Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum to nie to ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo ganji wpierdalasz.

~

Pewnie masz rację +1 dla Ciebie , jednak i tak nie zmienię zdania że wyżalić mogłeś się np. Kokoszowi w Prywatnej wiadomości ,

oficjalnelogo.png

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie masz rację +1 dla Ciebie , jednak i tak nie zmienię zdania że wyżalić mogłeś się np. Kokoszowi w Prywatnej wiadomości ,

On ma nas w dupie, nie klika w wiadomości, zresztą prędzej by dał perma i usunął konto z bazy danych zamiast odpisał.

Opublikowano

na forum mam tylko forum ogolne,fpp i statusy reszta zwinieta wiekszosci lizusostwa nie widze

rada zwinac wszystko duzo nerwow zaoszczedzonych

s2c77Oa.png

Opublikowano

On ma nas w dupie, nie klika w wiadomości, zresztą prędzej by dał perma i usunął konto z bazy danych zamiast odpisał.

On udziela się tylko wtedy gdy uważa to za stosowane ,a Ty od razu myślisz że ma "nas" w dupie ....

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Pamietam jak kiedyś global mod zrobił bład w napisaniu komentarza. Napisałem, że "Słownik nie boli", usunał go, wiec wysłałem mu priva i załapałem perma ;p. Naprawde zachowanie godne global moda, zamiast przyjac z pokorą błąd czy przynajmniej sie z niego posmiać(widac koels nie miał dystansu do siebie:<), to zachował chujowo i nie jak mezczyzna. Szkoda takich, ale tak btw to jebie mnie, to kto kim jest, wole posiedziec w dziale wr'a i pohejcic kogos, na reszte mam wyjebane ;)

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Fani realu tak mają hueheue

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, downy sie rzucają o wirtualną przestrzeń, beka z gimbów ciągle grana.

Na propsie.

Miejcie tak jak ja i wszyscy normalni wyjebke totalną w te forum. Elo.

Opublikowano
  • Kurwa, jebłem.

Wiem że nie pojmujesz tego co napisałem , wybacz . nie wiedziałem że jesteś aż tak głupi. :) Może napiszę twoim slangiem .

" TAKIEMU TROLLOWI JAK TY NA PEWNO NIE ODPISZE LESZCZU ! "

oficjalnelogo.png

Opublikowano

wtf ? złozyles juz aplikacje o kida/globka że tak kokosza bronisz? kolejny dupoliz....

No kolejny idiota 0_o , nikogo nie bronię tylko mówię jak jest a że wy macie naryte w tych waszych małych baniakach to nie moja wina , co za ludzie.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Buhehe żałosny GlobMod RMCF już 10% dzisiaj mi zafundował :).

Powody ?

- kłotnie w temacie oraz OFFTOP.

Jaki temat ?

http://www.mpcforum....44-jak-zmienic/

@ DO RMCF

Tak się składa, że zasad forum nawet nie znasz i masz jakieś swoje pseudo zasady. Gdzie tam niby kłótnia ? Wyzywamy się ? Bijemy się ? Offtop ? Bo zgodziłem się z jego postem ostatnim ? To nie mam prawa do wolności słowa ?

Żyj sobie dalej w wyimaginowanym świecie MPC ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Wiem że nie pojmujesz tego co napisałem , wybacz . nie wiedziałem że jesteś aż tak głupi. :) Może napiszę twoim slangiem .

" TAKIEMU TROLLOWI JAK TY NA PEWNO NIE ODPISZE LESZCZU ! "

Następny dupoliz co zarejestrował się miesiąc temu i nawet nie wie co się na forum dzieje...

Nie wiesz co się dzieje to się nie udzielaj...

@Topic Pod wszystko się podpinam 100% racja...

Coś sądzę że kokoszowi po woli się nudzi to forum i zaczyna olewać sprawę...

Opublikowano

Powieś się, jednego debila na tym świecie mniej.

Wyjdz na dwor ;)

Opublikowano

Ehh, te mpc to moim zdaniem zaczęło się pierdolić gdy zrobiono cały ten dział do składania podań na kid moda, od tego czasu pojawiało się więcej trolli (wtedy można było ich zliczyć na palcach ręki) i kidów i będzie coraz gorzej. To tylko moje zdanie.

11hbhnt.png

Opublikowano

I na co temat? Ponabijacie kilka postów, zamkną temat i na tym się skończy. Wasze żale nic nie pomogą.

Gdyby miał być zamknięty, to byłby juz dawno cepie ;x

Opublikowano

Następny dupoliz co zarejestrował się miesiąc temu i nawet nie wie co się na forum dzieje...

Nie wiesz co się dzieje to się nie udzielaj...

@Topic Pod wszystko się podpinam 100% racja...

Coś sądzę że kokoszowi po woli się nudzi to forum i zaczyna olewać sprawę...

Coraz śmieszniej ^^ "po woli" sięgnij do słownika ! Pomyśl kilka razy nad swoją wypowiedzią następny raz , żałosne ! .

oficjalnelogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...