Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCForum to nie to ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kokosz, chcesz nam udowodnić, że masz nas w dupie? Wiemy to od zawsze ale bez przesady. Nie mam dostępu więc tutaj to pisze:

1. Po cholerę dajecie rmcf ukrytego administratora, myślicie, że nikt się nie skapnie, jak rmcf dodaje ludzi do rang, etc? Lepiej mu dajcie admina, no chyba, że nie chcecie skandalu na forum zrobić.

2. Szkoda, że stare gg usunąłem z serwera, takie ładne archwium tam było, jak pan kierzek chwalił mi się na gg, że był administratorem na mpc, bo mu dali ukrytego na godzine by pozdejmował warny w amnestie, też bez słów, koleś ledwo moda dostał i od razu acp dostał, ano ts3 może wszystko. (ps. dostałem ss z screenshootera)

3. Dla lizodupów - jesteście pierdolonym zerem, z dowódcą koniuhem na czele,

4. Dla kokosza - czy ty kurwa nie widzisz co się tutaj wyprawia? Najlepszych osób wypierdalacie z rang, odchodzą (lenart, reszta), banujecie ludzi za gówno.

5. Według regulaminu, po 100% mogę zrobić konto, to czemu każde następne konto mi banowali? oO, to już chyba lekka przesada, ano RMCF nie zna regulaminu globalnego widzę.

6. Koniuh - nie wiem kim ty kurwa jestes nawet, bo tutaj za wejscie na ts'a jest moderator, kiedyś jak był jeszcze mou .. eh, to na rangę trzeba było zasłużyć, a nie wejść i polizać dupę.

7. Bez tsa - kierzek, nie miałby globala, bo niemiałby dobrego kontaktu z kokoszem, kokosz go polubił, dał mu rangę.

8. AceBoy - jedyna osoba która dostała globala w tym miesiącu, którą szanuję, duży wkład w forum, jego wypowiedźi są bardzo dobrze.

jestem ciekaw, ile osób więcej ma tutaj ukrytą rangę.

dla moderatorów: banujcie sobie kurwa ile wlezie, będę robił kolejne acc by to wszyscy wiedzieli (ci którzy nie wiedzą).

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz tego tematu nie będzie na 100%, bo zawiera dużą dawkę prawdy :)

Kiedy był Mou, nie było TS3(na którym każdy każdego podpierdala, żeby range dostać) było znacznie lepiej.

Opublikowano

Zaraz tego tematu nie będzie na 100%, bo zawiera dużą dawkę prawdy :)

Kiedy był Mou, nie było TS3(na którym każdy każdego podpierdala, żeby range dostać) było znacznie lepiej.

Wtedy jeszcze narzekaliśmy, że mou zły, teraz się okazało inaczej ..

Opublikowano

Prawda w oczy kole ty pewnie bana dostaniesz a temat pojdzie w zapomnienie, NIE DO KOSZA a usuną w pizdu. Racja racja,

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jak przybyłem na MPC Forum w 2009 roku to pamiętam, że Adminami byli Kokosz, Mike i Seldek. Wtedy aby dostać moderatora trzeba było zostać Kid-Moderatorem. Odrzucali podania randomów, którzy nie mieli długiego stażu na forum i nie mieli dużej listy poradników.

Jak ktoś się spisał przez miesiąc pozytywnie to zostawał moderatorem. Awans na Global Moderatora nie był szybkim awansem. Trzeba było popracować ostro i wykazać się pracą.

O randze Administratora nawet nie będę wspominał bo to oczywiste, że nim się zostawało pod długim czasie pracy na forum i awansach.

A teraz co ? Widzę, że podania składają osoby świeże na forum i niektóre są przyjmowane na kid moderatorów co jest żenadą... Niektórzy są przyjmowani kilka razy na te same stanowisko... A dawniej byłoby to nie do pomyślenia :/.

Niestety wolałem administrację z okresu 2009/2010 i początek 2011. To co dalej się działo pozostawie bez komentarza.

@ TOPIC

Czemu shadowlord miał notorycznie banowane konta ? To już nie ma prawa mieć nowego konta po zbanowaniu poprzedniego ? To może wywalcie ten regulamin skoro jest guzik warty :/. Mógłbym przytoczyć wiele działań łamiących regulamin.

@ RMCF

Oo prosze bardzo dostałem 5% od RMCF za KŁOTNIE W TEMACIE :

http://www.mpcforum.pl/topic/581044-jak-zmienic/

Czy wyzywaliśmy się brzydko ? Nawet kulturalnie zakończyła się dyskusja miedzy mną i rafixem.

Najlepiej wrzuć 50% jak taki cwany jesteś :/ . Zdecydowanie za dużo władzy.

jqeuR.png

Opublikowano

Jak przybyłem na MPC Forum w 2009 roku to pamiętam, że Adminami byli Kokosz, Mike i Seldek. Wtedy aby dostać moderatora trzeba było zostać Kid-Moderatorem. Odrzucali podania randomów, którzy nie mieli długiego stażu na forum i nie mieli dużej listy poradników.

Jak ktoś się spisał przez miesiąc pozytywnie to zostawał moderatorem. Awans na Global Moderatora nie był szybkim awansem. Trzeba było popracować ostro i wykazać się pracą.

O randze Administratora nawet nie będę wspominał bo to oczywiste, że nim się zostawało pod długim czasie pracy na forum i awansach.

A teraz co ? Widzę, że podania składają osoby świeże na forum i niektóre są przyjmowane na kid moderatorów co jest żenadą... Niektórzy są przyjmowani kilka razy na te same stanowisko... A dawniej byłoby to nie do pomyślenia :/.

Niestety wolałem administrację z okresu 2009/2010 i początek 2011. To co dalej się działo pozostawie bez komentarza.

@ TOPIC

Czemu shadowlord miał notorycznie banowane konta ? To już nie ma prawa mieć nowego konta po zbanowaniu poprzedniego ? To może wywalcie ten regulamin skoro jest guzik warty :/. Mógłbym przytoczyć wiele działań łamiących regulamin.

@ RMCF

Oo prosze bardzo dostałem 5% od RMCF za KŁOTNIE W TEMACIE :

http://www.mpcforum.pl/topic/581044-jak-zmienic/

Czy wyzywaliśmy się brzydko ? Nawet kulturalnie zakończyła się dyskusja miedzy mną i rafixem.

Najlepiej wrzuć 50% jak taki cwany jesteś :/ . Zdecydowanie za dużo władzy.

Ja tak dostałem, za obrazę powineniem dostać z 15%, a dostałem od razu 50% i wjebał mi perma, powodem 100% ostrzeżeń hue.

Opublikowano

Ja tak dostałem, za obrazę powineniem dostać z 15%, a dostałem od razu 50% i wjebał mi perma, powodem 100% ostrzeżeń hue.

Ostatnie 15% mam od RMCF ... on nawet nie chce dyskutować o warnie tylko jak uparta koza tkwi przy swoim stanowisku. Z innymi Glob Moderatorami można było pogadać i wyjaśnić, ale nie z nim :/.

jqeuR.png

Opublikowano

ja mam ukrytą range (gold membera)

kto to wgl ten koniuh? przywódce każdy chyba zna na tym forum i niejest nim żaden koniuh -.-

Nie masz ukrytej, bo masz nagrodę - zresztą nie o to mi chodzi.

Koniuh to chuj wie kto, zmienił sobie nick, pewnie kolejny typowy minecraftowicz który podlizał dupę adminom i dostał rangę, a teraz popiera ich wszystkie decyzje i to widać, że jest lizusem .

Ostatnie 15% mam od RMCF ... on nawet nie chce dyskutować o warnie tylko jak uparta koza tkwi przy swoim stanowisku. Z innymi Glob Moderatorami można było pogadać i wyjaśnić, ale nie z nim :/.

Poprawka, adminami.

Opublikowano

Nie rozumiem waszego toku myślenia 0_o co wam daje ten temat ? Ja na MPC wchodzę aby sprawdzić co ludzie piszą w dziale Lol'a , Pogaduszkach , oraz sprawdzam co rusz to nowe blogi , nic więcej mnie nie interesuje. Co Ci da ShadowLord założenie takiego tematu ?. Moim zdaniem jest to niepotrzebne , piszesz "Kokosz, chcesz nam udowodnić, że masz nas w dupie? Wiemy to od zawsze ale bez przesady" jeśli chodzi o rangi myślę że to jego sprawa komu je daje a komu nie , przejmujesz się tym , że jakiś tam RMCF ma "ukrytego" Administratora ? POLSKA kraj w którym nikomu nie dogodzisz ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nie rozumiem waszego toku myślenia 0_o co wam daje ten temat ? Ja na MPC wchodzę aby sprawdzić co ludzie piszą w dziale Lol'a , Pogaduszkach , oraz sprawdzam co rusz to nowe blogi , nic więcej mnie nie interesuje. Co Ci da ShadowLord założenie takiego tematu ?. Moim zdaniem jest to niepotrzebne , piszesz "Kokosz, chcesz nam udowodnić, że masz nas w dupie? Wiemy to od zawsze ale bez przesady" jeśli chodzi o rangi myślę że to jego sprawa komu je daje a komu nie , przejmujesz się tym , że jakiś tam RMCF ma "ukrytego" Administratora ? POLSKA kraj , w którym nikomu nie dogodzisz ...

Sprawuje się osoba która wejdzie na tsa, pogada przez tydzień i dostanie rangę, ano sprawuje się w podlizywaniu się kokoszowi, w sumie to racja ;)

Opublikowano

Dawniej, myślę że to było około 2010 początkiem marca-kwietnia żeby dostać kid moda trzeba było pisać dużo tutków , być aktywnym itp. a o Modku to każdy mógł sobie pomarzyć ;)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Dawniej, myślę że to było około 2010 początkiem marca-kwietnia żeby dostać kid moda trzeba było pisać dużo tutków , być aktywnym itp. a o Modku to każdy mógł sobie pomarzyć ;)

Oprócz tego co napisałeś to jeszcze trzeba było mieć długi staż na forum czyt. od momentu rejestracji konta.

jqeuR.png

Opublikowano

Sprawuje się osoba która wejdzie na tsa, pogada przez tydzień i dostanie rangę, ano sprawuje się w podlizywaniu się kokoszowi, w sumie to racja ;)

No może masz rację nie wiem , ale odpowiedz mi BOLI CIĘ TO !? Przecież Ty tak nie robisz więc w czym problem :> ?

oficjalnelogo.png

Opublikowano

No może masz rację nie wiem , ale odpowiedz mi BOLI CIĘ TO !? Przecież Ty tak nie robisz więc w czym problem :> ?

Tu nie chodzi o to co kogo boli. Bo mnie mogą boleć jaja, ale chodzi o to co obecnie dzieje się z forum.

jqeuR.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o to co kogo boli. Bo mnie mogą boleć jaja, ale chodzi o to co obecnie dzieje się z forum.

Odpowiedź na poziomie .... i znów pytam czy to co się dziej na forum dzieje się wokół twojej osoby ?! Interesujecie się co ktoś inny robi ale na swoje poczynania nie patrzycie ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

mou nie byl straszny wiekszosc toczyla z niego beke i nazywala go koniem

Piękne czasy i piękne bany za "konia" <3

pdvr.jpg

jxex.jpg

rydah for life

Opublikowano

Szczerze ? niby konto mam od nie dawana, ale gdzieś około 2 lata temu gdy tu wpadłem przez przypadek było całkiem inaczej.

Kid Mod - dużo tutków , cały czas aktywny, całkowity no life na forum

Modek - marzenie.

Teraz gdy przeglądam działy widzę nowych modków / kid modków a wgl za co ?

TS - nie powiem co tam robią.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Odpowiedź na poziomie .... i znów pytam czy to co się dziej na forum dzieje się wokół twojej osoby ?! Interesujecie się co ktoś inny robi ale na swoje poczynania nie patrzycie ...

Za dużo ganji wpierdalasz.

~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...