle mnie nie wystraszył.

Teraz zobaczyłem ten temat i czytam że takie straszne to sobie myśle, nie będę grać bo wszystkich w domu obudzę.

Zacząłem oglądać filmik na yt i powiem wam że to było straszniejsze niż horror. Gdy te cienie wyskakiwały to od razu

serce zaczynało mi szybciej bić. Gdybym sam grał to pewnie bym się posrał ze strachu :D

HBV27j.png

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...