Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum to nie to ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kokosz, chcesz nam udowodnić, że masz nas w dupie? Wiemy to od zawsze ale bez przesady. Nie mam dostępu więc tutaj to pisze:

1. Po cholerę dajecie rmcf ukrytego administratora, myślicie, że nikt się nie skapnie, jak rmcf dodaje ludzi do rang, etc? Lepiej mu dajcie admina, no chyba, że nie chcecie skandalu na forum zrobić.

2. Szkoda, że stare gg usunąłem z serwera, takie ładne archwium tam było, jak pan kierzek chwalił mi się na gg, że był administratorem na mpc, bo mu dali ukrytego na godzine by pozdejmował warny w amnestie, też bez słów, koleś ledwo moda dostał i od razu acp dostał, ano ts3 może wszystko. (ps. dostałem ss z screenshootera)

3. Dla lizodupów - jesteście pierdolonym zerem, z dowódcą koniuhem na czele,

4. Dla kokosza - czy ty kurwa nie widzisz co się tutaj wyprawia? Najlepszych osób wypierdalacie z rang, odchodzą (lenart, reszta), banujecie ludzi za gówno.

5. Według regulaminu, po 100% mogę zrobić konto, to czemu każde następne konto mi banowali? oO, to już chyba lekka przesada, ano RMCF nie zna regulaminu globalnego widzę.

6. Koniuh - nie wiem kim ty kurwa jestes nawet, bo tutaj za wejscie na ts'a jest moderator, kiedyś jak był jeszcze mou .. eh, to na rangę trzeba było zasłużyć, a nie wejść i polizać dupę.

7. Bez tsa - kierzek, nie miałby globala, bo niemiałby dobrego kontaktu z kokoszem, kokosz go polubił, dał mu rangę.

8. AceBoy - jedyna osoba która dostała globala w tym miesiącu, którą szanuję, duży wkład w forum, jego wypowiedźi są bardzo dobrze.

jestem ciekaw, ile osób więcej ma tutaj ukrytą rangę.

dla moderatorów: banujcie sobie kurwa ile wlezie, będę robił kolejne acc by to wszyscy wiedzieli (ci którzy nie wiedzą).

ale po co ty się tak spinasz ja tam ma na to wywalone i jakoś mi to nie przeszkadza ze admin jest ukryty nie wiem po co ci główny admin chcesz się umówić na lizanie dupy czy co ?? Po ci jakaś ranga nie ma tu jakiś ograniczeń żebyś nie mógł napisać posta

Opublikowano

ale po co ty się tak spinasz ja tam ma na to wywalone i jakoś mi to nie przeszkadza ze admin jest ukryty nie wiem po co ci główny admin chcesz się umówić na lizanie dupy czy co ?? Po ci jakaś ranga nie ma tu jakiś ograniczeń żebyś nie mógł napisać posta

Ale dla niego to forum to zycie, nie rozumiesz? Jak mozesz być tak suchym i obojetnym na czyjesc uczucia ;\

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Ja pierdole, przyszła banda popierdolonych hejterów którzy się zarejestrowali w tym roku i kozaczą, najs.

Nie rozumisz sprawy, nie wtrącaj się.

Opublikowano

Gdyby miał być zamknięty, to byłby juz dawno cepie ;x

Sam jesteś cepem, zamkną kiedy będą chcieli. A Wy pogrążeni w smutku bo na forum dzieciaki dostały rangę? Idźcie się leczyć.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Sam jesteś cepem, zamkną kiedy będą chcieli. A Wy pogrążeni w smutku bo na forum dzieciaki dostały rangę? Idźcie się leczyć.

Pogrążeni w smutku ? Jaja sobie robisz czy co ? Część obecnego teamu to jakaś pomyłka . A na pewno RMCF do tej pomyłki się zalicza bo jak można wlepić 2x warny za temat

http://www.mpcforum....44-jak-zmienic/

Gdzie nawet się nie kłóciłem i nie wyzywałem tak aby drugiej osobie ubliżyć. OFFTOP ? "No i gitara. Zgadzam się z ... " < To ma być do cholery offtop ? Zgodziłem się z zdaniem kolegi wyżej więc jaki problem? RMCF lepiej wyłącz komputer bo nie wiem jak można takie faile przy warnowaniu robić.

Mało tego ! RMCF zbanował użytkownika Krzysztofa przez co Kokosz musiał mu rozkazać by odbanował Krzysztofę , który zasłużył się dla forum. Nawet nie odbanował go RMCF tylko Kierzek. Widać, że ego ma w sobie zbyt wielkie.

jqeuR.png

Opublikowano

Nie jestem stronniczy lecz to co się tu już kurwa wyrabia to zaczyna być śmieszne... Kiedyś podchodziłem do forum normalnie ale jak mou odszedł to mam totalną wyjebke! Zróbcie tak samo a wam ulży ;). Wiecie nie mam nic do Koniuha (MixSie dawniej), owszem też myślę że dupe trochę polizał lecz nie jest aż taki zły do pogadania. Co do RMCF, nie miałem zarzucenia co do jego pracy lecz ostatnio mu poszło na łeb... Co do PA, nie tylko on ma dostęp do PA ;). Kierzuch? Chyba wiem coś więcej ale się nie podziele...

Podsumowując, najlepiej mieć wyjebane na to forum, zrobić pare rzeczy nie hejtować nikogo i iść w chuj (np. na inne lub po oglądać film lub pograć)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Specjalista
Opublikowano

Czy tylko ja wiem ze ten temat nic nie da? Żeby coś się zmieniło to trzeba szczęścia, albo po prostu wejść komuś w dupę.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Wystarczy mieć wyj*bane na wszystko i na wszystkich, mogą sobie lizać te dupy, to tylko świadczy że " liżą im dupy " więcej nie trzeba tłumaczyć ;) - człowiek bez honoru i godności .

I tak wiadomo że połowa tutaj ma posade za podlizywanie się, lizanie tyłka, itp ;)

A co do RMCF , podam na przykładnie Metina.

Po prostu, idzie zwykły kowalski na serwer hamachi, wiadomo zawsze rekrutacja on , napisał podanie i został GM'em i poczuł władze. Ucieszył się i zaczął to traktować poważnie, jednak po kilki tygodniach zaczął świrować bo już mu się to znudziło i tak zniszczył serw. - przykład na MT2 ;)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

eReMCeF to jakaś pomyłka. Tak samo kierzek, koniuch ( nie wiem czy dobrze, zresztą chuj mnie to obchodzi) Miesiąc-dwa na forum i już GM nieźle :) Niektóry ponad kilka lat się starają na GM i co? Przyjdzie ci banda dupolizów na TS3 i ci zgarnie to miejsce.

No kolejny idiota 0_o , nikogo nie bronię tylko mówię jak jest a że wy macie naryte w tych waszych małych baniakach to nie moja wina , co za ludzie.

"idiotą" możesz nazwać tylko siebie. To jest najpopularniejsze forum o cheatach, bugach. Stoi bardzo długo i każdy (kto ma konto z 2k9 minimum, a nie 2k12 jak wiekszość modów, "kitów", DziEmów) wie jak było kiedyś. To forum w Polsce przyczyniło się do rozkurwa Kretin'a 2 (niegdyś pięknej gierki 2k7 <3) itp. To, że ty liżesz dupkę dziemom za dychę i podoba ci się to, to nie oznacza, że my musimy popierać twoje zdanie. To jest FORUM. Wolność słowa na pierwszym miejscu (niegdyś, dopóki ten trójkącik nie doszedł do władzy i warnuje ze byle chujstwo)

Tyle ode mnie pozdrawiam NiNeTaLeS. P.S. Po tym poście możecie mnie nie zobaczyć, gdyż dostanę perma za prawdę, lub "obelgi" w stylu "iiżę dupę"

Opublikowano

eReMCeF to jakaś pomyłka. Tak samo kierzek, koniuch ( nie wiem czy dobrze, zresztą chuj mnie to obchodzi) Miesiąc-dwa na forum i już GM nieźle :) Niektóry ponad kilka lat się starają na GM i co? Przyjdzie ci banda dupolizów na TS3 i ci zgarnie to miejsce.

"idiotą" możesz nazwać tylko siebie. To jest najpopularniejsze forum o cheatach, bugach. Stoi bardzo długo i każdy (kto ma konto z 2k9 minimum, a nie 2k12 jak wiekszość modów, "kitów", DziEmów) wie jak było kiedyś. To forum w Polsce przyczyniło się do rozkurwa Kretin'a 2 (niegdyś pięknej gierki 2k7 <3) itp. To, że ty liżesz dupkę dziemom za dychę i podoba ci się to, to nie oznacza, że my musimy popierać twoje zdanie. To jest FORUM. Wolność słowa na pierwszym miejscu (niegdyś, dopóki ten trójkącik nie doszedł do władzy i warnuje ze byle chujstwo)

Tyle ode mnie pozdrawiam NiNeTaLeS. P.S. Po tym poście możecie mnie nie zobaczyć, gdyż dostanę perma za prawdę, lub "obelgi" w stylu "iiżę dupę"

Tutaj dam przykład dawania warnów za byle nic :

http://www.mpcforum....44-jak-zmienic/

W tym temacie otrzymałem dziś 2x 5% za KŁÓTNIE oraz OFFTOP w postaci zdania " No i gitara. Zgadzam sie z ..."

To ma być porządne moderowanie jak przystało na Global Moderatora ? To już ś.p D&G, x070x i Rosire byli o niebo lepsi od tego całego RMCF...

jqeuR.png

Opublikowano

RMCF po prostu odbija , znudziło mu się ta " uczciwość " i teraz pokazuje jego klasę :)

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Moim zajebistym zdaniem za bardzo się angażujecie w sprawy wirtualne, to jest tylko forum, a spinacie się jakby to było wasze życie.

ps. nie lubię kieszka, ge*oninga, rmcf'a, koniuha.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Siema Heniu, sprawiedliwość musi być w życiu realnym i również w wirtualnym , jeśli nie ogar karze bez powodu to może wkur wić kogoś.

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Moim zajebistym zdaniem za bardzo się angażujecie w sprawy wirtualne, to jest tylko forum, a spinacie się jakby to było wasze życie.

ps. nie lubię kieszka, ge*oninga, rmcf'a, koniuha.

Masz rację Heniu, ale gdy ktoś mi daje 10% warna za nic to jest to irytujące. Odczuwam brak wolności do własnego zdania na tym forum bo RMCF wciśnie kolejne warny. Najlepiej niech zbanuje całe forum poza Administracją -.-'.

jqeuR.png

Opublikowano

Czytać moją sygne ;]

Od razu wkleić mi 50% i bana będę miał :* zawołać RMCF .

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

A moim zajebistym zdaniem gdyby cała afera, o ile można to tak nazwać, dosięgła Ciebie to byś chyba zrobił 200% normy w spinaniu :)

Ja też mam kilka % bezpodstawnych warnów, ale cóż - jakoś mnie to nie interesuje kto na kogo donosił a kto komu lizał jaja (yeap WSRH).

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja mam 50% i mam wyjebane , myślisz że to mnie ogranicza ? -_-, dostane bana - robię inne konto, dostane bana na IP - haha ? kpiny ? kolejne zrobie, co za problem.

Te ich warny spływają po mnie jak deszcz po rynnie ;*, Myślą że są " fajniejsi " " lepsi " że wkleją mi ten warn ? haha

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Wraz z Ednymionem mieliśmy spine z RMCF o warna za "spam" w zbanowanych. Podawał się za administrację choć ranga-Global Moderator.

Zgadzam się z PanZuo. Za czasów Mike, Seldka, Młodego i kokosza było lepiej. Nawet za czasów "koniowatej rodziny" było lepiej. Seldek teraz widać, że przeszedłeś na tą złą stronę mocy!

Opublikowano

Wraz z Ednymionem mieliśmy spine z RMCF o warna za "spam" w zbanowanych. Podawał się za administrację choć ranga-Global Moderator.

Zgadzam się z PanZuo. Za czasów Mike, Seldka, Młodego i kokosza było lepiej. Nawet za czasów "koniowatej rodziny" było lepiej. Seldek teraz widać, że przeszedłeś na tą złą stronę mocy!

Ogarnij, GM'i to już w pewnym sensie administracja.

Co do tematu, nie będę wyrażał swojego zdania, bo i tak to nic nikomu nie pomoże.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...