Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum to nie to ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co napisał w temacie założyciel jest w 100% prawdą!

Koniuh - ja go nawet nie widziałem w żadnym dziale, przeglądam tak sobie prawie każdy co 20-30 min. Kolejny lizus.

Kierzek - tego to ja kurwa nie rozumiem. Jeszcze gorszy niż koniuh. Lizodup na 100%.

Co do tematu to tęsknię za starym mpc z 2009. Teraz to każda kurwa z działu majnkraft dostanie modka. Wystarczą 2 tuty i opis siebie w 8 zdaniach.

Powinno być tak jak kiedyś. MARZENIE, aby dostać KID MODA! A teraz to kurwa - wbij na ts, dostaniesz globala, możesz rozjebać forum, a ja ci daruję.

Zapewne kierzek i poniektórzy to kumple z relala...

Tęsknię za dawnym składem x070x, D&G i inni. Niech kokosz wyjebie 90% administracji ( mówię o modkach i niektórych z wyższą rangą ). Nie powinno być naboru na modów - tylko seldek/kokosz powinien sam "proponować" rangę dla najwybitnieszych userów. Przecież widać kto i ile się wypowiada. Praktycznie większość osób z 3k postów + dostała by moda +.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. El Piloto

graphic.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moim zajebistym zdaniem gdyby cała afera, o ile można to tak nazwać, dosięgła Ciebie to byś chyba zrobił 200% normy w spinaniu :)

Ja też mam kilka % bezpodstawnych warnów, ale cóż - jakoś mnie to nie interesuje kto na kogo donosił a kto komu lizał jaja (yeap WSRH).

Ta? Tylko że ja miałem perma, trzy czy cztery bany, odszedłem z moda (wtedy jeszcze to forum było większością mojego życia), mam znajomości u userów którzy coś zrobili na forum oraz co najważniejsze mam beke z tego forum.

Pozdrawiam. Heniu.

A i jeszcze jestem hejterem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Jak mi smutno to nie muszę oglądać kabaretów, wystarczy że MPC włącze i już mam z Was bekę.

Ja też ;D

@temat

Robicie z siebie wielkich hejterów a potem będzie na PW . RMCF PLS O UN Bana !!! itd. Ogarnijcie się , mają rangi to nie wasza sprawa,oni po prostu dbają o działy i tyle ..

Opublikowano

Kleas, wolałbym wziąć psie gówno i wetrzeć je w klatę niż prosić tych n**ps*w o un bana ;]

Dostane bana / ew na IP - robię nowe konto. Dla mnie zero problemów.

UP , fajna sygna ;] miła dla oka ;p

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja też ;D

@temat

Robicie z siebie wielkich hejterów a potem będzie na PW . RMCF PLS O UN Bana !!! itd. Ogarnijcie się , mają rangi to nie wasza sprawa,oni po prostu dbają o działy i tyle ..

Jeśli by dbali o działy to na tym stanowisku byłyby zupełnie inne osoby, a nie jakieś RANDOMY...

Opublikowano

RMCF po prostu odbija , znudziło mu się ta " uczciwość " i teraz pokazuje jego klasę :)

Ujmę to cytatem:

"Prawie wszyscy ludzie potrafią znieść przeciwności, ale jeśli chcesz sprawdzić człowieka, daj mu władzę." - Abraham Lincoln

Sam poczułem to na sobie... za po prostu normalną dyskusję w temacie też zyskałem od niego "Suprajsa".

Jak czytam te wasze wypociny to szczerze na głupawkę się zbiera. Wszyscy macie podobne zdanie lecz każdy i tak musi wtrącić swoje. Pamiętam odległe czasy MPC i wiem co się tu wyczyniało. Nie powiem... było nawet spoko... ale => zawsze znajdzie się jakieś <= ale.

Wybrzydzacie kierzkiem. Gadałem z nim niejednokrotnie i jest dość ogarniętym człowiekiem w porównaniu do wielu osób na rangach modów, gm, goldów i tak by wymieniać...

Mówicie jak to macie "wywalone" lekko mówiąc. Ale idzie się po prostu założyć ile razy tu byliście i ile razy tu wrócicie... dlaczego? Jest wiele aspektów... wystarczy chwilę poszperać w łebku.

Widzę, że temat z lekka poboczny... lecz wypowiada się tu kilka naprawdę stałych osób, a kilka takich które nie mają pojęcia o 80% sprawy. Tak wiem... zapewne będziecie patrzeć na moją rejestrację konta lub innych. Lecz teraz pomyślcie... ile razy się kiedyś korzystało bez rejestracji. Ja sam kiedyś tak miałem... później założyłem konto... z czego porzuciłem i mam to obecne.

Wracajmy do tego co było lepiej a co jest gorzej... zapewne za jakiś czas znów będą zmiany, a wraz z nim narzekanie jak i nieliczne uciechy. Lecz tak czy owak... fortuna kołem się toczy. Potrzeba zmian... bo bez zmian nie ma prób wprowadzania w życie tych zmian, które przyniosą owoce.

Zacytuję coś z książki (Metro 2033 dla zainteresowanych) którą czytałem pewien czas temu... wręcz prawie idealnie pasuje do waszych sporów:

"Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła."

Porównajmy życie jako czas przebywania na MPC..., mrok to wasze narzekania na jakieś sprawy itp. Teraz postarajcie się nie narzekać lecz organizować MPC tak by udoskonalić to co jest złe... a być może to co jest dobre sprawić jeszcze lepszym. W pewnym momencie "dojrzycie przebłysk światła". Co nim będzie? Owoc waszej pracy... czyli to co zbudowaliście, jako społeczność MPC.

No to next cytat:

"Jeśli się czegoś pragnie – to wypadałoby o to walczyć."

Teraz jasno i otwarcie... jeśli chcecie by było dobrze... i chcecie jakiś zmian, to czemu o nie nie walczycie tylko cały czas zrzędzicie jak to mohery na mieście, które włażą społeczeństwu w tyłek z wielu niezidentyfikowanych powodów.

Teraz tak dla dowiązania powyższego przed podsumowaniem:

"Jeśli na czymś ci zależy, walcz o to do ostatniej chwili... Lepiej ponieść porażkę wiedząc że zrobiłeś co mogłeś, niż żyć w poczuciu że zbyt wcześnie się poddałeś..."

Tego wam nie muszę interpretować... jeśli czytaliście tekst wyżej, sami to zrozumiecie.

Więc kończąc ten post... Każdy z was ma rację, jak i jej nie ma. Pomyślcie ile możecie zrobić, a ile nie robicie i narzekacie na to... że nic nie robicie. Tak to ujmę.

Narzekacie także, że są osoby nowe które mają rangi, a są takie które są tu $czas_na_mpc = x . To czemu nie postaracie się tego ustosunkować? To wy jako userzy tworzycie MPC, a nie MPC tworzy was. Nie widzę sensu w waszej "porucie" tutaj.

Pozdr.

Edit:

@NiNeTaLeS

Zkumeku:

Nie porównuj sci-fi (Metro 2033) to rzeczywistości. Userzy budują forum? Tutaj to się nie sprawdza. gdyż taki trójkącik (osoby wymieniłem w moim poprzednim poście) poliże dupę i ma GM, a taki co siedzi dobre 3-4 zostanie z gównem lub bez rangi (Mateq, miał golda, ale nasz eReMCeF zabrał mu ją bezpodstawnie) Drugi przykład to ban Krzystofy i innych tego typu osób co COŚ ZROBILI DLA FORUM, USERÓW.

Bat De Łej:

http://www.mpcforum.pl/topic/575751-komp-do-4k-nie-sluchacie-mnie/page__view__findpost__p__4130876

"Obraza" "kieszek" Czy słowo wypierdalaj to obraza? No chyba nie :)

Słuchaj... "Userzy budują forum? Tutaj to się nie sprawdza." Mylisz się kolego. Nie porównuje treści książki, lecz cytat... widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Wy budujecie forum: umieszczając treści, dyskutując itp. Macie także prawo dyskusji na temat poszczególnych osób w team. Nie mówię o obrażaniu ich lecz o własnych opiniach o działaniach danych osób itp.

Przeczytaj jeszcze ze 2 razy moją wypowiedź i wyciągnij wnioski (oraz jakąś interpunkcję czy coś).

Edit2:

@NiNeTaLeS

Zkumeku:

Tylko, że te 3 osoby mogą ROZPIERDOLIĆ TO FORUM...(pobanować, pousuawać,edytować) Głupie dzieci mają za DUŻĄ WŁADZĘ. Uważaj bo przez widzi mi się trójkącika dostaniesz bana..

Pamiętaj... jeśli umiesz się ogarnąć i wystarczająco inteligentnie (jak na człowieka przystało) wypowiedzieć to nie wyrwiesz bana. Popatrz jakim językiem piszesz... Polskim! Lecz przez wulgaryzmy uświadamiasz człowiekowi jaki jesteś. Postaraj się kulturalnie wypowiadać, bo da się! Wystarczy nieco więcej łebkiem popracować. Wyciągaj sam z siebie wnioski, a nie szastasz "slangiem" nie mając szczerze większego pojęcia jego wagi.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Ale o co tyle szumu ? DalejlamaXIII powiedział: "Jeśli możesz coś zmienić, zmień to, jeśli nie - musisz to zaakceptować". Walka o wirtualność jest niewarta sporu, zwłaszcza, że siły, które mają trochę więcej okienek w opcjach, mogą skutecznie zamiatać problem.

Pomyśl sobie, że jesteś mądrzejszy od admina o pewną cząstkę, której on może nigdy nie zrozumieć.

Adminowi i wszystkim, którzy mają wpływ na tą waszą wolność, zalecam kilka stron zarządzania zasobami ludzkimi i książkę o poczuciu wartości.

btw. Czasem lepiej wychodzi się z sytuacji przyznając się do błędu.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

spam, obraza

http://www.mpcforum....44#entry4170344

Poziom ostrzeżenia został zwiększony

O ciekawe za co spam i obraza :). Pewnie by RMCF co nie ? Powiedziałeś prawdę bo w tamtym temacie robili z siebie idiotów niektórzy użytkownicy.

Sam dostałem 10% za rzekomą kłótnię i spam... gdzie nawet doradziłem użytkownikowi i odpowiedziałem na jego pytania.

RMCF powinien odejść na emeryturę. Już zbyt wiele nagrabił sobie u ludzi z MPC swoimi niesłusznymi warnami i banami (Krzysztofa).

jqeuR.png

Opublikowano

Zkumeku:

Nie porównuj sci-fi (Metro 2033) to rzeczywistości. Userzy budują forum? Tutaj to się nie sprawdza. gdyż taki trójkącik (osoby wymieniłem w moim poprzednim poście) poliże dupę i ma GM, a taki co siedzi dobre 3-4 zostanie z gównem lub bez rangi (Mateq, miał golda, ale nasz eReMCeF zabrał mu ją bezpodstawnie) Drugi przykład to ban Krzystofy i innych tego typu osób co COŚ ZROBILI DLA FORUM, USERÓW.

Bat De Łej:

http://www.mpcforum.pl/topic/575751-komp-do-4k-nie-sluchacie-mnie/page__view__findpost__p__4130876

"Obraza" "kieszek" Czy słowo wypierdalaj to obraza? No chyba nie :)

@Edit

Zkumeku:

Tylko, że te 3 osoby mogą ROZPIERDOLIĆ TO FORUM...(pobanować, pousuawać,edytować) Głupie dzieci mają za DUŻĄ WŁADZĘ. Uważaj bo przez widzi mi się trójkącika dostaniesz bana..

Opublikowano

RMCF : kozak w necie , cip*a w świecie ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nice beka.

Obserwuję forum od paru skromnych latek i wiem ile było takich przypadków.

Powiem szczerze że polityka nie których gmów oparta jest na :

Słuchaj się albo ban.

Ja sam dostałem już kilka warnów za byle gówna.

Omek za 1 małe przewinienie wyleciał ( ale został przywrócony).

A rmcf robi takich przewinień z 1000 i nic .

Powiedziałbym więcej ale zaraz dostane bana lub warna za własną wypowiedź

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkich postów, ale się wypowiem.

Nie wiem po co zakładacie takie tematy, zacznie się tylko jakiś flamewar i zaraz go zamkną. Już wiele razy "walczyliśmy" o różne sprawy na tym forum razem ze starą "gwardią"(dużo świetnych osób, których większości już tu nie ma, a była to prawdziwa elita), ale i tak praktycznie zawsze nic przez to nie osiągaliśmy. Niestety, ale to Kokosz ma pełne prawa do tego forum i może robić tutaj co mu się żywnie podoba, a wam nic do tego. Najlepiej nie bierzcie tego forum tak na serio bo nie warto, ja już dawno tak zrobiłem i teraz siedzę tutaj tylko z sentymentu. Wam też to polecam zrobić - szkoda nerwów.

Pozdrawiam, iRoku ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Bambos, bo RMCF dobrze liże, jakby go zbanowali to by im nie lizał ;x

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Dziwie się, że ja nie znalazłam się w gronie tych znienawidzonych, skoro również ze zwykłej userki skoczyłam na stanowisko MK. Cóż, może pominięcie spowodowane sklerozą. Nie wnikam.

Nie rozumiem dlaczego tak strasznie boli was fakt, że kierzek dostał GM. Piszecie, że są ludzie, którzy dłużej pracowali na tą rangę, ale zapominacie o jednym- moderatorzy pracują dla dobra działu, a nie z myślą o tym, że kiedyś los się do nich uśmiechnie i zostaną nagrodzeni. Według mnie taki powinien być cel każdego, kto składa podanie na kid moderatora.

Większość z was go nie zna, nigdy nie zamieniła z nim słowa, a mimo to, ma o nim negatywne zdanie. Nie rozumiem tego. Dlaczego fakt, że dostał awans sprawia, iż tyle osób zaczyna traktować go w taki sposób. To jest w pewnym sensie przykre. Przecież on nic złego nie zrobił.

Opublikowano

Nice beka.

Obserwuję forum od paru skromnych latek i wiem ile było takich przypadków.

Powiem szczerze że polityka nie których gmów oparta jest na :

Słuchaj się albo ban.

Ja sam dostałem już kilka warnów za byle gówna.

Omek za 1 małe przewinienie wyleciał ( ale został przywrócony).

A rmcf robi takich przewinień z 1000 i nic .

Powiedziałbym więcej ale zaraz dostane bana lub warna za własną wypowiedź

Bambos, uważaj bo jeszcze stracisz rangę ... ;x

Nie chce mi się czytać wszystkich postów, ale się wypowiem.

Nie wiem po co zakładacie takie tematy, zacznie się tylko jakiś flamewar i zaraz go zamkną. Już wiele razy "walczyliśmy" o różne sprawy na tym forum razem ze starą "gwardią"(dużo świetnych osób, których większości już tu nie ma, a była to prawdziwa elita), ale i tak praktycznie zawsze nic przez to nie osiągaliśmy. Niestety, ale to Kokosz ma pełne prawa do tego forum i może robić tutaj co mu się żywnie podoba, a wam nic do tego. Najlepiej nie bierzcie tego forum tak na serio bo nie warto, ja już dawno tak zrobiłem i teraz siedzę tutaj tylko z sentymentu. Wam też to polecam zrobić - szkoda nerwów.

Pozdrawiam, iRoku ;)

iRokoshou, według mnie przez te 2 lata modowania działu powinieneś dawno dostać globala, ale, że dział był mały to administracja nie zauważyła Twojej pracy, chociaż każdy to mówił.

Dziwie się, że ja nie znalazłam się w gronie tych znienawidzonych, skoro również ze zwykłej userki skoczyłam na stanowisko MK. Cóż, może pominięcie spowodowane sklerozą. Nie wnikam.

Nie rozumiem dlaczego tak strasznie boli was fakt, że kierzek dostał GM. Piszecie, że są ludzie, którzy dłużej pracowali na tą rangę, ale zapominacie o jednym- moderatorzy pracują dla dobra działu, a nie z myślą o tym, że kiedyś los się do nich uśmiechnie i zostaną nagrodzeni. Według mnie taki powinien być cel każdego, kto składa podanie na kid moderatora.

Większość z was go nie zna, nigdy nie zamieniła z nim słowa, a mimo to, ma o nim negatywne zdanie. Nie rozumiem tego. Dlaczego fakt, że dostał awans sprawia, iż tyle osób zaczyna traktować go w taki sposób. To jest w pewnym sensie przykre. Przecież on nic złego nie zrobił.

Wredna, jeśli chodzi o Ciebie, to jest normalne, że dostałaś tą rangę, ale bez przesady z innymi osobami.

Opublikowano
iRokoshou, według mnie przez te 2 lata modowania działu powinieneś dawno dostać globala, ale, że dział był mały to administracja nie zauważyła Twojej pracy, chociaż każdy to mówił.

Bo myślisz, że mi zależało na Global Moderatorze :s Jakby mi go zaproponowali, to może i bym się zgodził, ogarniać dobrze ogarniałem swój dział, więc i z tym problemu by nie było. Ale jakoś się o to zbytnio nie starałem, zbyt leniwy jestem i lubię dużo czasu w Pogaduszkach spędzać ;)

Przepraszam Cię bardzo "mój pro elo elo znawco". Na świecie, jak i na tym forum jest WOLNOŚĆ SŁOWA. Piszę takim językiem, gdyż NIE DA SIĘ INACZEJ TEGO OKREŚLIĆ. Jak już mówiłem na forum jest wolność słowa, a ja ją właśnie wygłaszam. Teraz co sie dzieje na MPC to "sodoma i gomora" (cytat z Biblii) i "smród, bród i ubóstwo"

Na tym forum jeszcze jakiś rok temu nie było wolności słowa(słynne słowa Kokosza), ale dzięki kilku użytkownikom(nieskromnie powiem, że i ja wśród nich byłem) tą wolność tutaj wywalczyliśmy ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mi nie chodzi o kierzka. Chodzi o RMCF, który innym daje bezpodstawne warny i bany. Ten osobnik powinien się ogarnąć i przyznać się do błędów :/ . Tego Krzysztofy nie odbanował osobiście pomimo faktu, że Kokosz powiedział by to zrobił... Krzysztofę odbanował dopiero Kierzek. To zachowanie pokazało, że RMCF ma zbyt wielkie ego i zbyt pewnie czuje się na tym stanowisku.

Te 10% warna, które otrzymałem nie jest z całą pewnością słuszne ;]. Dodatkowo paru użytkowników w tym temacie też dostało warny od niego akurat dzisiaj i również bezpodstawne. Niedługo dojdzie do tego, że nikt nic nie będzie pisać bo jeszcze dostanie warna :D . Będą pisać jedynie lizodupy.

EDIT:

Huh dostać warna za obrazę używając słowa RANDOMY ? Nie no to już jakaś porażka :D. Już są warny za "liże dupę" , "lizodup" itd.

jqeuR.png

Opublikowano

Dobra, i tak wszyscy (prawie) dostaniemy bana "za coś" a temat zostanie usunięty , zbędny wysiłek , forum było ok dopóki nie było nieodpowiednich osób powyżej mod .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Słuchajta, dostałem moda bo znam adres kokosza.

A i jeszcze wiem na jakiej dzielnicy Neonye mieszka

@Kikiprojunior

ale wkurwia mnie kierzek, koniuh(chuj wie jak tam mu jest), a reszta szpoko.

Szkoda że nam tego nie mówiłeś jak gadałeś z nami na ts'ie

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...