Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Straszne" Schody Rosja, nieskończone - nie wiem jak to nazwać

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czytałem o tej grze w CD-Action.

No ja podobnie =D

Ogólnie najarałem się ostatnio na horrory/survival horrory ;D

Jak czytałem te komenty, to aż musiałem lapke naprawić bo już nie mogłem xD

Odwracałem się prawa-lewa xD

A taką schize miałem że doniczka to jakiś biały ryj Oo

Ale..dobra. xD

Oblukałem filmik i w chuj straszne nie jest, ale opowieść tego ziomka z 1 strony tak ^^

@GameOver kosa z filmikiem xD

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K**WA MAĆ !!!

Czytałem pierwsze komentarze, szybciej mi bije serce. Coś za oknem strzeliło, obracam się i na monitorze widzę ten avatar:

photo-318212.jpg

Oficjalnie się zesrałem i rozjebałem okazyjnie krzesło, serio. =/

Za chwilę zagram w tą grę.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

boze nic strasznego w tym nie ma 95% gry to schodzenie a na koncu jest zjebany duch co wolno do ciebie rece wyciaga i koniec... jeszcze te krzyki slabe w chuj juz straszniejszy jest straszny labirynt

Opublikowano

@up

jeżeli podchodzisz z takim nastawieniem do tej gry + grasz w dzień, to się nie dziwię.

W takie gry trzeba się 'wczuć' :)

Opublikowano

jezu ja nie ogarniam jakis kurwa cien Ci przed morde leci i to ma byc straszne? ehh wy chyba nigdy jakiegos pozadnego horrora nie ogladaliscie

Do nauki synek

@top Zwykle ciemność jest kojarzona tajemniczo i złowrogo, więc wyobraźnia działa ^_^

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Tu od początku chodziło przecież o klimat, coś jak Dear Esther, a nie gra kolidująca z BF3 czy Mass Effect.. W dodatku, 31 mb darmowej gry z takim klimatem to już coś.

Opublikowano

no dobra ale ja nie wiem co w tym strasznego... jeszcze ten koniec hahaah jak ten duch wyciaga rece to mi sie bardziej smiac chcialo

Jak napisałeś pełne zdanie trzęsąc portkami ze strachu?

Śmieszny horror to jest PA, a to nie jest straszne dla ludzi pozbawionych wyobraźni. No chyba, że grasz bez dźwięku...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zanim w to zagrałem myślałem że jest to jakieś gówno w stylu scary maze ,ale jednak te parenaście minut schodzenia po schodach w totalnej ciemności mocno wjeżdża na psychikę i idzie się wystraszyć.Nie powiem że spadłem z krzesła jak to pisze większość gimbusów,ale trochę się wystraszyłem.

25kr0nq.jpg
Opublikowano

Średnia gierka, ale na nudną noc fajna ;p

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Ohhh jeeeju.

Przez 3/4 gry idziesz w dół by na końcu jakaś "twarz" "zjawa" wyciągnęła do Ciebie ręce.

Nie takie straszne, jedynie klimat trochę mroczny.

To nie jest koniec! trzeba przeskoczyć przez schody ...

Opublikowano

To ja z bratem wczoraj o 23 wzieliśmy na wieży głośniki i tak około.12 volume , zgasiliśmy światła totalnie, i cisneliśmy ^^

Ale była jadka ;D

W dzień faktycznie nic z gry nie ma..

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Obiekt SCP-087 znajduje się w pewnym kampusie, położonym w nieudostępnionej lokalizacji. Drzwi do SCP-087 skonstruowane są ze wzmacnianej stali z elektrycznym zamkiem. Zostały zamaskowane i upodobnione do wejścia do schowka na miotły. Zamek nie otworzy się dopóki prąd o mocy .. woltów nie zetknie się z wtykiem. Wnętrze drzwi wypełnione jest 6 centymetrami przemysłowej pianki.

SCP-087 to klatka schodowa. Schodków jest 13 przed każdym półpiętrem a nachylenie ich wynosi 38 stopni. Na półpiętrach schody zawracają o 180 stopni. Budowa SCP-087 ogranicza pole widzenia eksploratorów do 1,5 półpiętra. Każdy eksplorator musi zostać wyposażony w źródło światła, ponieważ nie ma tam żadnych innych źródeł albo okien. Źródła mocniejsze niż 75 watów są nieefektywne, bo SCP-087 widocznie absorbuje nadmiar światła.

Obiekt SCP-087 został eksplorowany czterokrotnie przez personel klasy D. Każda z eksploracji była nagrywania poprzez kamerę, a z podmiotami rozmawiał Dr. ....... Podczas każdej z eksploracji, podmioty słyszały płacz i błagania dziecka na głębokości około 200 metrów, ale żadne próby zbliżenia się do źródła nie dały rezultatów. Każdy podmiot zauważył również obiekt SCP-087-1, widziany jako twarz bez ust, nozdrzy ani źrenic. Reakcją podmiotów był strach i paranoja, nie wiadomo czy było to zjawisko paranormalne czy naturalna reakcja. Zachowanie SCP-087-1 nie jest jasne, nie ustalono czy to on jest źródłem krzyków. Głębokość SCP-087 ustalana podczas czwartej eksploracji pokazuje na większą, niż pozwalają na to geologiczna budowa podłoża czy wytrzymałość materiału, z którego SCP-087 jest zbudowany. Nie wiadomo zatem, czy SCP-087 ma jakieś granice.

Po około dwóch tygodniach od czwartej eksploracji, kilku członków personelu szkoły i studentów słyszało pukanie do drzwi z częstotliwością jednego na 1-2 sekund z wnętrza SCP-087. Drzwi zostały wypełnione 6o centymetrową warstwą pianki przemysłowej. Wszystkie zgłoszenia ucichły.

Historyjka spoko ale nie trzyma się kupy przez jeden szczegół prądu nie określa się słowem moc i nie mierzy się go w V-voltach tylko A-amperach qrwa mać! xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...