Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe zbroje od Baso

kopson44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ikony można zrobić w PS...

Zamiast marudzić, można ruszyć dupę.

E Mądralo to sam się rusz. Jak bym umiał to bym zrobił. Nie obsługuję PS...

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

E Mądralo to sam się rusz. Jak bym umiał to bym zrobił. Nie obsługuję PS...

Nie martw się, już się ruszyłem, nie jakbyś umiał, tylko jakby Ci się chciało, z tego co widze po Twoich postach, to tylko "Daj", "Dasz", "Zrób".

Opublikowano
Nie martw się, już się ruszyłem, nie jakbyś umiał, tylko jakby Ci się chciało, z tego co widze po Twoich postach, to tylko "Daj", "Dasz", "Zrób".

Po pierwsze nie piszę tylko

"Daj", "Dasz", "Zrób".

Bo mam też swoje tematy. I nie jak by mi się chciało bo próbowałem ale nie ogarniam tego programu.

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

Po pierwsze nie piszę tylko

Bo mam też swoje tematy. I nie jak by mi się chciało bo próbowałem ale nie ogarniam tego programu.

Twoje tematy, "Czarna Perła", ja pierdole.

Zmienić barwę w gimpie, to 3s.

Opublikowano

Twoje tematy, "Czarna Perła", ja pierdole.

Zmienić barwę w gimpie, to 3s.

noo.. takie tematy też mnie z deczka dobijają.. ale ktoś, kto nie umie pracować w programach graficznych, to się przyda :)

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Yyy jeśli chodzi o czarną perłę to zrobiłem reup a nie zrobiłem mądralo.. Poczytaj forum to się dowiesz...

I po co zaśmiecać forum?

Spójrz mądralo, wystarczą chęci:

jxkq.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa ;p Wiadomo nie mam ikon to w eq butelke widać, ale po nałożeniu jakiejkolwiek zbrojki nic się nie dzieje ;d Ani modelu nie widać ani tekstur ... lipa! :P

oto screen ;d

Beztytuuj_rnnxqer.jpg

nie wiem czy to mi tego patcha nie odczytuje czy coś w root pomyliłem ... ;dmógłby ktoś udostępnić swojego roota, na którym mu to zadziałało ? ;p Zobaczyłbym jakie poprawki dać, choć nie wiem czy to na pewno o root chodzi;d

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

dodałem wpis do index ...

Beztytuuj_rnnnpnh.jpg

a w root myślę, że wszystko jest ok ... dlatego proszę aby ktoś pokazał jak w root o wpisać, chociaż na przykładzie jednej postaci ;d

a to wycinek z root assassin.msm

Beztytuuj_rnnnpsx.jpgzamiast znaków zapytania dałem kolejne numer do ShapeData, pododawałem TAB'y , bo po skopiowaniu to za dobrze nie wyglądało i już... jest tu coś źle ? ;d

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

tak na pewno jest dobre ... w sumie było już dobre jak korzystałem z gotowych wpisów z tut'a ;p Jedynie ShapeIndex ze znakków zapytania " ??" zmieniłem na kolejne numerki;p

A to moje pliki .msm z root. Jakby mógł ktoś sprawdzić co jest nie tak to byłbym wdzięczny ;d

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/DzpyB/root.rar

SCAN:

https://www.virustotal.com/file/4382897e58ab93e322c037d35ec53d3b7850762d69af300fc0232105f507470f/analysis/1332858708/

@edit spróbowałem w inny sposób ... rozpakowałem patchkopson2 wyjąłem all tekstury i dodałem do swoich pc i pc2 + zrobiłem wpisy, lecz nadal nic nie dziala :P Chyba musi być coś w root jednak ... ;d

@edit mógłby ktoś kopsnąć icony lub powiedzieć jak je zrobić to sam sobie zrobie ? ;p

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

@pozwalam sobie odświeżyć ten temat, gdyż wystąpił u mnie problem z 2 zbroją dla wojownika ;p Wszystkie zbroje działają oprócz drugiej wersji zbroi dla wojownika mężczyzny i nie mam pojęcia jak to naprawić ;p

@a po drugie to mógłby ktoś jednak walnąć tu ikony, bo jak dzisiaj siedziałem w PS to mi trochę chyba nie wychodziły ;d

Jakby co zapraszam tu, aby w tym temacie spamu nie robić ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/592427-problem-nowe-zbroje-od-baso-nie-widac-ich/

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

@UP Są ikony do tych zbroi. Tylko ma je czołówka "chamów" na mpc.. I ich nie udostępnią :) Sam potrzebuję :) Ale PS mi nie działa ;/

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

@a mi działa tyle, że nie mam czasu na naukę posługiwania się Ps-em, specjalnie żeby zrobić tych kilka ikonek ... z resztą żebym wiedział "jak" to zrobić to bym może się nawet wziął za to ;/

a po drugie nie wiem dlaczego wszystkie zbroje mi działają a v2 zbrojki dla woja mena jako jedyna jest niewidoczna :( A już wszystko raczej jest dobrze :|

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

musi być problem w warior_m.msm skoro ci wszystkie działają oprócz tej dla woja

sprawdź na spokojnie, czasem jedna głupia spacja i juz niechce działać

Opublikowano

musi być problem w warior_m.msm skoro ci wszystkie działają oprócz tej dla woja

sprawdź na spokojnie, czasem jedna głupia spacja i juz niechce działać

Mam ten sam błąd co kolega, lecz mi nie pokazuje zbroi na żadnej postaci, analizowałem .msm i nigdzie spacja mi się nie wkradła...

Robiłem wszystko tak jak było na intrukcji...

Gdzie mogłem popełnić bład...

Musieliśmy coś zmienić??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...